30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Huawei Band 6 Graphite Black

Termékkatalógus
Huawei Band 6 Graphite Black
4,3 64 értékelés
Okosóra - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, telefonálás az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés és alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, műanyag tok
Kód:  HUB6gb Termékszám:  55026633 Gyártó honlapja:

Huawei Band 6 Graphite Black


Huawei Band 6 - nagy kijelző és sok funkció

A megfizethető és remek felszereltségű Huawei Band 6 okoskarkötő nagy kijelzővel sokkal több mindent tartogat számodra, mint azt elsőre gondolnád. A fitnesz karkötő összesen 96 sporttevékenység mérésére képes, megfigyeli az SpO2 szintet, az alvást és a pulzusodat napközben, illetve tökéletes 1,47"-es FullView AMOLED kijelző jellemzi, amelyet az előző generációhoz képest másfélszeresére növeltek. Érdemes megemlítenünk az akkumulátor élettartamát az akár 14 napos üzemidővel, emellett biztosan nagyra értékeled a gyors mágneses töltést is.

Nagy AMOLED kijelző, amely még több információt mutat

A Huawei Band 6 fitnesz karkötőt a nagy, 1,47"-es FullView AMOLED kijelző uralja, minimális keret övezi és az előlap 64%-át foglalja el, amely 42%-kal több, mint az előző generációs karkötők esetében. A kijelző felbontása 192 × 368 pixel, 282 PPI képsűrűséggel tökéletesen olvasható minden helyzetben. A kijelző-előlap magas aránya nemcsak jól mutat, hanem emellett sokkal több adat, mozgásstatisztika és folyamatos pulzusérték mérés megjelenítésére képes a kijelzőn lenyűgöző részletgazdagsággal. Az intuitív négyirányú érintésvezérléssel nagyobb szabadságot élvezhetsz a Huawei Band 6 karkötő használatában, ezáltal minden adatot részletesen tekinthetsz meg.

Válaszd ki a stílusod a Huawei Band 6 karkötő kijelzőjét lapozva

A Huawei Band 6 karkötőhöz számos számlap dizájn elérhető, ezeket könnyedén kiválaszthatod és elérheted a Huawei Watch Face Store áruházban. Egy egyszerű lapozással elhúzhatod a számlapot, sőt használhatod még a saját fotóidat is. A Huawei Band 6 karkötő szinte végtelen számú megjelenési lehetőséget kínál.


Huawei Band 6

A Huawei Band 6 kényelmes szíjjal lep meg

A Huawei Band 6 fitnesz karkötő szíja rendkívül könnyű és kellemes érintésű, UV felületkezeléssel ellátott szilikonból készült. 18 grammos tömegével kombinálva a Huawei Band 6 egész nap kényelmes viselet.

Huawei Band 6

Akár 14 nap egyetlen feltöltéssel

A Huawei Band 6 lenyűgöző akkumulátor élettartammal bír - 14 nap normál felhasználás mellett és 10 nap minden funkcióval bekapcsolva. Amennyiben a karkötő lemerülne, jól jön majd a gyorstöltést támogató mágneses töltő, amellyel 5 perces töltéssel a Huawei Band 6 fitnesz karkötő további 5 napig áll a rendelkezésedre.

Huawei Band 6

Csatlakoztasd a Huawei Band 6 órát a telefonhoz

A Huawei Band 6 karkötő nemcsak az egészség és a fittség megfigyelésére alkalmas, hiszen sokkal kényelmesebben csatlakoztathatod a telefonodhoz. Tekintsd meg a bejövő hívásokat és üzeneteket, szerezd meg a friss időjárásról szóló információkat, irányítsd a zenelejátszást vagy a kamerát kényelmesen a csuklódról.



A Huawei Band 6 Graphite Black fitnesz karkötő főbb jellemzői

  • Nagy méretű, 1,47"-es FullView AMOLED kijelző
  • Kényelmes szilikon szíj
  • A Huawei Band 6 karkötő 96 fizikai tevékenység mérésére képes
  • A karkötő úszáshoz is alkalmas - 5 ATM-ig vízálló
  • Az alvás, az SpO2, a stressz vagy a pulzus megfigyelése
  • Párosítható Android 6.0 és iOS 9.0 vagy újabb verziójú eszközökkel
  • A telefon értesítései és távvezérlése
  • Maximum 14 napig tart normál használat esetén és 10 napig minden funkcióval bekapcsolva
  • Gyors mágneses töltés - 5 perc alatt a karkötő két napos használatra feltöltődik

Huawei Band 6

A Huawei Band 6 figyeli a pulzust

A TruSeen 4.0 pulzusmérő technológia optikai lencséket és mesterséges intelligencián alapuló adatfeldolgozást alkalmaz, hogy pontosan figyelje meg a pulzusodat a nap 24 órájában. Azonnal értesít, hogyha a pulzusod értéke a biztonságos szint alatt vagy fölött van.

Huawei Band 6

SpO2 mérés éjjel és nappal

Krónikus alacsony véroxigéntelítettség – azaz SpO2, amely fáradtságot idéz elő, okozhat eszméletvesztést sőt szív- és agykárosodást is. A Huawei Band 6 fitnesz karkötő beépített SpO2 felismerő rendszerrel a nap 24 órájában megfigyeli a vér oxigéntelítettségét. Amennyiben az érték túl alacsony, a készülék rezgéssel figyelmeztet.

Huawei Band 6

Jobban alszol majd a Huawei Band 6 karkötővel

A TruSleep 2.0 felismeri, amikor ébren vagy illetve a 4 alvási fázist is - mély és felületes alvás, REM és szendergés. A Huawei Band 6 továbbfejlesztett pontossággal rögzíti nem csak azt, hogy mennyi időt aludtál, hanem az alvás minőségét is. Ennek hála könnyedén felismerheted a 6 fő alvásproblémát okozó jelenséget.

Huawei Band 6

Segít a stressz kezelésében


Használd a Huawei Band 6 fitnesz karkötőt a stresszszinted megfigyelésére napközben a TruRelax funkcióval. Ha a stresszszinted meghaladja tűrhető mértéket, póbáld ki az integrált légzőgyakorlatokat, így visszatérhetsz a nyugodt és koncentrálásra képes állapotba.

Huawei Band 6

A Huawei Band 6 megkedvelteti magát a nőkkel

Figyelj a testedre. A naptárnak köszönhetően kitűnő áttekintést kapsz a menstruációs ciklusodról. A Huawei Band 6 diszkréten és előre figyelmeztet a közelgő ciklusról.

Huawei Band 6

Egy karkötő, amely nem hagy magadra

Kezdd a napodat 3 cél beállításával - a megtett lépések száma, a testmozgással töltött idő és a nap folyamán végzett tevékenység. A Huawei Band 6 karkötő automatikusan megfigyeli a tevékenységeidet és színes, mutatós indikátorokkal jeleníti meg azt a kijelzőn. Amikor elérted a beállított célokat, motiváló értesítéssel jutalmaz.



A Huawei Band 6 lesz a személyi edződ

Fordítsd az erőfeszítéseid az edzésre, a többit pedig bízd a Huawei Band 6 karkötőre. Válassz a maximum 96 különböző üzemmódból és kövesd nyomon a pulzusodat, az elégetett kalóriák számát és még sok mást. Az adatokat elmentheted és könnyen olvasható grafikonokon elemzheted ki, így figyelemmel kísérheted a fitnesz utazásodat és számodra inspiráló célokat állíthatsz be. A Huawei Band 6 fitnesz karkötő 50 méter (5 ATM) mélységig vízálló és használhatod úszás közben is.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Outdoor, Úszás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
25,4 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
18 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Outdoor, Úszás, Evezés Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
Telefon párosítás GPS-en keresztül Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Belső tárhely
Nem Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Huawei okosórák"
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Forgalmazó. Szeretnék egy kis segítséget abban,hogy a telefont az okos órával hol tudom össze párosítani: pl.szaküzlet, telefon társaság stb. Köszönettel Szilágyi József

?????

Üdvözletem! Érdeklődni szeretnék, hogy miért választódik le nagyon sokszor az óra még akkor is ha közvetlen a telefon közelben van, és miért látható 5-6-7 szer ugyan az az értesítés az órán? Köszönöm válaszukat!

Huawei Band 6 Kérdésem az lenne, hogy Iphone 11 pro telefonnal párosítható az óra? Nagyon köszönöm válaszukat!

Érdeklődni szeretnék, hogy a készülék miért nem szinkronizálja az adatokat a telefonnal (Samsung S9)? Az automatikus szinkronizálás be van kapcsolva, a csatlakozik a telefonhoz. Köszönöm a választ.

Érdeklődnék,hogy cserélhető-e a szíj?

A Honor band 6 magyar nyelvű menüvel rendelkezik?Vagy csak az alkalmazás nyelve magyar?

Kérdések és válaszok: Huawei Band 6 Graphite Black
Kiegészítők: Huawei Band 6 Graphite Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Band 6 Graphite Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei Band 6 Graphite Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei Band 6 Graphite Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei Band 6 Graphite Black.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ