Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

AlzaPower ToolKit TK250

Termékkatalógus
AlzaPower ToolKit TK250
4,6 86 értékelés
Szerszámkészlet - 25 részes kihúzható csomagolásban, csavarhúzó kompatibilis a C4 bitekkel, csúszásmentes alumínium fogantyú, forgó fogantyú, 24 mágneses bit S2 acélból, bitmélység 12 mm-ig, kis elektronika, mobiltelefonok, laptopok és játékkonzolok javításához (az Apple iPhone 6 és újabb verzióihoz is, Play Station, Xbox)
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  APWTK250 Termékszám:  APW-TK250B Gyártó honlapja:

AlzaPower ToolKit TK250

Az AlzaPower szerszámkészlettel bármit megjavíthatsz

Az AlzaPower ToolKit TK250 25 darabos praktikus szerszámkészletével nem okoz majd gondot az elektronikus eszközök, pl. mobiltelefonok, játékkonzolok, laptopok, háztartási gépek javítása, de használható akár szemüveghez, játékokhoz, órákhoz, távirányítóhoz és még sok máshoz is. A készlet tartalmaz egy csúszásmentes fogantyúval ellátott könnyű, alumínium csavarhúzót és 24 darab prémium mágneses bitet S2 acélból, C4 méretben. A 360°-ban elforgatható fogantyú kompatibilis a legtöbb mini csavarhúzó bitjével (C4) is.

AlzaPower ToolKit TK250

Praktikus mágneses
doboz

Maga a doboz is nagyon praktikus, automatikusan kinyílik, ha a felső részt enyhén megnyomod. A bitek a mágnes miatt a helyükön maradnak, amit értékelni fogsz a szerszámok táskában, hátizsákban stb. történő szállításakor - mindig mindent pontosan úgy találsz majd, ahogy a dobozba betetted.
AlzaPower ToolKit TK250

Kimondottan
minőségi tervezés

            

Az AlzaPower készlet bitjei 30%-kal nagyobb munkamélységet (12 mm) kínálnak, mint a hagyományos bitek (9 mm), és 58–62 HRc keménységű S2 acélból készülnek, miközben kivételes szilárdságukkal – 13,2–14,7 Nm tartományban – a DIN szabványt meghaladják csaknem 40%-kal. És milyen biteket tartalmaz a TK250 ToolKit?

Lapos flat / slotted: 1,5 / 2,0 / 2,5
Kereszt Philips : 1,0 / 1,5 / 2,0
Torx: T2 / T3 / T4 / T5
Torx Security: T6 / T7 / T8
Hatlapfejű (hex): H1,3 / H1,5 / H2,0
Csillag Pentalobe: 0,8 / 1,2 / 2,0
Tri-Wing Y (háromágú): Y0,8 / Y2,5
Triangle (háromszög): 2,0
Bit távtartós: 1,5
Spanner (bitek biztonsági csavarokhoz): 2,6

AlzaPower ToolKit TK250

Go green with 
Alza

Környezetbarát hozzáállásunknak köszönhetően termékeinket újrahasznosítható, frustration-free - azaz stresszmentes - csomagolásban szállítjuk. Zöldülj te is az AlzaPowerrel.

AlzaPower ToolKit TK250
AlzaPower ToolKit TK250

AlzaPower termékcsalád

Az AlzaPower termékeket úgy terveztük, hogy azok a legmagasabb követelményeknek is megfeleljenek. Ennek köszönhetően garantáljuk az egyes termékek csúcsminőségét és a színvonalas, kiváló szolgáltatásnyújtást. Ezért a termékek többségére meghibásodás esetén azonnali termékcserét vállalunk: bármely telephelyünkön kicseréljük a hibás terméket egy új termékre. 

AlzaPower ToolKit TK250

Részletes
specifikációk

  • 25 részes készlet kihúzható mágneses dobozban
  • Ideális kisebb elektronikai termékek, mobiltelefonok, laptopok és játékkonzolok professzionális javításához (Apple iPhone 6-hoz és újabb iPhone-okhoz, Playstation és Xbox készülékekhez is)
  • Alumínium csavarhúzó, amely kompatibilis a C4 bitekkel
  • Csúszásgátlóval ellátott fogantyú
  • 360°-ban elforgatható fogantyú - megkönnyíti a csavarozást
  • 24 mágneses bit S2 acélból
  • Bitmélység 12 mm-ig


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaPower ToolKit TK250. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaPower ToolKit TK250. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaPower ToolKit TK250. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AlzaPower ToolKit TK250.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ