Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Motorola EDGE 20

Termékkatalógus
Motorola EDGE 20
4,5 21 értékelés
Mobiltelefon - 6,7"-es kijelző, 2400 × 1080, 144Hz, OLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 778G processzor, 8 GB RAM, 108 Mpx felbontású (f/1,9) + 8 Mpx felbontású (f/2,4) + 16 Mpx felbontású (f/2,2), hátlapi kamera, optikai zoommal, 32 Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, USB-C, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 30W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 11 operációs rendszer
Kód:  SMTR5070ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola EDGE 20

Mobiltelefon Motorola EDGE 20 Képernyő

A(z) Motorola EDGE 20 esetében első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefon. Azért tervezték, hogy aktív lehess a szociáis hálókon. A három kamerának hála mesés képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, különböző alkalmazásokat is futtathatsz rajta. Az operatív memória kapacitása 8 GB. Teljesítőképessége szempontjából akár 3D-s játékok megjelenítésére is alkalmas. A(z) Motorola EDGE 20 okostelefont komoly kapacitású 4000 mAh akksi tartja életben. Újabb pozitívuma, hogy USB-C csatlakozóval is ellátták. Kijelzőjének frissítési rátája 144 Hz. Villámgyors netre van szükséged? Akkor ez az 5G-t támogató telefon neked való. A(z) Motorola mobilja kizárólag Android alapokon működik.

A(z) Motorola EDGE 20 okostelefon fontosabb jellemzői

  • SIM-kártya: Dual SIM
  • Qualcomm Snapdragon 778G CPU és 8 GB memória
  • Grafikus chip: Adreno 642L
  • Az NFC funkció lehetővé teszi a gyors adatcserét
  • A hátsó (fő) kamera felbontása: 108 Mpx
  • Hátsó kamerák száma: 3
  • A gyorstöltés hatásfoka: 30 W
  • Telefon feloldása arcfelismerésen keresztül
  • A(z) Motorola mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Motorola EDGE 20 Oldalnézet
Mobiltelefon Motorola EDGE 20 Oldalnézet

A(z) Motorola EDGE 20 telefon képernyője és kamerája

méretű kijelző téglalap alakú kivágással és részletgazdag FullHD felbontással rendelkezik. Legnagyobb pozitívuma, hogy OLED technológiára épül. Képernyőjének frissítési rátája 144 Hz. Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) Motorola EDGE 20 okostelefon három lencsés kamerájával, melyből a teleobjektív felbontása 8Mpx (f/2,4), melyből a széles látószögű felbontása 16Mpx (f/2,2) a fő lencse felbontása pedig 108Mpx (f/1,9) módfelett elégedett leszel. Egy praktikus lámpa plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik szerelmesei pedig imádni fogják a(z) 32 Mpx felbontású előlapi kamerát. Emellett 3× optikai zoomal is felszerelték.

A(z) Motorola EDGE 20 praktikus funkciói

Ebbe a telefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is behelyezhető. A praktikus arcfelismerő technológia lehetővé teszi a telefon instant feloldását, méghozzá jelszó vagy minta nélkül. Az NFC funkció lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. Az OTG ("On The Go") technológia segítségével külső merevlemezt vagy pendrive-ot is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A gyors hálózati kapcsolat és az alkalmazásokhoz fontos érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Mobiltelefon Motorola EDGE 20 Lifestyle
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola EDGE 20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola EDGE 20. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola EDGE 20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola EDGE 20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola EDGE 20.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ