Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Amazfit Bip U Black

Termékkatalógus
Amazfit Bip U Black
4,8 24 értékelés
Okosóra - unisex, közvetlen pulzusmérés a csuklón, alvásfigyelés, telefon összepárosítása után hívás fogadása/elutasítása, vízállóság: 50 m (5 ATM), Amazfit OS, iOS és Android kompatibilis, gorilla glass üveg, szilikon szíj, műanyag tok
Kód:  XI300i17b1 Termékszám:  473852 Gyártó honlapja:

Amazfit Bip U Black

Amazfit Bip U - személyi edző a csuklódon

A stílusos Amazfit Bip U Black fitnesz okosóra továbbfejlesztett fitnesz funkciókat kínál a napi aktivitás monitorozásához, beleértve a pulzusmérést, a vér oxigénellátásának mérését és az alvásfigyelést. A maximálisan hatékony edzés kivitelezéséhez több mint 60 előre beállított sport mód áll a rendelkezésedre. Az Amazfit Bip U karóránál minden bizonnyal értékelni fogod a vízállóságát (5 ATM), a rendkívül kis súlyát (mindössze 31 gramm) és az akkumulátor hosszú, akár 9 napos üzemidejét.

Az Amazfit Bip U Black okosóra előnyei 

  • 1,43" színes TFT érintőképernyős kijelző (320 × 302 px)
  • Bluetooth 5.0 vezeték nélküli interfész
  • Pulzusmérés 24/7, alvás és stressz elemzése, véroxigénszint-mérés, PAI értékelés, menstruációs ciklus
  • Több mint 60 sport mód
  • Vízálló kialakítás: 5 ATM (50 m)
  • Az akkumulátor élettartama akár 9 nap
  • Értesítések fogadása okostelefonról (Android, iOS)
  • Kényelmes, fekete szilikon óraszíj

Amazfit Bip U 1,43" TFT érintőképernyővel, 2,5D-s védőüveggel

Valamennyi mért érték és intelligens funkció átláthatóan jelenik meg a színes, 1,43" méretű TFT 320 × 302 px felbontású kijelzőn, amelyet 2,5D-s, ujjlenyomatok megtapadását gátló bevonattal ellátott üveg véd. Az Amazfit Bip U okosóra stílusos megjelenéséhez a kényelmes, egész napos viselésre tervezett fekete szilikon óraszíj is hozzájárul.

Stílusos számlapok az Amazfit Bip U okosóra megjelenésének finomhangolásához

Az Amazfit Bip U okosórát tökéletesen összehangolhatod megjelenésed stílusával az 50 kifinomult grafikus számlap egyikével, de saját háttérképet is feltölthetsz. Ezenkívül az Amazfit Bip U támogatja az animált számlapokat, amelyek egyedülálló élménnyé tesznek minden pillanatot, amikor az órádra nézel.

Amazfit Bip U több, mint 60 sport móddal 

Az Amazfit Bip U fitnesz okosóra több mint 60 beépített sport módot kínál, amellyel a népszerű fizikai tevékenységek széles körét támogatja. A pulzusod alapján az óra rögzíti a gyaloglás, a sebesség, a pulzusszám változását, az elégetett kalóriákat és más kulcsfontosságú tényezőket. Ezenkívül az Amazfit Bip U meg tudja különböztetni, hogy a zsírégető zónában vagy a kardiopulmonális erősítő zónában edzel-e.

Amazfit Bip U Black

BioTracker™ 2 PPG optikai érzékelő

Az Amazfit Bip U fejlett, BioTracker™ 2 PPG optikai érzékelővel rendelkezik, amely biztosítja a pulzus pontos monitorozását a hét minden napján. Ezenkívül az Amazfit Bip U okosóra figyelmeztet, ha a pulzusszámod szokatlanul magas lesz.

Amazfit Bip U Black

Az Amazfit Bip U méri a vér oxigénellátottságát

Az Amazfit Bip U lehetővé teszi az SpO2 érték mérését, amely fontos információ az alpesi túrázók, hegymászók, maratonfutók vagy egyéb szabadtéri tevékenységet űző sportolók számára. A vér oxigénellátásának mérésével jobban megérted fizikai állapotodat, és kontroll alatt tudod tartani egészségedet.

Amazfit Bip U Black

SomnusCare™ alvásfigyelés

A SomnusCare™ funkció gondoskodik az alvás alapos megfigyeléséről és egyes fázisainak elemzéséről (felületes alvás, mély alvás, REM). Az Amazfit Bip U fitnesz okosóra folyamatosan monitorozza a légzési állapotot és fejlett elemzéseket nyújt, beleértve az alvásminőség javítására vonatkozó javaslatokat.

Amazfit Bip U Black

PAI érték kiszámítása

A PAI érték kiszámítása egy speciális algoritmus segítségével történik a pulzus, az edzésidő és egyéb összetett egészségügyi információk összevetésével. Az eredmény az ún. PAI pontszám, amely egyértelmű értékelést nyújt a jelenlegi fizikai állapotodról, így az Amazfit Bip U karórának köszönhetően azonnal megtudhatod, hogyan állsz e téren.

Amazfit Bip U Black

Az Amazfit Bip U-val lehetőséged nyílik a stressz-szint mérésére

Az Amazfit Bip U fitnesz okosóra támogatja a stresszfigyelő funkciót és számos légzőgyakorlatot kínál, amelyek segítenek egyensúlyban tartani a stressz-szintedet és megtanítanak lazítani, ha nyomás alatt állsz.

Amazfit Bip U Black

Menstruációs ciklus követése 

Az Amazfit Bip U óra felhasználói számára elkészült a menstruációs ciklust figyelő funkció, amely lehetővé teszi a menstruációs és ovulációs periódusok naptárban történő rögzítését, ezekről pedig az óra előre értesít.


Amazfit Bip U vízálló design 5 ATM-mel

Az Amazfit Bip U fitnesz okosóra vízálló óratesttel rendelkezik, amely ellenáll akár 5 ATM-es víznyomásnak, így gond nélkül merülhetsz 50 méteres mélységig. Ezért alkalmas az úszás során elért sikerek rögzítésére is.

Amazfit Bip U okosóra akár 9 napos akkumulátor-élettartammal

Az Amazfit Bip U okosórát 225 mAh kapacitású újratölthető akkumulátor táplálja, amely normál használat mellett akár 9 napig is kitart. Így egész héten használhatod az órát, anélkül, hogy a töltőt a táskádban vagy a hátizsákodban kellene cipelned, amit biztos, hogy értékelni fogsz, ha utazol. A teljesen lemerült Amazfit Bip U karóra töltése nem tart tovább 2 óránál.

Praktikus funkciók a mindennapi élet megkönnyítésére 

Ha az Amazfit Bip U okosórát Bluetooth-kapcsolaton keresztül párosítod a mobiltelefonoddal, közvetlenül a csuklódon fogadhatsz értesítéseket a bejövő hívásokról, SMS-ekről, e-mailekről, ütemezett eseményekről vagy a közösségi média felületeiről. Olyan praktikus funkciók is a rendelkezésedre állnak, mint az időjárás-előrejelzés, a stopper, az időzítő, az ébresztőóra és a fizikai inaktivitási riasztások. Nem hiányzik a zenelejátszó funkció és az okostelefon fényképezőgépének távvezérlése sem.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Úszás, Tenisz, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
216 óra (9 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
36 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
31 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Úszás, Tenisz, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Tempó Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Ébresztőóra, Dátum, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Amazfit OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
15,5 cm Kész!
Csukló max. kerülete
21,5 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
20mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
216 óra (9 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv, stopper és visszaszámláló funkció van benne? Visszaszámláló alatt azt értem hogy pl 8 perc múlva jelezzen. Nem fix időpontban, hanem 8 perc múlva a start megynomása után. Köszönöm

Milyen nyelveken használható a menü?

Üdv. Mi lehet a probléma ha futás közben nem használja a gps-tcsak lépésszámláló alapján méri a megtett távolságot? Alkalmazás letöltve, telefonon a helymeghatározás engedélyezve. Köszönöm

Az óra méri a megtett távot és az elégetett kalóriát is ? Köszönöm!

Kérdések és válaszok: Amazfit Bip U Black
Kiegészítők: Amazfit Bip U Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit Bip U Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazfit Bip U Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazfit Bip U Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazfit Bip U Black.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ