Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Optoma CinemaX P2

Termékkatalógus
Optoma CinemaX P2
4,4 5 értékelés
Projektor - DLP lézer, 4K, natív felbontás 3840 × 2160, 16:9, 3D, fényerő: 3000 ANSI lm, kontraszt: 2000000:1, HDMI 1,4, HDMI 2,0, LAN, hangszórók, Android
Kód:  WZ004c0 Termékszám:  E1P0A46WE1Z1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Optoma CinemaX P2

Intelligens 4K projektor, amely rövid távolságra vetít

Szereld fel nappalid egy stílusos 4K projektorral, amely számos intelligens funkcióval büszkélkedik. A lézertechnológiával részletes, nagyszerű színekkel és részletgazdagsággal rendelkező képek érhetők el. 4K felbontást élvezhetsz még nagyon kis vetítési távolságból is, amely lehetővé teszi, hogy a kivetítőt például a falhoz közel helyezd el. A lézertechnológia széles DCI-P3 lefedettséggel tűnik ki. Az Optoma CinemaX P2 USB-n keresztül HDR- és HLG-kompatibilis, az okos PureMotion technológia pedig biztosítja a részletes képmegjelenítést akció- és sportjelenetek során. A projektoron a hangvezérlést és a streaming alkalmazásokat, illetve a beépített médialejátszó támogatását is élvezheted.

Valódi 4K felbontás teljes 3D támogatással

Az Optoma CinemaX P2 segítségével 4K felbontásban élvezheted a nagyszerű előadást. Részletes és valósághű, gazdag színekkel teli képet élvezhetsz. A projektor 8,3 millió képpontot képes a képernyőre (falra) vetíteni,  amely 4-szer több részletet jelent, mint a Full HD vetítés. A CinemaX P2 képes HDR metaadatok megjelenítésére is, így sokkal több textúrát és részletet fogsz látni, amelyek az események középpontjába kalauzolnak. Ha 3D-s forrással is rendelkezel, akkor a 3D-s tartalmakat is kezelheted. Az Optoma CinemaX P2 együttműködik a 3D Blu-ray lejátszókkal, a 3D műsorszórással és még a legújabb generációs játékkonzolokkal is. 

Az Optoma CinemaX P2 nagyszerű kép- és hangteljesítményt nyújt

Nem számít, hogy filmeket, tévéműsorokat nézel, vagy konzolokon játszol, mert bármikor élvezheted a prémium színeket. Az Optoma CinemaX P2 képes a Rec.709 színskála reprodukálására, amely a HDTV nemzetközi szabványa. Így pontos színvisszaadásra számíthatsz, ahogyan a sorozat vagy a játék alkotója elképzelte. A PureMotion technológia interpolálja a képeket, így kiküszöböli a zavaró elmosódást vagy képremegést még a gyors akció- vagy sportjelenetek közben is. Az Optoma CinemaX P2 lézertechnológiát használ a vetítéshez, amely nagyobb hatékonyságot biztosít az állandó fényerő fenntartásához, a jó színvisszaadáshoz, és az azonnali be- és kikapcsoláshoz. A projektorban használt lézer élettartama akár 30000 óra is lehet. Az átfogó megtekintési élmény biztosítása érdekében nemcsak maga a kép, hanem a hang is fontos szerepet játszik. Az Optoma CinemaX P2 beépített soundbarral rendelkezik, amely Dolby Digital 2.0 technológiát használ. Ez a kompakt projektor tökéletes hangzást biztosít, és képes a 360 fokos minden irányú hangzásra a szellőztetett borításnak és a precízen megtervezett portoknak köszönhetően.

Tükrözd a tartalmat telefonodról az Optoma projektor képernyőjére

Telepítsd a TapCast alkalmazást, és oszd meg könnyedén a vezeték nélkül az Optoma CinemaX P2 projektor nagy képernyőjén az eszközről származó tartalmakat. Gyakorlatilag bármit kivetíthetsz - dokumentumokat, képeket, videókat stb. A TapCast vezeték nélküli billentyűzetként és egérként is funkcionál a projektor kényelmes vezérléséhez.

Integrált médialejátszó

A filmeket vagy tévéműsorokat tartalmazó USB-meghajtót csatlakoztathatod a projektorhoz, és azonnal lejátszhatod a tartalmakat, így nem kell csatlakoztatnod számítógépedhez vagy laptopodhoz. Az Optoma CinemaX P2 a formátumok széles skáláját képes lejátszani. A 2× HDMI 2.0, 1× USB-A, 1× RJ45 és 1× HDMI 1.4 bemeneteket más eszközök vagy az internet csatlakoztatására használhatod. 

Érvezd a nagy, részletes, színes képet bárhol

Az Optoma CinemaX P2 projektor számos funkciót kínál az átfogó multimédiás otthoni szórakoztató élmény biztosítása érdekében. Nézz filmeket és videókat, játssz zenét, vagy élvezd az informatív intelligens falat.

Érvezd az akár 120" képátlót

Dőlj hátra, és élvezd a minőségi vetítést akár 120" képátlóval. Kis vetítési távolsággal nagy és részletes képet érhetsz el, így az Optoma CinemaX P2 projektort nem kell elpakolnod, hanem a nappali falán stb. hagyhatod.

Optoma CinemaX P2 projektor díjnyertes dizájnnal

Bárhol is helyezed el az Optoma projektort, elegáns szürke és ezüst részletekkel rendelkező fehér színe ízlésesen kiegészít minden belső teret. Az Optoma CinemaX P2 iF, Red Dot, Good Design és egyéb formatervezési díjakat is nyert.

A kívánt alkalmazások elérése

Az Optoma CinemaX P2-vel hozzáférést kapsz a kompatibilis alkalmazásokhoz, hogy még élvezetesebb legyen a használata. Lejátszhatsz YouTube-videókat vagy streamelhetsz zenét a Spotify-on keresztül. További alkalmazások várnak rád az App Store - Marketplace áruházban. Az Optoma CinemaX P2 az Android saját, testreszabott változatán fut, de a Google Play szolgáltatásai nem támogatottak, ezért nem minden harmadik féltől származó alkalmazás kompatibilis.

Geometrikus képkorrekció az Optoma projektorhoz

Az Optoma CinemaX P2 beépített geometriai korrekciós eszközzel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a kép tökéletesen szögletes legyen. Különösen akkor fogod értékelni ezt a funkciót, ha nincs vetítővásznad, és a fal, amelyre a képet szeretnéd vetíteni, nem teljesen sík.

Szépítsd Optoma CinemaX P2 projektorod képét mobiltelefonoddal és a SmartFIT alkalmazással

Eleged van abból, hogy a projektort nagyon rövid vetítési távolságra kell beállítanod? Az Optoma CinemaX P2 projektorral kihasználhatod a SmartFIT alkalmazás és okostelefonod előnyeit. Csak vedd fel mobiltelefonod, indítsd el az alkalmazást, és a kamerával készíts fényképet a vetített képről. Az alkalmazás ezután ennek megfelelően beállítja a képet. Android és iOS kompatibilitás elengedhetetlen.

Optoma CinemaX P2 DLP laser Projektor

Optoma projektor ISF üzemmódokkal

A praktikus funkció lehetővé teszi, hogy elmenthesd a kalibrált nappali és éjszakai beállításokat, és szükség szerint válts közöttük.

Optoma CinemaX P2 DLP laser Projektor

Színkezelő rendszer

Az Optoma CinemaX P2 színkezelő rendszerrel (CMS) rendelkezik. Ez a funkció a vetítés során beállítja a színvisszaadást azon terület vetítése során, amelyen a vetítés fut.

Optoma CinemaX P2 DLP laser Projektor

24 képkocka másodpercenként

A filmeket általában másodpercenként 24 képkockával veszik fel. Ezért az Optoma CinemaX P2 nagy felbontású forrásokat képes fogadni másodpercenként 24 képkocka sebességgel, így a filmet igazán tiszta képpel élvezheted.

Optoma CinemaX P2 DLP laser Projektor

CinemaX P2 Dolby Audio-val

Az Optoma CinemaX képes kezelni a Dolby 5.1-et, így igazán erőteljes és tiszta hangra számíthatsz. Az Optoma CinemaX P2 még az S/PDIF kimeneti porton keresztüli átvitelt is támogatja.

Optoma CinemaX P2 DLP laser Projektor

Beépített Wi-Fi modul

Az Optoma CinemaX P2 nemcsak az internethez csatlakoztatható RJ45 kábel segítségével, hanem a beépített Wi-Fi modulnak köszönhetően a vezeték nélküli kapcsolat segítségével OTA (over the air) frissítésekhez is hozzáférhetsz.

Optoma CinemaX P2 DLP laser Projektor

Optoma projektor USB-A porttal

Tápláld a Google Chromecast-ot vagy más eszközöket az USB-A porton keresztül.

Optoma CinemaX P2 DLP laser Projektor

IFTTT (If This Then That)

Használd az ingyenes IFTTT webes szolgáltatást egyszerű feltételes parancsok - appletek - láncolatainak létrehozásához.

Az Optoma CinemaX P2 projektor lehetővé teszi egy InfoWall létrehozását

Az Optoma Connect alkalmazáson keresztül személyre szabott digitális falat - InfoWall - hozhatsz létre. Ezzel a funkcióval az Optoma CinemaX P2 projektor személyre szabott információkat jelenít meg a falon vagy a vetítővásznon. Beállíthatod például a bekapcsolási időt, lejátszhatod kedvenc lejátszási listád, megjelenítheted a dátumot és az időt, a közösségi hálózati információkat vagy az aktuális időjárást is.

Optoma Connect társalkalmazás

A többcélú alkalmazás segítségével különleges funkciókat használhatsz:

  • Az Amazon Alexa és a Google Assistant hangalapú asszisztensek beállítása
  • Az Optoma CinemaX P2 projektor vezérlése okoseszközről
  • InfoWall létrehozása és tervezése - személyre szabott digitális fal egyedi információkkal

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Natív felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Maximális felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
2 000 000:1 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Felbontás

Natív felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Maximális felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
2 000 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,2 m Kész!
Maximális vetítési távolság
0,42 m Kész!
Minimális képátló
215,9 cm (85 ") Kész!
Maximális képátló
304,8 cm (120 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
Lézer Kész!
Fényerő
3 000 ANSI lm (2 400 ISO lm) Kész!
Élettartam
30 000 óra (1 250 nap) Kész!
Lámpa teljesítménye
360 W Kész!
Zajszint
28 dB Kész!
Maximális fogyasztás
345 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4, HDMI 2.0 Kész!
HDMI
3 db Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, S/PDIF, Audio bemenet, USB-B Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, WiFi, LAN, Bluetooth, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Mennyezetre, Asztalra Kész!
Funkció
3D, Full 3D Kész!
Felszerelés
OS Android, Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
38,3 cm Kész!
Magasság
13 cm Kész!
Mélység
57,6 cm Kész!
Tömeg
11 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes telefon projektor
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Optoma CinemaX P2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma CinemaX P2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Optoma CinemaX P2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma CinemaX P2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma CinemaX P2.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ