A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

AlzaTools CD20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor

Termékkatalógus
AlzaTools CD20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor
Akkus fúró - 20 V, 2-13 mm-es tokmány, 2 fordulatszám: 0 - 400 rpm vagy 0 - 1400 rpm, max. forgatónyomaték 35 Nm, forgatónyomaték beállítása 25 + 1, kétirányú működés, oldalsó mágnesek a bitekhez, LED világítás, karbon típusú motor, tömege 1,1 kg, 6 fúrószár és 6 bit + bittartó, fémből készül, övre rögzíthető kampó és szállítótáska + 20 V-os akkumulátor, 2 Ah kapacitás és 2,4 A töltő, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis
Szuper ár
26 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  BUNATPT001 Termékszám:  BUNATPT001
AlzaTools CD20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor 26 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

AlzaTools CD20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor

Az itt szereplő tételek: AlzaTools CD20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor

AlzaTools

Nagy teljesítményű és megbízható akkus fúrógép nem csak a hobbi műhelyek számára

Az AlzaTools CD20V BatteryONE 20V remek választás minden olyan barkácsoló számára, aki megfizethető árú ütvefúró csavarozót keres, amely a munkát megkönnyítő praktikus funkciók és tartozékok megfelelő kínálatával rendelkezik. Az akkus fúrógép jól átgondolt ergonómiájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kezedhez, meglepően jó anyagminőségével és precíz kivitelezésével, köztük a megbízható szénkefés motorral. Megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak, és egyszerűen öröm vele dolgozni - kényelmes, egyszerű és hatékony. Ráadásul a BatteryONE átfogó szerszámcsaládjának része, amelyet a fejlett technológiájú, megbízható akkumulátorok és a memóriahatás nélküli, prémium Li-Ion cellák táplálnak. És ez még nem minden. Hogy ne kelljen aggódnod semmi miatt, mellékeltünk egy 2,4A töltőt és egy 2Ah akkumulátort. Az AlzaTools CD20V BatteryONE 20V akkus fúrógéphez 3 év garancia és 90 napon belüli indoklás nélküli visszaküldési lehetőség jár, még akkor is, ha vállalkozóként vásárolsz - az AlzaToolsnál teljesen kockázatmentesen vásárolhatsz.

AlzaTools CD20V BatteryONE 20V + 2,4A nabíječka + 2Ah baterie - 20 V
AlzaTools CD20V BatteryONE 20V

3 év garancia

A termékre 3 éves kiterjesztett garancia vonatkozik a vállalkozók számára is

AlzaTools CD20V BatteryONE 20V

90 napos visszaküldés

Ha nem vagy elégedett, 90 napon belül visszaküldheted a terméket

AlzaTools CD20V BatteryONE 20V

Tökéletes ergonómia és pontos beállíthatóság a maximális kényelem érdekében

A 35 Nm maximális nyomatékkal és kétfokozatú sebességváltóval rendelkező AlzaTools CD20V BatteryONE 20V akkus fúrógépet használhatod normál fúrásra és csavarbehajtásra, valamint puha anyagokba való fúrásra is. Összesen 25 behajtási fokozat és 1 fúrási fokozat áll rendelkezésre - az elvégzendő munkától függően könnyedén kiválaszthatod az optimális behajtási (vagy lazítási) erőt. A bal- és jobbirányú működés közötti váltás lehetősége magától értetődő. A gyorskioldó tokmány tartománya 2-13 mm között mozog, és könnyen befogja az összes általánosan használt fúrószárat. A megfontoltan elhelyezett kezelőszervekkel ellátott, ergonomikus gumírozott fogantyú biztosítja, hogy az akkus fúrógéppel való munka igazán kényelmes legyen.

AlzaTools CD20V BatteryONE 20V

Praktikus eszközök és rengeteg tartozék a csomagban

Nem hiányozhat a praktikus LED-es munkalámpa, amely tökéletes megvilágítást biztosít a fúrási vagy csavarozási területre. Ha pedig egy időre le kell raknod a fúrógépet, akkor a fém övhorog segítségével felszabadíthatod a kezed, miközben az akkus fúrógép mindig kéznél marad. Az oldalsó mágnesek is jó szolgálatot fognak tenni a bitek rögzítéséhez. A csomagban rengeteg tartozék található, többek között fém fúrószárak (2, 2,5, 3, 4, 5, 6 mm), bitek (5 mm, 6 mm, PH1, PH2, PZ1, PZ2), vagy a már említett övhorog és a koffer - így minden rendezetten egy helyen és mindig kéznél lesz. Az AlzaTools CD20V BatteryONE 20 V-os akkus fúrógép és tartozékai mellett egy töltő (2,4 A) és két akkumulátor (2 Ah) is elfér a kofferben.

AlzaTools CD20V BatteryONE 20V

A mellékelt akkumulátorral több tucat BatteryONE 20V-os készüléket működtethetsz

A 2,4A töltő (24FCH20V) mellett a csomag tartalmaz egy 2Ah-s akkumulátort (20LBP20V) is, amely fejlett technológiákkal rendelkezik. A memóriahatás nélküli prémium Li-Ion cellák biztosítják, hogy az akkumulátor optimális teljesítményt nyújtson bármilyen tevékenységhez, miközben hosszabb élettartamot és maximális tartósságot tesz lehetővé. A robusztus kialakítás és a rezgéscsillapító technológia növeli a tartósságot és javítja a munkakomfortot. A BatteryONE 20V akkumulátor gyors és egyszerű beszerelését a biztonsági retesszel ellátott gyorskioldó rendszer biztosítja. A tökéletesen látható háromfokozatú töltésjelző alapfelszereltség. Ez az akkumulátor az AlzaTools CHD20V BatteryONE 20V akkumulátoros fúrógépeken kívül az összes kompatibilis AlzaTools BatteryONE 20V-os kézi és kerti szerszámok, például fúrókalapács, körfűrész, sarokcsiszoló, lombfúvó, kerítésolló és tucatnyi más szerszám.

AlzaTools CD20V BatteryONE 20V

A kiterjesztett 3 éves garancia a biztonságot záloga

Számunkra az ügyfél elégedettsége az első, ezért szeretnénk valami extrát nyújtani. Mivel az AlzaTools márkájú termékeink minősége mögött maximálisan kiállunk, az AlzaTools CD20V BatteryONE 20V fúrógépre 3 év kiterjesztett garanciát kínálunk, amelyet abszolút mindenkinek elérhetővé teszünk - még a vállalkozók számára is. Ezt az extra garanciát automatikusan és regisztráció nélkül megkapod!

AlzaTools CD20V BatteryONE 20V

Az AlzaTools CD20V BatteryONE 20V akkumulátoros fúrógép részletes műszaki adatai

2,4A töltővel (24FCH20V) és 2Ah akkumulátorral (20LBP20V) szállítjuk

Kompatibilis az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátorokkal

Megbízható szénkefés motor

Maximális nyomaték: 35 Nm

Nyomatékbeállítás: 25 behajtási és 1 fúrási pozíció

Állítható sebesség két fokozatban: 0-400 fordulat/perc / 0-1 400 fordulat/perc

Kétirányú működés (balra/jobbra)

Rögzítő tokmány (1/2"×20 UNF)

Befogási tartomány: 2-13 mm

Max. furatátmérő: 35 mm (fa) és 13 mm (fém)

Ergonomikus gumírozott fogantyú

Az AlzaTools CD20V BatteryONE 20V LED-es munkalámpával van felszerelve

Oldalsó mágnesek a bitek rögzítéséhez

Fém övhorog

Tartalmaz: akkumulátor, töltő, 6 fém fúrószárat (2, 2,5, 3, 4, 5, 6 mm), 6 bitet (5 mm, 6 mm, PH1, PH2, PZ1, PZ2), bittartót, oldalsó fogantyút, fém övhorgot, műanyag koffert és kézikönyvet

A kofferben a fúrógép, a tartozékok, egy 2,4A töltő és a két 2Ah akkumulátor is elfér

Méretek: 21,5 × 7,8 × 19,3 cm

Súly: 1,1 kg

Hozzávetőleges 2Ah akkumulátor-üzemidő (1/2 sebesség): akár 48/40 percig 

Megjegyzés: A 3 éves garancia csak az akkumulátor kialakítására vonatkozik, a normál használatból eredő kapacitásvesztésre nem terjed ki

Az AlzaTools BatteryONE 20V termékcsalád

Az AlzaTools BatteryONE akkumulátoros szerszámokkal nem kell a hálózathoz való hozzáférés miatt korlátoznod magad, a választható kapacitású akkumulátorok pedig a lehető legkényelmesebbé és leghatékonyabbá teszik a munkát a szerszámokkal. Kellemes előny, hogy egy akkumulátort több készülékben is használhatsz. Az AlzaTools BatteryONE segítségével műhelyedet teljes mértékben felszerelheted mindennel, amire szükséged van - a fúróktól a sarokcsiszolón át a láncfűrészekig és más kézi szerszámokig. Termékeinknél a minőségi kidolgozást, a megbízható teljesítményt és nem utolsósorban a felhasználói kényelmet keressük.


Paraméterek

Összehasonlít
Ütvefúró funkció
Ütvefúró funkció nélküli Kész!
Tápellátás
Akkus Kész!
Alkalmas
Gipszkartonba, Fába, Falba, Vasba Kész!
Max. fordulatszám
1 400 ford/perc Kész!
Max. forgatónyomaték
35 Nm Kész!

Típus

Ütvefúró funkció
Ütvefúró funkció nélküli Kész!
Tápellátás
Akkus Kész!
Alkalmas
Gipszkartonba, Fába, Falba, Vasba Kész!

Teljesítmény

Max. fordulatszám
1 400 ford/perc Kész!
Max. forgatónyomaték
35 Nm Kész!
Motor típusa
Szénkefés Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Nyomaték szabályozás, Fordulatszabályozás, Ergonómikus markolat, Bal/jobb forgásirány, Akkumulátor-állapot mérő, LED világítás Kész!
Tokmánybefogás
13 mm Kész!
Sebességek száma
Kétsebességes Kész!
Tokmánykulcsos
Gyorsszorító Kész!

Tömeg

Tömeg
1,1 kg Kész!

Csomag része

Csomag része
Hordtáska, Akasztó, Fúrószár készlet fához, Fúrószár készlet acélhoz, Bittartó, Bitek, Töltő, Akkumulátor Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Akkumulátor

Akkumulátorok száma
1 Kész!
Akkumulátor feszültsége
20 V Kész!
Akkumulátor kapacitása
2 Ah Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Készülék Kész!
Akkumulátor típusa
Li-Ion Kész!

Akkumulátor

Kapacitás
2 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
20 V Kész!
Akku program
AlzaTools BatteryOne Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes fúró csavarozó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaTools CD20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaTools CD20V BatteryONE 20V + 2,4A nabíječka + 2Ah baterie. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaTools CD20V BatteryONE 20 V + 2,4 A nabíjačka + 2 Ah batéria.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ