Shop roku Akvizice ApF HU

Ha tetszik ajánlatunk, itt tudod megosztani:
0

Bónusz kör: használja a PayPalt és takarítson meg 3000 Ft-ot!

Valami baj van az e-maillel? Tekintse meg az online verziót itt »

Isteni időszak következik! Mindenki az első akar lenni, de mindene megvan hozzá, hogy bárkit legyőzzön és a csúcsra törjön? Csekkolja az elsőosztályú játékfelszereléseinket, és válassza ki, mi kell még ahhoz, hogy a legjobb legyen! Legyen még boldogabb, használja a PayPal-t és spóroljon 3000 Ft-ot!
Nintendo

Nintendo Wii U

Élvezze a lenyűgőző, jó minőségű grafikát, a magával ragadó, akciósdús világot és az innovatív vezérlést, ami újraértelmezi a játékirányítást.

Nintendo
67 160 Ft
-5%

Nintendo NEW 3DS

Ünnepelje a Dragon Ball Z: Extreme Butoden megjelenését ezzel a limitált kiadású új Nintendo 3DS-sel! Most még erősebb hardware-rel, hogy még a legigényesebb játékokat is igazán élvezhesse!

Nintendo

Nintendo New 3DS XL

Az új vezérléssel, az arckövető 3D rendszerrel, a beépített amiibo-támogatással és minden eddiginél több erővel a 3DS XL a legjobb útitárs lesz bármilyen utazáson.

Sony

Sony PS4 - 500 GB Slim

Egy klasszikus konzol újraértelmezve. Dinamikusan összekapcsolt játékmód, gyors és intelligens személyreszabás, mélyen integrált személyes lehetőségek és a második képernyő újszerű felhasználása.

Sony
19 700 Ft
-7%

Sony PS4 Camera

Fedezzen új játékmódokat és ossza meg kalandjait a kamera széles látószögű kettős lencséjével és a négyes mikrofon-elrendezéssel. A tökéletes kiegészítő a PlayStation 4-hez.

Sony

Sony PS4

Irányítsa a világot maga körül a Watch Dogs-al - lekapcsolhatja a közlekedési lámpákat, feltörheti mások mobiltelefonját és a saját igényei szerint használhatja a környezetet.

Sony
65 940 Ft
-17%

Sony PS3 SuperSlim

A SuperSlim a megszokott funkciókat kínálja elképesztően kompakt formában.

Sony
18 340 Ft
-13%

Sony PS4 DUALSHOCK 4

A DS4 egy páratlan vezérlő optimalizált analóg irányítóstickkel és gombokkal, beépített hangszóróval és további funkciókkal.

ea Games

PS3 - FIFA 17

Kirúgás! Uralja a focipályát az EA a nagy népszerűségnek örvendő játékának legfrissebb kiadásában.

Microsoft

Xbox One Wireless Controller

Érjen el tökéletes vezérlést a gumírozott gyémánt markolattal, a kiterjesztett hatókörrel és a még érzékenyebb D-paddal.

Seagate

Seagate Xbox Game Drive 2TB

Soha többet nem lesz hiány a tárhelyből hála a 2GB-os merevlemeznek, amelyet Xbox One-hoz és Xbox 360-hoz terveztek.

Microsoft

Microsoft Xbox One + 2 játékok

Letisztult design, új technológiák – az Xbox One a jelenleg elérhető legjobb szórakoztató rendszer.

Playseat
106 420 Ft
-8%

Playseat Evolution Alcantara

Az Evolution Playseat dinamikus játék és versenyképességet kínál tökéletes kényelemmel és stílussal.

Thrustmaster

Thrustmaster Ferrari

A hivatalos Thrustmaster Ferrari versenykormány a legvalósabb vezetési élményt kínálja, hasonlót, mintha egy igazi Maranello-t vezetne.

Wheelstandpro
43 920 Ft
-17%

Wheel Stand Pro

Bemutatjuk azt az egyedülálló, összecsukható állványt, amely a kedvenc játékvezérlőjét a helyén tartja, így biztosítva, hogy a lehető leggyorsabban versenyezhessen.

Logitech

Logitech G Pro Gaming

A könnyű szerkezetet és az optikai játékérzékelőt soha nem látott sebességhez és precíziós célzáshoz tervezték, amely a legmagasabb szintű esport-versenyzéshez szükséges.

Logitech

Logitech Speaker System Z906

Merüljön el a mozi minőségű hangélményben otthona kényelméből ennek az elképesztő 500W erejű, THX tanúsítvánnyal rendelkező 5.1-es hangszórórendszernek a segítségével.

Razer
29 350 Ft
-17%

Razer Kraken USB

Dübörögjön a füleiben a játékok hangja a Razer Kraken USB gaming fülhallgató segítségével. A játék során mindent magával ragadó virtuális környezetbe hallhat.

Thrustmaster

Thrustmaster T.16000M

Ez az ergonómikus kialakítású joystick a Thrustmastertől széles kéztámasszal van felszerelve a magasabb kényelemért, ha épp a választott gépét irányítja: polgári repülőgépektől kezdve egészen a futurisztikus katonai űrhajóig.

Thrustmaster

THRUSTMASTER T.Flight

A Thrustmaster T.Flight Rudder pedál az első, amely Sliding Motion Advanced Rail Track slide-rail rendszerrel van felszerelve, ami a legkeresettebb repülés szimulátorhoz használható pedállá teszi a piacon.

Logitech

Logitech Webcam C922

Kapcsolódjon mindig kiváló kép élességgel élőben az olyan csatornákhoz, mint a Twitch és a YouTube. Sugározzon, amit szeretne az Ön által választott 1080p vagy HD 720p 60fps-en.

Samsung
69 720 Ft
-21%

Samsung 850 EVO 500GB

A Samsung SSD 850 EVO fokozza a mindennapi számítógépes élményt egy magasabb szintű teljesítménnyel és soha nem látott teherbírással.

Intel

Intel Core i5-6600K

Ez a villámgyors, sokfunkciós CPU beépített biztonsággal készen áll magasabb szintre emelni a működést, a kreativitást és a játékélményt.

Creative
18 130 Ft
-6%

Creative Sound Blaster X-Fi

Kapcsolja be számítógépét egy 5.1-es szórakoztatórendszerbe! Könnyű telepíthetőségével az X-Fi i az alacsony minőségű beépített audiót magas színvonalú csatlakoztatási lehetőségekkel helyettesíti.

Az árak forintban vannak feltüntetve, amik tartalmazzák az Áfát, és 2016.12.10-től érvényesek. A jelen árak mindig elérhetőek a www.alza.hu webáruházban. A webáruházban és a reklámokban feltüntetett termékárak előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak, és a termékár csak a vásárlási szerződésben kerül megerősítésre. Kérjük, ne válaszoljon erre az e-mailre, mert nem fogjuk megkapni.  

Ha bármilyen kérdése van és kapcsolatba szeretne lépni velünk, kattintson IDE.

© 2016 Alza.hu

Ha tetszik ajánlatunk, itt tudod megosztani:
0

P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ