A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Garmin Forerunner 55 Black

Termékkatalógus
Garmin Forerunner 55 Black
4,6 73 értékelés
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,04" transzflektív MIP kijelző, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PPfr55b Termékszám:  010-02562-10 Gyártó honlapja:
Garmin Forerunner 55 Black 67 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

69 480 Ft
Szett megvásárlása
70 760 Ft
Szett megvásárlása
107 080 Ft
Szett megvásárlása

Garmin Forerunner 55 Black

A Garmin Forerunner 55 Black design okosórát a mozgás közbeni életre tervezték

A Garmin Forerunner 55 Black a modern design és az okos fitneszfunkciók tökéletes kombinációját kínálja az egészség figyelemmel kísérésére és a fizikai aktivitás - különösen a futás - mérésére. Az 5 ATM vízállóságának köszönhetően nem kell aggódnod a Garmin Forerunner 55 Black okosóra miatt még akkor sem, ha elkap az eső sportolás közben. Medencében és zuhany alatt is használhatod az órátA Garmin Forerunner 55 Black karóra vonzó megjelenését a fekete színű Quick Release szilikon heveder egészíti ki, amelyet szabadon cserélhetsz más színű vagy anyagú hevederre, hogy az óra a sportruházathoz illetve más divat kiegészítőkhöz ispasszoljon. Az óra színes 1,04 hüvelykes kijelzővel rendelkezik az összes fontos információ megfelelő megjelenítéséhez. A Garmin Forerunner 55 Black GPS, GLONASS, GALILEO órák pontos pozícionálást kínálnak.

A Garmin Forerunner 55 Black okosóra legfőbb jellemzői

  • A színes, 1,04 hüvelykes, 208 × 208 px felbontású kijelző kiváló láthatóságot biztosít közvetlen napfényben
  • A QuickRelease szilikon heveder és az óra tömege mindössze 37 gramm a kényelmes viselet érdekében
  • Az intelligens óra beépített GPS-szel (GPS, Glonass, Galileo), gyorsulásmérővel rendelkezik
  • Az óra akár 14 napos üzemidőt is nyújt okosóra módban, a GPS bekapcsolásakor pedig akár 20 órás üzemidő is elérhető (sporttevékenységek közben)
  • A pulzusmérő a csuklón méri a pulzust
  • A Garmin Connect naplóban a nők figyelemmel kísérhetik egészségüket (menstruációs ciklus, terhesség)
  • Miután csatlakoztattad telefonodhoz, figyelemmel kísérheted az időjárást, vezérelheted a zenelejátszást, és intelligens értesítéseket kaphatsz a bejövő e-mailekről, üzenetekről és egyebekről.
  • A Garmin Forerunner 55 Black okosóra kompatibilis az Android, iPhone készülékekkel

Miután aktiváltad az integrált GPS-t közvetlenül a Garmin Forerunner 55 órán, megmérheted a pontos távolságot, időt vagy tempót/sebességet a sporttevékenységek közben.

A Garmin Forerunner 55 pontos érzékelővel rendelkezik a pulzus csuklóból történő mérésére.

Biztosan értékelni fogod, hogy közvetlenül a Garmin Forerunner 55 órán edzés ajánlatokat és futási javaslatokat kapsz, amelyeket személyre szabottan alakítanak ki számodra.

A teljesítmény átfogó áttekintése érdekében a Garmin Forerunner 55 intelligens mérő készülék számos fontos adatot mér, például a tempót/sebességet, távolságot, megtett távolságot, VO2 pulzusszámot és egyebeket is.

A Garmin Forerunner 55 számos profillal rendelkezik: séta, futás, kerékpározás, úszás a medencében és még sok más.

A Garmin Forerunner 55 Black okosóra akár 2 hétig is használható okosóra üzemmódban. Bekapcsolt GPS esetén pedig akár 20 órás üzemidőt is nyújt.

A Garmin Forerunner 55 Black-t úgy tervezték, hogy segítse a futást

A Garmin Forerunner 55 Black okosóra könnyű, ennek köszönhetően jó sportolni vele, hiszen semmi nem nehezedik a kezedre. A Garmin óra hevedere és tokja tartós illetve könnyű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a a nagyobb igénybevétellel járó sporttevékenységeknek és körülményeknek is. A Garmin Forerunner 55 Black perforált szilikon hevederrel rendelkezik, amely jól elvezeti a vizet és az izzadságot.

A Garmin Forerunner 55 Black intelligens óra mindent megad a futáshoz

A teljesítmény pontos mérésének fontos eleme a GPS-vevőÉppen ezért a Garmin Forerunner 55 Black okosóra pontos, integrált GPS-vevővel rendelkezik a távolság, az idő, a megtett távolság illetve a sebesség/tempó mérésére. A vevő pontosan méri az összes mutatót más sportágakban (pl kerékpározás) is. Az ideális teljesítmény elérése érdekében fontos ismerni a pulzust is. A Garmin Forerunner 55 Black óra csuklódon méri a pulzust, amelyet folyamatosanmér a nap folyamán, így az óra képes meghatározni a test terhelését, a nyugalmi pulzusszámot illetve a fennmaradó energiát is. Az óra további funkciókkal isbüszkélkedik, amelyek segítik az edzést. Ilyen például a virtuális futóedző, aki egyéni futási terveket készít és ingyenes edzéseket biztosít számodraA Garmin Forerunner 55 Black karóra emellett riasztással és lépésszámlálóval is is rendelkezik, amely futás közben azonnal értesít, ha kívül esik acéltartományon. Az óra akár az edzéselőzmények és az aktuális sportszint alapján is meg tudja jósolni az eredményt. Ez a funkció segít jobban felkészülni a következő versenyre, illetve lehetővé teszi, hogy jobban figyelemmel kísérhesd az edzés teljesítményre gyakorolt hatását. Az aktív élet része az alapos regeneráció is. Ezért aGarmin Forerunner 55 Black okosóra beépített regenerációs asszisztenssel rendelkezik, amely edzés után megmondja, meddig lenne ideális pihenni a következő terhelés előtt.

A Garmin Forerunner 55 Black okosórával könnyedén figyelemmel kísérheted fizikai állapotod

A Garmin Forerunner 55 Black óra figyelemmel kíséri az egész napos tevékenységet a lépések számlálásával, az intenzív tevékenység percének mérésével és egyebekkel is. Az óra képes nagyjából meghatározni, milyen tested állapota. A Body Battery funkció figyelemmel kíséri tested energiaszintjét, amelynek köszönhetően megtervezheted sporttevékenységeid, vagy akár pihenhetsz is. A Garmin Forerunner 55 Black állapotod alapján képes meghatározni biológiai életkorod, és megállapíthatja, hogy testedfiatalabb vagy idősebb-e, mint a tényleges életkorod. Az okosóra figyeli a stresszszintjét is. Ha az érték növekszik, az óra egy rövidlégzésgyakorlat segítségével megnyugtat. A Garmin Connect segítségével a nők egyértelműen figyelemmel kísérhetik menstruációs ciklusukat illetve terhességüket is.

Könnyítsd meg életed a Garmin Forerunner 55 Black órát testreszabásával

Amint párosítottad okostelefonod a Garmin Forerunner 55 Black okosórával, azonnal értesítéseket kapsz közvetlenül a telefonról a beérkező üzenetekről, hívásokról, e-mailekről és egyebekről A Connect IQ áruházon keresztül beállíthatod az óra megjelenését, adatmezőket vagy új alkalmazásokat adhatsz hozzá. Ha szívesen hallgatsz zenét, akkor a Garmin Forerunner 55 Black készülékkel a lejátszást közvetlenül a csuklódon irányíthatod. A Garmin Connect szolgáltatással történőszinkronizálás után tevékenységeid feltölti az alkalmazásba, így csatlakozhatsz egy folyamatosan növekvő webesközösséghez, ahol megoszthatod sikereid,versenyezhetsz vagy kommunikálhatsz másokkal.

Connect IQ áruház

A nyílt Connect IQ platformot harmadik féltől származó fejlesztői alkalmazásokhoz tervezték, így új alkalmazásokat fedezhetsz fel és tölthetsz le, amelyek segítségével a Garmin Forerunner 55 okosóráját igényeidhez szabhatod. Stílusos számlapok, fitnesz alkalmazások, online zenei platformok, praktikus eszközök, szórakoztató játékok stb várnak rád.

A Garmin Forerunner 55 Black óra QuickRelease gyorskioldó hevedereket használ

A QuickRelease mechanizmussal cserélhető hevedereknek köszönhetően a Garmin Forerunner 55 Black okosóra megjelenését stílusodhoz igazíthatod. Egyszerűen csúsztasd és távolítsd el a hevedert, majd helyezz fel egy másikat. Az órához különböző színű szilikon, bőr illetve fém hevederek kaphatók.


Paraméterek

Összehasonlít
Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Úszás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Uniszex Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
42 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Gombvezérlés Kész!
Tömeg
37 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Úszás Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Szíj színe
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
12,6 cm Kész!
Csukló max. kerülete
20,3 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
20mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Belső tárhely
Nem Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Garmin Forerunner 55 Black termékhez:

Garmin Forerunner 55 Aqua

Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,04" transzflektív MIP kijelző, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
Kosárba
74 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

Garmin Forerunner 55 Monterra Grey

Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,04" transzflektív MIP kijelző, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
Kosárba
68 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
 

Garmin Forerunner 55 Whitestone

Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,04" transzflektív MIP kijelző, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
Kosárba
69 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Mi az hogy felbontott? Köszönöm

Kérdések és válaszok: Garmin Forerunner 55 Black
Kiegészítők: Garmin Forerunner 55 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Forerunner 55 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Forerunner 55 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 55 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 55 Black.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ