Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSCH MUM58364

Termékkatalógus
BOSCH MUM58364
4,8 15 értékelés
Konyhai robotgép Bosch MUM5 - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, PULSE gomb, tartozékok keverőszár, dagasztószár, turmix feltét, húsdaráló, kétoldalas korong és habverő kar, tömege 8,61 kg, mérete 28,2 × 28 × 27,1 cm (Ma×Sz×Mé), antracitszürke és ezüst kivitel
157 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BOSKR060 Termékszám:  MUM58364 Gyártó honlapja:

Akciós szettek

160 820 Ft
Szett megvásárlása
162 180 Ft
Szett megvásárlása

BOSCH MUM58364

Könnyítsd meg az ételek elkészítését, és éld ki a szenvedélyed és lelkesedésed az ételek iránt az új BOSCH MUM58364 konyhai robotgéppel. 1000 W-os motorral látták el, amely biztosítja a megbízható teljesítményt még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. Egyszerűen tudjuk állítani a motor teljesítményét 7 előre meghatározott fokozatban, így egyszerűen elkészíthetünk különböző recepteket. Bolygómozgásának köszönhetően, amikor is működés közben a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, biztosítva van az egyes összetevők tökéletes keveréke. A kényelmes tésztával való munka érdekében a robotgép rendelkezik egy minőségi tállal, melynek térfogata 3,9 l, amely ideális minden többszemélyes háztartás számára. Olyan lényeges tulajdonságai vannak, mint PULSE (Turbo) gomb. A strapabíró Bosch konyhai robotgép megjelenését antracitszürke és ezüst szín tökéletesíti.

Konyhai robotgép BOSCH MUM58364 Lifestyle
Konyhai robotgép BOSCH MUM58364 Jellemzők/technológia

BOSCH MUM58364 konyhai robotgép legfontosabb jellemzői

  • A strapabíró Bosch konyhai robotgép nagy segítség lesz az ételek készítése során
  • 1000 W teljesítményű motort kapott
  • 7 sebesség közül választhatunk
  • A bolygómozgás biztosítja a tökéletes eldolgozást
  • A keverőtál térfogata 3,9 l
  • Terméksorozat: Bosch MUM5
  • Hála a pulzáló funkciónak, az alapanyagokat sokkal gyorsabban és alaposabban tudjuk összedolgozni
  • Antracitszürke és ezüst szín emeli ki nagyszerű megjelenését

A tartós BOSCH MUM58364 konyhai robotgép tulajdonságai

Az ügyes Bosch konyhai robotgépnek köszönhetően szakértőjévé válhatsz a különféle nagyszerű fogások elkészítésének. Nagy segítség lesz a különféle krémek, öntetek vagy töltelékek készítése során. Olyan könnyűre és levegősre gyúrja a tésztát, mintha csak kézzel dagasztottuk volna, így megsüthetjük a legfinomabb süteményeket. Bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthetünk a dagasztó funkciónak köszönhetően. Játszi könnyedséggel előállítja kedvenc desszertünk, kenyerünk vagy pizzánk tésztáját. Mixer funkcióval is ellátták. Ledarálhatunk vele dióféléket vagy akár jeget, de tökéletesen alkalmas ízletes levesek, zabkása vagy egészséges, tápanyagban gazdag turmixok készítésére is. Így könnyen elérhetjük a remek és minőségi ízeket. A húst egyaránt durvára és finomra is tudjuk aprítani a darálóval. A házi darált hús készítése során a minőség garantált, emellett mi magunk dönthetünk az ízesítésről is.

Konyhai robotgép BOSCH MUM58364 Tartozékok
Konyhai robotgép BOSCH MUM58364 Képernyő

Próbáld ki a nagyszerű Bosch konyhai robotgép extra funkcióit

Eme BOSCH MUM58364 konyhai robotgép minden konyhába tökéletes megoldás. A pulzáló funkciónak köszönhetően sokkal alaposabban és gyorsabban dolgozhatjuk össze az alapanyagokat. A strapabíró Bosch Konyhai robotgép mindenféle étel elkészítése során hatalmas segítség.

Konyhai robotgép BOSCH MUM58364 Lifestyle 2

A tartós Bosch konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint keverőszár, dagasztószár, turmix feltét, húsdaráló, kétoldalas korong és habverő kar. A tartozékok széles választéka biztosítja, hogy eme BOSCH MUM58364 konyhai robotgép többféle készüléket helyettesít, így megspórolhatunk rengeteg helyet és pénzt.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél és műanyag

Belső áttétel anyaga:

műanyag

Méretek:

28,2 × 28 × 27,1 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

8,61 kg

Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
27,1 cm Kész!
Szélesség
28 cm Kész!
Magasság
28,2 cm Kész!
Tömeg
8,61 kg Kész!

Szín

Szín
Antracitszürke, Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Bosch konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődnék, hogy ezért az árért a képen látható tartozékok járnak hozzá? Mert a leírásban csak a habverők vannak .

Tisztelt Cím! Érdeklődnék, hogy a BOSCH MUM 58364 konyhai robotgéphez járnak e reszelők (prósza reszelő)tartozékként, vagy csak a képen vannak rajta, mert a leírásban nem látom. Pontosan melyek a tartozékai ennek a típusnak? Köszönöm válaszukat. Üdv.Katalin

Kérdések és válaszok: BOSCH MUM58364
Kiegészítők: BOSCH MUM58364 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MUM58364 CreationLine. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH MUM58364 CreationLine. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH MUM58364. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH MUM58364.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ