AP+ slevy v app AP+ slevy

Questions and answers: Creality ENDER-3

Catalogue
Creality ENDER-3 - 3D Printer

Questions and answers: Creality ENDER-3

This page contains frequently asked questions about Creality ENDER-3. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Creality ENDER-3. They will be answered by our specialists.

Meg tudnád mondani, hogy mi hiányzik a csomagbol? Illetve mi a különbség az olcsóbb és a dragabb verzio között. A leirasban nem látok különbséget.

Jó estét! Érdeklődni szeretnék hogy mikor lesz olcsóbb a Creality Ender 3 nyomtató? Illetve mennyire lesz leárazva? Ugyanis 2021.12.22-én 61.190 ft volt az ára, ma (2021.12.23.) már 85.690 ft. Termék linkje:https://www.alza.hu/creality-ender-3-d5462906.htm Válaszukat köszönöm!

Tisztelt Hölgyem/Uram! Januárban vásároltunk egy Creality ENDER 3 típusú 3D-s nyomtatót. Az a problémánk, hogy a nyomtató kattog, ezáltal kihagy a nyomtatás bizonyos időközönként, pontosan úgy, ahogy ezen a videón hallható (a 16. másodpercnél van először kattanás): External Link A hőmérsékletet emeltük, magasabb hőmérsékleten is ez tapasztalható. Több filamenttel próbálkoztunk, többféle hőmérsékleten, a hot endet és a csövet kitakarítottuk. Érdelődni szeretnénk mi lehet a gond? Leadtam reklamációt, de első körben inkább csak érdeklődnénk, hátha valamilyen beállítással orvosolható, mert kicsit körülményes az egész nyomtatót visszavinni/visszaküldeni. Előre is köszönöm, Windhager Anna

Az lehet tudni, hogy konkrétan mi hiányzik ebből az újracsomagolt termékből?

SD kártyáról is lehet nyomtatni?

Tisztelt Alza, érdeklődnék, hogy amennyiben nem lennék megelégedve a termékkel, akkor a visszaküldés lehetséges-e a kipróbált termék esetében a jogszabályban meghatározott 14 napon belül?

Üdv, az lenne a kérdésem hogy amennyi raktáron van azok ugye nem újracsomagoltak vagy javítottak hanem zsír újak?

Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy milyen fajta a gyárilag teszthez adott filament? Nagyon jól sikerült a próba nyomtatás és ugyanolyat szeretnék vásárolni.

Érdeklődnék hogy milyen verziószámú alaplappal szerelt a készülék?

Milyen számítógépes hardware igénye van a nyomtatónak?

12
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info