Játékok? Naná! Minden 2019-ben nálunk vásárolt fogyasztónak

Pótalkatrészek – 15 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek

Termékkatalógus

Szponzorált cikk

Frissítve
Rowenta, Krups, Tefal

Bizonyára már mindegyikünk került olyan helyzetbe, amikor egy otthoni készüléke röviddel a garanciális időszak letelte után tönkrement. A dugulások, a patronok, a termékek tervezett elavulása és (nem)létezése gyakran említett témák. A Groupe SEB francia családi vállalat, amelyhez olyan márkák tartoznak, mint a Tefal, Rowenta és a KRUPS megpróbál szembemenni a gyorsan változó elektronikai termékek trendjével. Megváltoztatta a termékfejlesztés és -gyártás szemléletét, és termékeinek 95%-a legalább 15 évig garantálja a javíthatóságot. Hogy mindez miért történt, és hogyan működik a 15 éves javíthatóság a gyakorlatban, megtudhatod az alábbi cikkből.

 10 évig kapható cserealkatrészek Rowenta, Krups, Tefal

15 év javíthatóság – TARTALOM

 1. Miért a 15 év javíthatóság a Tefal, a Rowenta és a KRUPS esetében?
 2. Mi a teendő, ha a készülék a garanciaidő lejárta után meghibásodik?
 3. Tefal, KRUPS és Rowenta pótalkatrészek és hivatalos szervizközpontok
 4. A Groupe SEB portfóliója – Tefal, KRUPS és Rowenta
 5. Az e-hulladék mint új jelenség

Miért a 15 év javíthatóság a Tefal, a Rowenta és a KRUPS esetében?

Ennek fő oka a környezetszennyezés és a felesleges hulladéktermelés elleni küzdelem. A termékeket úgy tervezték, hogy könnyen javíthatók és környezetbarát módon ártalmatlaníthatók legyenek. Az ökológiai és gazdasági okok mellett a gyártó törekvései a tulajdonosok saját tapasztalatain alapulnak. Úgy vélik, hogy még egy kenyérpirító is lehet családi örökség tárgya.

A Groupe SEB már 2008-ban elkezdte fokozatosan megváltoztatni az egyes Tefal, Rowenta és KRUPS termékek gyártási koncepcióját, azzal az egyszerű céllal, hogy a termékek könnyen és gyorsan javíthatók legyenek. Ígéretük teljesítése érdekében a gyártók külön raktárakat hoztak létre, ahol ezeket az alkatrészeket tárolják. A legnagyobb európai raktár Franciaországban található, ahol több mint 50 000 különböző típusú pótalkatrészt és közel 8,3 millió egyedi alkatrészt tárolnak.

cserealkatrészek 10 év javíthatóság Tefal
A javítás költsége gyakran olcsóbb, mint a termék cseréje.

Minden új terméken szerepel a "15 évig javítható termék" logó. A Tefal, a Rowenta és a KRUPS márkák elkötelezték magukat amellett, hogy a 2012 óta bevezetett gyakorlatilag valamennyi termék esetében* a termék megvásárlásától számított átlagosan 15 évig tartják fenn az összes pótalkatrészt. A javítás semmilyen módon nem változtatja meg a termék minőségét, és csökkenti a hulladék környezetre gyakorolt hatását.

* A Groupe SEB által 2021-ben az európai piacra bevezetett készülékek több mint 96%-a teljesítette a 2021. december 31-ig érvényes 10 éves kötelezettségvállalást, amelyet 2022. január 1-től 15 éves vállalás váltott fel kedvező áron.

rowenta tefal krups javítás 15 éven keresztül elérhető alkatrészek

2016 óta a 3D nyomtatás technológiáját műanyag pótalkatrészek gyártására is használják, ami lehetővé tette egyes termékek még hosszabb elérhetőségét. Minden 3D nyomtatott alkatrész speciális minősítési folyamaton megy keresztül a minőség és a tartósság biztosítása érdekében. Tekintsd meg, hogyan folyik az alkatrészek 3D nyomtatása az egyszerűbb javítás és a készülék meghosszabbított élettartama érdekében.

Mi a teendő, ha a készülék a garanciaidő lejárta után meghibásodik?

A Tefal, Rowenta és KRUPS márkákkal a Groupe SEB olyan termékeket fejleszt, amelyek nemcsak könnyen javíthatók, hanem mindenekelőtt hosszú élettartamúak. Ha a készülék elromlik, vagy egy gyakran használt és igénybevett alkatrész elhasználódik, ne dobd ki a kukába, mert valószínűleg lesz hozzá pótalkatrész. A javítási eljárás a következő.

 1. A gyártótól függően látogass el a Tefal, a KRUPS vagy a Rowenta weboldalára.
 2. rowenta tefal krups javítás 15 éven keresztül elérhető alkatrészek
  A pótalkatrészek 96%-a 15 évig rendelkezésre áll. Egyszerűen nézd meg a gyártó weboldalán, hogy a készülékedhez is kaphatóak-e alkatrészek.
 3. Ellenőrizd, hogy a termékhez rendelkezésre állnak-e pótalkatrészek.
 4. Válassz egy hivatalos szervizközpontot a készülék ellenőrzéséhez és a szükséges pótalkatrész megrendeléséhez.
 5. A szervizzel való egyeztetés után vidd el vagy küldd el a készüléket.
 6. Vedd fel a megjavított készüléket, és használd tovább a megszokott módon.

 Tefal, KRUPS és Rowenta pótalkatrészek és hivatalos szervizközpontok

Annak érdekében, hogy minden nagyobb késedelem nélkül és a maximális megelégedésedre működjön, világszerte több mint 6200 hivatalos szervizközpontból álló hálózat áll rendelkezésre a professzionális javítási szolgáltatások biztosítására. A weboldalon könnyen megtalálhatod a legközelebbi hivatalos szervizközpontot:

hivatalos Tefal, Krups, Rowenta szerviz 15 évig javítható termékek
A 6 200 professzionálisan képzett szervizhálózat biztosítja a lehető legjobb javítást

A Groupe SEB portfóliója – Tefal, KRUPS és Rowenta

Tefal

Ne dobd ki az elromlott Tefal készülékeket. Javíttasd meg, és használd tovább őket. Válassz minőségi termékeket, amelyek évekig szolgál majd.

A Tefal márka története 1954-ben kezdődött, amikor Marc Grégoire megalapította azt Franciaországban, miután elkészítette az első tapadásmentes serpenyőt a felesége számára. A felületet fokozatosan más konyhai eszközökre is alkalmazta, és megszületett a főzés forradalma. Hosszú története során a márka rengeteg úttörő újítással rukkolt elő, köztük a vezeték nélküli vasalóval. Ma már a Tefal széles választékában nemcsak szinte minden elképzelhető konyhai segédeszköz található meg, hanem például vasalók és mérlegek is. A Tefal márka 1968 óta a nagyhatalmú nemzetközi Groupe SEB része.

Rowenta

Ne dobd ki az elromlott Rowenta készülékeket. Javíttasd meg, és használd tovább őket Válassz minőségi termékeket, amelyek évekig szolgál majd.

A Rowenta eredete 1909-re nyúlik vissza, amikor Robert Weintraud iparmágnás megalapította. A márka megalakulása óta a kifinomult formatervezésre, a magas minőségre és az innovációra összpontosít. A márka történelméhez tartozik az első termosztatikusan szabályozható vasaló 1949-ben, valamint a Red Dot formatervezési díj. Ma a márka az otthoni tisztítás és testápolás területén jelentős szereplő, és olyan események büszke partnere, mint az Elite Model Look verseny. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondicionálók vagy hajápoláshoz és egyéb testápoláshoz használt eszközök szerepelnek. A márka 1988 óta a Groupe SEB része.

KRUPS

Ne dobd ki az elromlott KRUPS készülékeket. Javíttasd meg, és használd tovább őket Válassz minőségi termékeket, amelyek évekig szolgál majd.

A német KRUPS márka gyökerei 1846-ig nyúlnak vissza, amikor az alapító Robert Krups rendkívül jó minőségű mérlegeket állított elő. Az 1950-es években a KRUPS felfedezte a kávé varázsát, és ebből született meg a legendás ONKO kávéfőző. A KRUPS márka több mint 50 év alatt számos rendkívüli modellt és műszaki megoldást készített és készít a mai napig is. Az öntisztuló gőzfúvóka szintén ezt bizonyítja. A KRUPS kínálatában kávéfőzők, minőségi kávédarálók és tejhabosítók találhatók. Ma a KRUPS márka az erős nemzetközi Groupe SEB tagja.

Az e-hulladék mint új jelenség

Az elektromos hulladék mennyisége folyamatosan növekszik. Csak 2019-ben közel 54 millió tonna e-hulladék keletkezett. Ez azt jelenti, hogy minden magyar csaknem 16 kilogramm elektromos hulladékot termelt. Ennek a hulladéknak csak 1/3-át hasznosítják újra. Ennek számos oka van, de az eredmény jelentős környezeti hatással van az országra, valamint gazdasági hatással a fogyasztókra. A készülékek javíthatósága és fenntarthatósága mindenképpen egy lépés a helyes irányba.

Ne dobd ki az elromlott Tefal, Rowenta és KRUPS készülékeket. Javíttasd meg, és használd tovább őket. Válassz minőségi termékeket, amelyek hosszú éveken át szolgálnak majd, és tekintsd meg a márkák kínálatát.

15 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek
Tefal GC760D30 Optigrill Elite XL
Kontakt grill - 2200 W teljesítmény, 2 db, alumínium, összesen 800 cm2 grillfelület, grill anyaga: acél, időzítő, tapadásmentes felület, csepptálca, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege: 5,2 kg

139 190 Ft
Átvehető: ma 3:40-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFEG080
Rowenta RH99F1WO X-Force Flex 15.60 3in1 Animal Auto 230AW, 32,4V, 80perc
Álló porszívó - 3 az 1-ben, automatikus felület és szennyeződés érzékeléssel a teljesítmény alkalmazkodása érdekében, minden típusú padlóhoz, szőnyeghez, szennyeződések és állatszőr eltávolításához, akár 230 AW szívóteljesítmény, szűrő tisztítás szükségességét megjelenítő digitális kijelző, flexibilis, hajlékony cső, töltési idő: 3 óra, akkumulátor típusa: Li-ion, akkumulátor kapacitása: 32,4 V, Boost intenzív teljesítmény funkció, akár 80 perc üzemidő, HEPA szűrő, mosható szűrő, 84 dB zajszint, 0,9 l-es porgyűjtő tartály, cserélhető és tölthető akkumulátor, hálózati dokkolóállomás, Deep Power fej LED világítással, kárpit szívófej, forgó turbókefe, résszívó és hajlékony cső, szín: fekete és rézszín, 15 év javíthatósági garancia

209 990 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV303
Rowenta LV4020F0 Radiance Booster
Arctisztító kefe - ultrahangos vibrációs technológiával, mindennapi gyengéd bőrápoláshoz és az öregedés első jelei ellen, akár 7-szer hatékonyabb, mint a kézi tisztítás, eltávolítja a sminket, szennyeződéseket és az elhalt hámsejtek, egyesíti a bőr tónusát és hidratálttá és ragyogóvá varázsolja a bőrt, simító és fiatalító hatás, 2 cserélhető kefefej - puha szálú kefe és orvosi szilikonból készült kefe, töltőbázis kék LED-es fertőtlenítő zónával a maximális tisztaság és higiénia érdekében, tisztító kezelés időtartama: 1 perc, 2 sebességfokozat, akkumulátor-üzemidő egy töltéssel: 90 perc, tápellátás USB-n keresztül, vízálló, minden bőrtípusra alkalmas, ajánlott korosztály: 30+, 15 év javíthatósági garancia

38 890 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWCK033
Tefal BL83SD30 Perfectmix Cook
Turmixgép - teljesítmény: 1400 W, 10 automatikus program, pulzáló funkció, gőzölés funkció, kések száma 6, a kancsó teljes űrtartalma: 2 l, a kancsó hasznos űrtartalma: 1,75 l, kancsó anyaga üveg, alkalmas száraz gyümölcsök zúzására, levesekhez, pürékhez, turmixokhoz és zúzott jég készítésére, tartály száma 1 darab, gőzölőkosár, tisztítókefe és mérőedény, maximális fordulat 41000 ford/perc, 15 év javíthatósági garancia

71 190 Ft
Átvehető: ma 3:40-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFBL306
Rowenta CF9720F0 Ultimate Experience Brush Activ’ Ultimate Care
Hajsütővas - forgatható, teljesítmény 700 W, kerámia kvarc felület, Flip funkció - fordított állásba kapcsolás a könnyű hátsó formázáshoz, Careful Heat technológia, 3 sebesség, 3 hőmérséklet, kefetartozék természetes sörtékkel, koncentrátor az előszárításhoz, kétoldali forgatás, ionizáció, hideg levegő, kábel hossza 2 m, szín fehér és réz, 15 év javíthatósági garancia

51 890 Ft
Átvehető: ma 3:40-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWKF851
Rowenta PU6080F0 Intense Pure Air Connect XL
Légtisztító - kiszűri az apró részecskék 100%-át, beleértve az allergéneket is, kompatibilis a Pure Air mobilalkalmazással távvezérléshez, levegőteljesítmény: 360 m3/óra, energiafogyasztás: 60 W, ajánlott helyiségméret: 140 m2-ig, 4 szűrési szint, előszűrő, szénszűrő, allergy+ és formaldehid szűrő, 4 tisztítási sebesség, csendes és éjszakai üzemmód, turbó üzemmód, automatikus mód és a szűrési intenzitás beállítása a légszennyezésnek megfelelően, levegőminőség-érzékelő, maximális zajszint: 66 dB, minimális zajszint: 17,5 dB, időzítő és késleltetett indítás, zár, kijelző, érintőpanel, szűrőcsere jelzés, kimeneti levegő irányának beállítása, alkalmas allergiások számára, 15 év javíthatósági garancia

187 990 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: rowcv0001
Tefal CY855830 Cook4me+ Connect black
Multifunkciós főzőedény - Bluetooth-kapcsolattal, 150 előre programozott recept, Tefal mobilalkalmazás, amellyel nyomon követheted a főzés előrehaladását az okoseszközről, és frissítheted a recepteket, 6 főzési mód, LCD kijelző, Keep Warm funkció, időzítő, késleltetett indítás, gyors főzés ellenőrzés nélkül, 1,8 mm vastagságú kivehető edény, 3 rétegű edény kerámia tapadásmentes felülettel, edény térfogata 6 l, Edény hasznos térfogata 4 l, biztonsági túlnyomás-mentesítők, gőzkosár, mosogatógépben mosható tartozékok, 15 év javíthatósági garancia

123 990 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFMH685
Tefal FV9845E0 Ultimate Pure
Vasaló - gőzölős, teljesítmény: 3200 W, függőleges gőzölés, vízkőtelenítés, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), gyorsmelegítés, biztonsági lekapcsolás és vízspriccelés, 350 ml-es tartály, gőzteljesítmény: 60 g/perc, gőzlövet: 260 g/perc, durilium vasalótalp, 2,5 m hosszú kábel, fekete és rose gold

48 590 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFZN271
Rowenta x KARL LAGERFELD CV888LF0 K/Pro Stylist
Hajszárító ionizátorral, energiafogyasztás 2200 W, Felületi keratin & Glow, Air to Care technológia a haj védelmére és kiegyensúlyozására, sebességek száma 2, a hőmérsékletek száma 3, ionizálás, hideg levegő, diffúzor, koncentrátor 6 és 9 mm-es szélességgel, levehető hátsó rács, a tápkábel hossza 1,8 m, akasztóhurok, Karl Lagerfeld ikonjával, fekete szín, 15 év javíthatósági garancia

21 590 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWFV332
0
Nyomtatás
P-DC1-WEB00
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ