ApF HU ApF HU

Pótalkatrészek – 15 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek

Termékkatalógus

Szponzorált cikk

Frissítve
Rowenta, Krups, Tefal

Bizonyára már mindegyikünk került olyan helyzetbe, amikor egy otthoni készüléke röviddel a garanciális időszak letelte után tönkrement. A dugulások, a patronok, a termékek tervezett elavulása és (nem)létezése gyakran említett témák. A Groupe SEB francia családi vállalat, amelyhez olyan márkák tartoznak, mint a Tefal, Rowenta és a KRUPS megpróbál szembemenni a gyorsan változó elektronikai termékek trendjével. Megváltoztatta a termékfejlesztés és -gyártás szemléletét, és termékeinek 95%-a legalább 15 évig garantálja a javíthatóságot. Hogy mindez miért történt, és hogyan működik a 15 éves javíthatóság a gyakorlatban, megtudhatod az alábbi cikkből.

 10 évig kapható cserealkatrészek Rowenta, Krups, Tefal

15 év javíthatóság – TARTALOM

 1. Miért a 15 év javíthatóság a Tefal, a Rowenta és a KRUPS esetében?
 2. Mi a teendő, ha a készülék a garanciaidő lejárta után meghibásodik?
 3. Tefal, KRUPS és Rowenta pótalkatrészek és hivatalos szervizközpontok
 4. A Groupe SEB portfóliója – Tefal, KRUPS és Rowenta
 5. Az e-hulladék mint új jelenség

Miért a 15 év javíthatóság a Tefal, a Rowenta és a KRUPS esetében?

Ennek fő oka a környezetszennyezés és a felesleges hulladéktermelés elleni küzdelem. A termékeket úgy tervezték, hogy könnyen javíthatók és környezetbarát módon ártalmatlaníthatók legyenek. Az ökológiai és gazdasági okok mellett a gyártó törekvései a tulajdonosok saját tapasztalatain alapulnak. Úgy vélik, hogy még egy kenyérpirító is lehet családi örökség tárgya.

A Groupe SEB már 2008-ban elkezdte fokozatosan megváltoztatni az egyes Tefal, Rowenta és KRUPS termékek gyártási koncepcióját, azzal az egyszerű céllal, hogy a termékek könnyen és gyorsan javíthatók legyenek. Ígéretük teljesítése érdekében a gyártók külön raktárakat hoztak létre, ahol ezeket az alkatrészeket tárolják. A legnagyobb európai raktár Franciaországban található, ahol több mint 50 000 különböző típusú pótalkatrészt és közel 8,3 millió egyedi alkatrészt tárolnak.

cserealkatrészek 10 év javíthatóság Tefal
A javítás költsége gyakran olcsóbb, mint a termék cseréje.

Minden új terméken szerepel a "15 évig javítható termék" logó. A Tefal, a Rowenta és a KRUPS márkák elkötelezték magukat amellett, hogy a 2012 óta bevezetett gyakorlatilag valamennyi termék esetében* a termék megvásárlásától számított átlagosan 15 évig tartják fenn az összes pótalkatrészt. A javítás semmilyen módon nem változtatja meg a termék minőségét, és csökkenti a hulladék környezetre gyakorolt hatását.

* A Groupe SEB által 2021-ben az európai piacra bevezetett készülékek több mint 96%-a teljesítette a 2021. december 31-ig érvényes 10 éves kötelezettségvállalást, amelyet 2022. január 1-től 15 éves vállalás váltott fel kedvező áron.

rowenta tefal krups javítás 15 éven keresztül elérhető alkatrészek

2016 óta a 3D nyomtatás technológiáját műanyag pótalkatrészek gyártására is használják, ami lehetővé tette egyes termékek még hosszabb elérhetőségét. Minden 3D nyomtatott alkatrész speciális minősítési folyamaton megy keresztül a minőség és a tartósság biztosítása érdekében. Tekintsd meg, hogyan folyik az alkatrészek 3D nyomtatása az egyszerűbb javítás és a készülék meghosszabbított élettartama érdekében.

Mi a teendő, ha a készülék a garanciaidő lejárta után meghibásodik?

A Tefal, Rowenta és KRUPS márkákkal a Groupe SEB olyan termékeket fejleszt, amelyek nemcsak könnyen javíthatók, hanem mindenekelőtt hosszú élettartamúak. Ha a készülék elromlik, vagy egy gyakran használt és igénybevett alkatrész elhasználódik, ne dobd ki a kukába, mert valószínűleg lesz hozzá pótalkatrész. A javítási eljárás a következő.

 1. A gyártótól függően látogass el a Tefal, a KRUPS vagy a Rowenta weboldalára.
 2. rowenta tefal krups javítás 15 éven keresztül elérhető alkatrészek
  A pótalkatrészek 96%-a 15 évig rendelkezésre áll. Egyszerűen nézd meg a gyártó weboldalán, hogy a készülékedhez is kaphatóak-e alkatrészek.
 3. Ellenőrizd, hogy a termékhez rendelkezésre állnak-e pótalkatrészek.
 4. Válassz egy hivatalos szervizközpontot a készülék ellenőrzéséhez és a szükséges pótalkatrész megrendeléséhez.
 5. A szervizzel való egyeztetés után vidd el vagy küldd el a készüléket.
 6. Vedd fel a megjavított készüléket, és használd tovább a megszokott módon.

 Tefal, KRUPS és Rowenta pótalkatrészek és hivatalos szervizközpontok

Annak érdekében, hogy minden nagyobb késedelem nélkül és a maximális megelégedésedre működjön, világszerte több mint 6200 hivatalos szervizközpontból álló hálózat áll rendelkezésre a professzionális javítási szolgáltatások biztosítására. A weboldalon könnyen megtalálhatod a legközelebbi hivatalos szervizközpontot:

hivatalos Tefal, Krups, Rowenta szerviz 15 évig javítható termékek
A 6 200 professzionálisan képzett szervizhálózat biztosítja a lehető legjobb javítást

A Groupe SEB portfóliója – Tefal, KRUPS és Rowenta

Tefal

Ne dobd ki az elromlott Tefal készülékeket. Javíttasd meg, és használd tovább őket. Válassz minőségi termékeket, amelyek évekig szolgál majd.

A Tefal márka története 1954-ben kezdődött, amikor Marc Grégoire megalapította azt Franciaországban, miután elkészítette az első tapadásmentes serpenyőt a felesége számára. A felületet fokozatosan más konyhai eszközökre is alkalmazta, és megszületett a főzés forradalma. Hosszú története során a márka rengeteg úttörő újítással rukkolt elő, köztük a vezeték nélküli vasalóval. Ma már a Tefal széles választékában nemcsak szinte minden elképzelhető konyhai segédeszköz található meg, hanem például vasalók és mérlegek is. A Tefal márka 1968 óta a nagyhatalmú nemzetközi Groupe SEB része.

Rowenta

Ne dobd ki az elromlott Rowenta készülékeket. Javíttasd meg, és használd tovább őket Válassz minőségi termékeket, amelyek évekig szolgál majd.

A Rowenta eredete 1909-re nyúlik vissza, amikor Robert Weintraud iparmágnás megalapította. A márka megalakulása óta a kifinomult formatervezésre, a magas minőségre és az innovációra összpontosít. A márka történelméhez tartozik az első termosztatikusan szabályozható vasaló 1949-ben, valamint a Red Dot formatervezési díj. Ma a márka az otthoni tisztítás és testápolás területén jelentős szereplő, és olyan események büszke partnere, mint az Elite Model Look verseny. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondicionálók vagy hajápoláshoz és egyéb testápoláshoz használt eszközök szerepelnek. A márka 1988 óta a Groupe SEB része.

KRUPS

Ne dobd ki az elromlott KRUPS készülékeket. Javíttasd meg, és használd tovább őket Válassz minőségi termékeket, amelyek évekig szolgál majd.

A német KRUPS márka gyökerei 1846-ig nyúlnak vissza, amikor az alapító Robert Krups rendkívül jó minőségű mérlegeket állított elő. Az 1950-es években a KRUPS felfedezte a kávé varázsát, és ebből született meg a legendás ONKO kávéfőző. A KRUPS márka több mint 50 év alatt számos rendkívüli modellt és műszaki megoldást készített és készít a mai napig is. Az öntisztuló gőzfúvóka szintén ezt bizonyítja. A KRUPS kínálatában kávéfőzők, minőségi kávédarálók és tejhabosítók találhatók. Ma a KRUPS márka az erős nemzetközi Groupe SEB tagja.

Az e-hulladék mint új jelenség

Az elektromos hulladék mennyisége folyamatosan növekszik. Csak 2019-ben közel 54 millió tonna e-hulladék keletkezett. Ez azt jelenti, hogy minden magyar csaknem 16 kilogramm elektromos hulladékot termelt. Ennek a hulladéknak csak 1/3-át hasznosítják újra. Ennek számos oka van, de az eredmény jelentős környezeti hatással van az országra, valamint gazdasági hatással a fogyasztókra. A készülékek javíthatósága és fenntarthatósága mindenképpen egy lépés a helyes irányba.

Ne dobd ki az elromlott Tefal, Rowenta és KRUPS készülékeket. Javíttasd meg, és használd tovább őket. Válassz minőségi termékeket, amelyek hosszú éveken át szolgálnak majd, és tekintsd meg a márkák kínálatát.

15 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek
4,9 72×
Tefal GC760D30 Optigrill Elite XL
Kontakt grill - 2200 W teljesítmény, 2 db, alumínium, összesen 800 cm2 grillfelület, grill anyaga: acél, időzítő, tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege: 5,2 kg
102 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEG080
4,4 47×
Rowenta RR7987WH X-PLORER S95 Total Care 4in1 Laser 12000 PA HEPA
Robotporszívó - elektromos felmosóval, nagy szívóteljesítmény akár 12 000 Pa, összeszedi a szennyeződést és a háziállatok szőrét, leesésgátló*érzékelő és ütközés-érzékelő, navigációs módszer lézer kamerával, infravörös érzékelők, vezérlés mobilalkalmazással, Animal Turbo kefe a háziállatok szőréhez, kefe a hosszú szőr felfogására és kefe a finom részecskékhez, oldalsó kefék száma 2, Aqua Force rendszer a felmosáshoz és porszívózáshoz egyszerre, felmosó általános tisztításhoz, foltálló és antiallergén felmosó, BLDC motor, teljesítménybeállítás a padlófelülethez, tiltott zónák beállításának lehetősége, 0,5 l tartály térfogata, zajszint 60 dB, működési idő 225 perc, feltöltési idő 240 perc, lítiumion akkumulátor, négyféle takarítási mód, nagy teljesítményű szűrő, kompatibilitás a hangalapú asszisztensekkel, Hi-tech navigációs rendszer, színe: fehér, 15 év javíthatósági garancia
238 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWRV220
5,0
Rowenta LV4020F0 Radiance Booster
Arctisztító kefe - ultrahangos vibrációs technológiával, mindennapi gyengéd bőrápoláshoz és az öregedés első jelei ellen, akár 7-szer hatékonyabb, mint a kézi tisztítás, eltávolítja a sminket, szennyeződéseket és az elhalt hámsejtek, egyesíti a bőr tónusát és hidratálttá és ragyogóvá varázsolja a bőrt, simító és fiatalító hatás, 2 cserélhető kefefej - puha szálú kefe és orvosi szilikonból készült kefe, töltőbázis kék LED-es fertőtlenítő zónával a maximális tisztaság és higiénia érdekében, tisztító kezelés időtartama: 1 perc, 2 sebességfokozat, akkumulátor-üzemidő egy töltéssel: 90 perc, tápellátás USB-n keresztül, vízálló, minden bőrtípusra alkalmas, ajánlott korosztály: 30+, 15 év javíthatósági garancia
35 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWCK033
4,6 44×
KRUPS EA891110 Evidence White tejtartállyal
Automata kávéfőző - egyszerű tisztítás, sűrű tejhab egyetlen gombnyomásra, fém kúpos kávédaráló, egyszerre két csésze készítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, 3 kávéhőmérséklet beállítása, kijelző, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékivezető, a víztartály kapacitása 2,3 l, a daráló tartályának mérete 260 g, 3 őrlési finomsági szint, teljesítménye 1450 W, szélessége 24 cm, magassága 36,3 cm, mélysége 37,2 cm, tömege 8,4 kg, 15 év javíthatósági garancia
219 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK160
3,8
Rowenta CF9720F0 Ultimate Experience Brush Activ’ Ultimate Care
Hajformázó - forgatható, teljesítmény 700 W, kerámia kvarc felület, Flip funkció - fordított állásba kapcsolás a könnyű hátsó formázáshoz, Careful Heat technológia, 3 sebesség, 3 hőmérséklet, kefetartozék természetes sörtékkel, koncentrátor az előszárításhoz, kétoldali forgatás, ionizáció, hideg levegő, kábel hossza 2 m, szín fehér és réz, 15 év javíthatósági garancia
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWKF851
4,6 47×
Tefal CY855830 Cook4me+ Connect black
Multifunkciós főzőedény - Bluetooth-kapcsolattal, 150 előre programozott recept, Tefal mobilalkalmazás, amellyel nyomon követheted a főzés előrehaladását az okoseszközről, és frissítheted a recepteket, 6 főzési mód, LCD kijelző, Keep Warm funkció, időzítő, késleltetett indítás, gyors főzés ellenőrzés nélkül, 1,8 mm vastagságú kivehető edény, 3 rétegű edény kerámia tapadásmentes felülettel, edény térfogata 6 l, Edény hasznos térfogata 4 l, biztonsági túlnyomás-mentesítők, gőzkosár, mosogatógépben mosható tartozékok, 15 év javíthatósági garancia
125 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFMH685
4,4 58×
Tefal FV9845E0 Ultimate Pure
Vasaló - gőzölős, függőleges és vízszintes gőzöléssel, teljesítmény 3200W, tartály kapacitása 350ml, gőzlöket 260g/perc, gőzteljesítmény 60g/perc, Durilium AirGlide Autoclean vasalótalp, egyedülálló mikrokőszűrő rendszer, vízkőgyűjtő és figyelmeztetés, Anti-drip funkció, Automatic Steam funkció, automatikus kikapcsolás, kábel hossza 2,5 mm, 15 év javíthatósági garancia
Szuper ár
43 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFZN271
4,9 14×
Rowenta x KARL LAGERFELD CV888LF0 K/Pro Stylist
Hajszárító ionizátorral, energiafogyasztás 2200 W, Felületi keratin & Glow, Air to Care technológia a haj védelmére és kiegyensúlyozására, sebességek száma 2, a hőmérsékletek száma 3, ionizálás, hideg levegő, diffúzor, koncentrátor 6 és 9 mm-es szélességgel, levehető hátsó rács, a tápkábel hossza 1,8 m, akasztóhurok, Karl Lagerfeld ikonjával, fekete szín, 15 év javíthatósági garancia
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWFV332
Nyomtatás
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ