LEGO állatok

Építs LEGO® állatokat mindenféle típusból, méretből és színből

A LEGO® állatok tökéletes kiegészítői minden gyűjteménynek. Akár saját várost építesz a LEGO® City modellekkel, akár utazást tervezel a LEGO® Friends termékcsaláddal, vagy a kicsiknek készült LEGO® DUPLO® készletek varázsát fedezed fel, mindig megtalálhatod az oda illő LEGO® állatot. LEGO® haszonállatokat, okos majmokat, kutyákat, tengeri élőlényeket vagy pónit keresel? Ott vár a gyerekekre az állatvilág rendkívüli élménye a különleges LEGO® NINJAGO®, LEGO® Minecraft™ és LEGO® Creator 3in1 készletekben is.

A LEGO® állat készletek nagyszerű történeteket kínálnak

Az aranyos LEGO® állatok sok fantasztikus történetet, de tanulságot is magukban hordoznak. Milyen lenne saját állatkereskedést, állatmentő állomást vagy farmot nyitni? A LEGO® állatfigurák szórakoztató módon taníthatják meg a gyerekeknek, hogy a bundás barátok sok örömet és szórakozást nyújtanak, de gondoskodást és védelmet is igényelnek. Ráadásul minden egyes LEGO® állat bővíti a látókörüket és ismereteiket a sokszínű állatvilágról.

LEGO állat
LEGO állatfigurák

A LEGO® állatok fejlesztik a gyermekek készségeit és képességeit

A saját LEGO® állatok megépítése nemcsak szórakoztatja és megtanítja a gyerekeket arra, hogyan kell az állatokkal foglalkozni és milyen környezetben élnek, de a finommotoros készségeiket és a türelmüket is fejleszti, valamint beindítja a fantáziájukat és a kreativitásukat. Egyes LEGO® állatok vízben való játszásra is alkalmasak, vagy praktikus kiegészítőként szolgálnak a gyerekszobában, így könnyen a gyerekek mindennapjainak részévé válhatnak.

LEGO állatok

A LEGO® állatok minden készletben megtalálják a helyüket

A LEGO® állatok minden LEGO® készlettel kompatibilisek. Így a gyerekek saját történeteket alkothatnak, vagy már létező történeteket kelthetnek életre.

LEGO állat

LEGO® DUPLO® készletek a kicsiknek

A LEGO® DUPLO® termékcsalád állatkái a legkisebbek számára készültek. Főbb jellemzőik, hogy könnyen megfoghatók és egyszerű részekből állnak.

LEGO állatfigura

Eredeti rajongói LEGO® állatok

A LEGO® állatok között megtalálhatók a népszerű gyermekműsorokban, filmekben és számítógépes játékokban szereplő állatok és lények is.


A LEGO® állatok megépítése még sosem volt ilyen egyszerű

A saját LEGO® állat gyűjteményedet különböző LEGO® sorozatokból állíthatod össze. Miben különböznek egymástól?

  • A LEGO® DUPLO® állatok a legfiatalabb építők fejlesztésére szolgálnak, de minden gyűjteményben megtalálják a helyüket.
  • A LEGO® Friends állatok új történeteket kínálnak, amelyek Heartlands kisvárosában születnek meg.
  • A LEGO® City készlet a tanyasi életre és a vadonban zajló mentőakciókra összpontosít.
  • A LEGO® NINJAGO® és a LEGO® Minecraft™ sorozatokban a gyerekeket a kedvenc hőseik ismertetik meg az állatvilággal.
  • A kreatív gyerekeknek szánt LEGO® Creator 3in1 állatos készletek lehetővé teszik, hogy egyetlen készletből több modellt is megépítsenek.

Élj át mesés kalandokat LEGO® sárkányokkal, dinoszauruszokkal és robotokkal

Nem elégszel meg a LEGO® állatokkal? Mi más fűszerezhetné meg jobban a kalandot, mint egy dinoszaurusz vagy egy tűzokádó sárkány? Ha pedig a varázslatok és az őslények világába való utazás sem elég, dobd fel a történetet a menő LEGO® robotok segítségével.

A LEGO® sárkányok, dinoszauruszok és robotok nagyszerű kiegészítői minden LEGO® gyűjteménynek.