A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Amazfit Stratos 3

Termékkatalógus
Amazfit Stratos 3
4,1 11 értékelés
Okosóra - férfi, GPS, pulzusmérés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM)
Kód:  XI300i09a Termékszám:  473688 Gyártó honlapja:

Amazfit Stratos 3

Sportoláshoz készült

A Xiaomi Amazfit Stratos 3 okosórát kifejezetten a professzionális és szabadtéri állóképességi sportokhoz tervezték. Azonban stílusos megjelenésének hála minden típusú alkalomra megfelelő választás lehet. Összesen 19 sportmód áll a rendelkezésedre a tevékenység professzionális elemzésének lehetőségével. Továbbá elérhető még a precíz helymeghatározás funkció, a napi tevékenység mérése, az okostelefon értesítéseinek fogadása vagy a beépített zenelejátszó is.


A Xiaomi Amazfit Stratos 3 okosóra főbb jellemzői

  • Intelligens sportóra stílusos kivitelben
  • Robusztus, megerősített acél tok és szilikon szíj
  • 1,34"-es transzflektív kijelző, amelyet Corning Gorilla 3 megerősített üveg véd
  • Xiaomi Amazfit Stratos 3 19 sportmóddal
  • Kövesd nyomon a napi tevékenységeidet, például a lépések számát, az elégetett kalóriákat vagy az alvást
  • Firstbeat algoritmus a tevékenységek professzionális értékeléséhez
  • Az Amazfit Stratos 3 órák BioTracker pulzusérzékelővel rendelkeznek
  • 4 műholdas rendszer szolgáltat pontos hely adatokat
  • Értesítések fogadása okostelefonról
  • NFC, Bluetooth, Wi-Fi és integrált zenei tárhely
  • A 300 mAh-s akkumulátor 14 napig tart
  • 5 ATM-ig vízálló kialakítás

Xiaomi Amazfit Stratos 3 óra 2 üzemmóddal az akkumulátor hosszabb élettartamáért

A Xiaomi Amazfit Stratos 3 sportóra két alapvető üzemmódot kínál. Klasszikus intelligens módban használhatod az összes okos funkciót maximum 7 napos akkumulátor üzemidővel. Ha átváltasz különleges energiatakarékos módba korlátozottan elérhető funkciókkal, úgy az óra üzemidejét akár 14 napra is meghosszabbíthatod. Minden bizonnyal nagyra értékeled a hosszabb akkumulátor üzemidőt aktív GPS geolokációval, amely a navigáció pontosságának beállításától függően 35-70 óra is lehet.

Xiaomi Amazfit Stratos 3

Amazfit Stratos 3 transzflektív kijelzővel

A kivételes, 1,34"-es transzflektív kijelző páratlan megtekintési felületet nyújt, még közvetlen napfényben is jó az olvashatósága. A Xiaomi Amazfit Stratos 3 órát megerősített Corning Gorilla 3 üveg védi ujjlenyomatálló kezeléssel.

Xiaomi Amazfit Stratos 3

Robusztus kialakítás

A Xiaomi Amazfit Stratos 3 okosóra Téged is lenyűgöz robosztus megerősített acél tokjával és négy vezérlőgombjával. Az ellenálló szilikon szíj gondoskodik a kényelmes viseletről. A teljesítményét a különálló rendszerekkel rendelkező 2 lapkakészlet biztosítja a sportfunkció megfigyeléséhez illetve a klasszikus okosóra funkciókhoz.

Xiaomi Amazfit Stratos 3

19 sportmód a Xiaomi Amazfit Stratos 3 órán

A Xiaomi Amazfit Stratos 3 óra 19 sportmódot biztosít a tevékenységek professzionális kiértékelése mellett. Másik előnye, hogy megfigyelheted az olyan mindennapos tevékenységeket, mint a megtett távolság és lépések, az elégetett kalóriák, az aktív alvással töltött idő, sőt, mindezekről azonnali visszajelzést kaphatsz.

Xiaomi Amazfit Stratos 3

A napi aktivitás mérése

A beépített BioTracker pulzusmérő érzékelővel a Xiaomi Amazfit Stratos 3 okosóra képes a fizikai aktivitás részletes elemzésére, hiszen ezzel pontosan méri a pulzusodat egész nap. Rögzíti a normálistól eltérő pulzusértékeket is.

Xiaomi Amazfit Stratos 3

A tevékenységek profi elemzése

A Firstbeat algoritmussal professzionális módon elemzi ki a fizikai aktivitást, ezt használják a profi sportcsapatok is. A kiértékelt adatok alapján folyamatosan javíthatsz a teljesítményeden. A Xiaomi Amazfit Stratos 3 óra méri a VO2 max kapacitást, az edzés hatékonyságát, a terhelést és a mozgás után pihenéssel töltött időt.

Xiaomi Amazfit Stratos 3

Amazfit Stratos 3 pontos adatokkal a tartózkodási helyről

A GPS, Glonass, Beidou és Galileo négy műholdas rendszer biztosítja a pontos helymeghatározást illetve az általad megtett útvonal rögzítését, így a lehető legpontosabb adatokat nyújtja a pozíciódról. A Xiaomi Amazfit Stratos 3 okosóra GPS-e folyamatosan működik 35-70 óra között, még nagyobb igényű állóképességi sportmódok mellett is.

Xiaomi Amazfit Stratos 3

Amazfit Stratos 3 óra vízálló kivitelben

A Xiaomi Amazfit Stratos 3 sportórát úgy tervezték, hogy bírja a szabadtéri tevékenységeket. Pontosan ezért magától értetődő, hogy 5 ATM-ig vízálló, ennek hála nyugodtan úszhatsz is benne. Hogyha hosszabb ideig vagy tétlen, az óra személyre szabható rezgésekkel kiegészített intelligens értesítésekkel figyelmeztet.

Xiaomi Amazfit Stratos 3

Beépített zenelejátszó

Kombináld a sporttevékenységeket a zenehallgatással és élvezd a még szuperebb edzést a beépített 1,9 GB-os a zenei tárhellyel. A Xiaomi Amazfit Stratos 3 óra felszereltsége magában foglalja a Bluetooth interfészt is a kényelmes zenehallgatáshoz vezeték nélküli fejhallgatóról.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Triatlon, Túrázás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
34 mm Kész!
Tok anyaga
Egyéb fémek Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
59,6 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, WiFi, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Oximéter, Rezgés, GLONASS, Gyorsulásmérő, Giroszkóp Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Triatlon, Túrázás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Tempó Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Időjárás előrejelzés, Ébresztőóra, Dátum, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Amazfit OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Francia Kész!
Felület nyelve
Angol, Francia Kész!

Szíj

Szíj színe
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
12,2 cm Kész!
Csukló max. kerülete
20 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Alza! Az lenne a kérdésem, hogy jól látom, hogy az új bontatlan csomag kerül 65eFt-ba és a korábban felbontott (kvázi használt) pedig 72eFt-ba? A termék oldala alapján egyértelműnek tűnik a válasz, de inkább megkérdezem. Köszönöm előre is a válaszukat, Üdv, Olivér

Üdv! Van magyar menü, vagy csak angol?

Üdv. Az óra globál verzió, angol?

Jó napot! A garancia idő mennyi erre az órára? 1 vagy 2 év? Ha 2 év akkor az 2 év gyári vagy 1 év gyári és +1 év bolti garancia? Köszönöm

Jó napot! A kérdésem az lenne, hogy van-e folyamatos pulzusmérés ha nem sport módban használom az órát. Ezeket a méréseket ( napi szinten) akár egy applikáción keresztül le lehet-e menteni? Vagy csak az órán tudom megnézni és egy bizonyos idő ( 1 hónap) után törlődnek? Másik kérdés, hogy az órára lehet zenét másolni, tehát nem kell a telefon hogy zenét hallgassak sport közben? Ha sport közben megy a zene akkor a zeneszámokat lehet-e váltani úgy, hogy a sport időmérését/távolságát/GPS pozícióját ne kelljen leállítani? Mennyire bonyolult ennek a kivitelezése? Az óra számlapját elcsúsztatva egy másik képernyőt választok vagy a gombokkal kell navigálni a zenefunkció között? Az óra rezgésének erősségét lehet-e állítani? Mennyire hangos egy Amazfit GTR-hez képest? (Ott elég gagyi volt :/ ) A hosszabb/ több soros értesítéseket teljesen el tudom olvasni az órán vagy csak pár sort? Útvonalkövetés van-e az órában? Ha igen akkor irányváltáskor jelez-e rezgéssel vagy figyelni kell az órát?

Jónapot. Android 10 el kompatibilis? mert az nincs feltüntetve a paramétereknél. Köszönöm

Kérdések és válaszok: Amazfit Stratos 3
Kiegészítők: Amazfit Stratos 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit Stratos 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazfit Stratos 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazfit Stratos 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazfit Stratos 3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ