Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ADATA Ultimate SU800 SSD 1TB

Termékkatalógus
ADATA Ultimate SU800 SSD 1TB
4,8 395 értékelés
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, TLC (Triple-Level Cell), 560 MB/s olvasási sebesség, 520 MB/s írási sebesség, 800 TBW elméleti élettartam
Kód:  DU102p1h Termékszám:  ASU800SS-1TT-C

ADATA Ultimate SU800 SSD 1TB

A modern SSD ADATA Ultimate SU800 merevlemez a robosztus kialakításának köszönhetően nagy teljesítményű és tartós, mivel nagy sebességű adat olvasására és írására alkalmas, így megfelelő a laptopjához vagy asztali számítógépéhez. Az ADATA Ultimate lemez az innovatív 3D NAND Flash technológiával van felszerelve, amely biztosítja a nagyobb tömörítésű adattárolást, a lemez hosszabb élettartamát és maximális megbízhatóságot.


Hihetetlen sebességű adatátvitel

Az SU800 hihetetlen sebességgel képes az adattovábbításra és az írásnál akár 520 MB/s és még ennél az olvasnál magasabb 560 megabájt/s sebességet is eléri. A meghajtó egy nagy hatékonyságú TBW (Total Bytes Written) megoldást tartalmaz, amely azt jelenti, hogy az élettartam alatt többször újra feltölthető a memória.


Fejlett LDPC ECC Engine

A továbbfejlesztett LDPC ECC hibajavítás funkció (low density parity check error correcting code) hatékonyan csökkenti az adatátviteli hibákat, ezzel jelentősen meghosszabbítva az SSD meghajtó élettartamát. Ennek a technológiának köszönhetően növeli az adatok integritását és az értékes tartalom védelmét.

Fokozott adatvédelem

Az intelligens SLC tároló cache lemez lehetővé teszi, hogy a meghajtó gyorsabban dolgozzon és kijavítsa az írási és olvasási teljesítményt. Sőt, támogatja a DRAM puffer cache-meghajtót, amelyet akár kétszer gyorsabbá tesz, összehasonlítva azzal a meghajtóval, amelyik nem rendelkezik a gyorsítótárral. Így alkalmas igényes feladatok magas intenzitású megoldására.


Maximálisan takarékos

A Device Sleep funkció csökkenti a meghajtó teljesítmény igényét, ami nagyban növeli az akkumulátor élettartamát, amikor a laptopban használják. Összehasonlítva a hagyományos merevlemezek fogyasztásával normál működés közben akár 80%-kal kevesebb energiát használ fel. Az SSD SU800 meghajtó ideális választás azok számára, akik sokat utaznak és az akkumulátornak a lehető leghosszabb ideig működőképesnek kell maradnia.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség
69,85 mm (6,99 cm) Kész!
Magasság
7 mm (0,7 cm) Kész!
Mélység
100,45 mm (10,05 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
47,5 g (0,05 kg) Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Számítógépekhez, Laptopba, Belső Kész!

Tulajdonságok

Belső interfész
SATA III Kész!
Random olvasási sebesség
80 000 IOPS Kész!
Random írási sebesség
80 000 IOPS Kész!
Olvasási sebesség
560 MB/s Kész!
Írási sebesség
520 MB/s Kész!
Vezérlő
SMI Kész!
Speciális funkciók
3D NAND Kész!
Mean Time Before Failure
2 000 000 óra Kész!

Cellaméret

Cellaméret
TLC (Triple-Level Cell) Kész!

Meghajtó élettartama

Meghajtó élettartama
800 TBW Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes winchester
» Összes 1 TB SSD
» Összes HDD

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Összes Laptop SSD
» További laptop winchesterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ADATA Ultimate SU800 SSD 1TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADATA Ultimate SU800 SSD 1TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ADATA Ultimate SU800 1TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ADATA Ultimate SU800 SSD 1TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ADATA Ultimate SU800 SSD 1TB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ