Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-tv-promo-2024-hu.jpg

Vásárold meg az új Samsung televíziók valamelyikét és szerezd meg a ráadás termékek egyikét

Akár sportközvetítéseket, sorozatokat vagy filmeket nézel, akár a játékkonzolodon játszol, egy modern televízió és a nagy képátló mindenképpen jól jön. Van egy jó hírünk. Ha megvásárolod az új Samsung televíziók valamelyikét, majd regisztrálsz, ráadásként egy csúcskategóriás Samsung hangprojektor, The Freestyle projektor vagy Music Frame hangszóró is a tiéd lehet. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s23-fe-promo.jpg

Vásárolj Samsung Galaxy S23 FE okostelefont és szerezd meg a ráadás Buds FE fülhallgatót

Megjelent az új Samsung Galaxy S23 FE okostelefon, ezzel egyidőben a Samsung Galaxy Tab A9 tablet is. Ha most megvásárolod a Samsung Galaxy S23 FE-t, ráadásként egy Buds FE fülhallgató is a tiéd lehet. Mi a promóció pontos menete? Hogyan szerezheted meg a ráadás terméket? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »

Tefal 2024 aktuális promóciók

Tudtad, hogy a Tefal márka termékeinek megvásárlásával további előnyökben lehet részed? Az új, prémium háztartási készülékek mellett a vásárlásod mellé járó nagyszerű ajándékokat is kiélvezheted. Ebben a cikkben egy teljes áttekintést találsz az összes érvényben lévő promóciós eseményről, amelyet a Tefal készített elő számodra.

Részletek itt »

Rowenta 2024 promóció

Tudtad, hogy a Rowenta márka termékeinek megvásárlásával további előnyökben lehet részed? Az új prémium háztartási készülékek mellett kiélvezheted a vásárlásod mellé járó nagyszerű ajándékokat vagy a meghosszabbított pénzvisszafizetési garanciát.

Ebből a cikkből megismerheted a Rowenta márka jelenlegi akcióit, amelyeket a márka számodra tartogat.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cashback-philips-soudbar-tv-nahled.jpg

Philips cashback: vásárolj televíziót és ingyenes hangprojektort szerezhetsz

Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük a hangprojektor vételárát. Hogyan? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-cashback-2021-nahled.jpg

Takaríts meg akár 90 000 Ft-ot a Philips televízió és hangprojektor megvásárlása során

A Philips TV-k kombinációja a márka soundbarjaival a nappalit mozivá változtatja. Ezenkívül, ha mindkét eszközt egyszerre vásárolod meg a cashback promóció keretében, akár 90 000 Ft-ot is megtakaríthatsz. Részletek itt »

Krups 2024 promóció

Szeretnéd minden nap átadni magad a kávézói minőségű, tökéletes eszpresszónak vagy tejes specialitásnak? A kiváló Krups kávéfőzőknek köszönhetően megteheted, hiszen a modern külső számos automatikus funkciót rejt. A minőségi kávégépek mellett a Krups márka más előnyöket is tartogat a vásárláshoz, mint például az extra ajándékokat. Cikkünkből átfogó képet kaphatsz az összes aktuális promócióról, amelyet a Krups készített elő a számodra. 

Részletek itt »
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ