A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

15" ELO 1590L IntelliTouch

Termékkatalógus
15" ELO 1590L IntelliTouch
Érintőképernyős LCD monitor - 4:3 képarány, 225cd/m2, 16 ms, 1024x768 TFT LCD, USB / RS232, DisplayPort, VESA konzol 100x100, tápegység nélkül, fekete
Kód:  EL100a4e Termékszám:  E196676 Gyártó honlapja:

15" ELO 1590L IntelliTouch

Az ELO "open frame" kijelzőgyártás egyik piacvezető szereplőjeként számos vállalat és intézmény számára gyárt termékeket. A kivételes képminőséggel rendelkező monitorok vonzzák a tekintetet, a magas pontosságú érintőkijelző pedig megkönnyíti a kezelést. A minőségi kijelzők lehetővé teszik számodra, hogy ízlésednek megfelelő, kreatív módon szolgáltass  céljaidnak megfelelő információt és grafikákat. A kijelzők könnyedén állják a közösségi használat okozta viszontagságokat: gyárilag szigetelve por és víz ellen állnak készen a hosszútávú használatra.

Legfontosabb jellemzők

  • Információs kioszk felállításához használható
  • Élénk képvilág a magas fényáteresztésnek köszönhetően
  • IntelliTouch SAW érintőkijelző-technológia
  • Gosszú élettartamú tervezés (50.000 óra várható élettartam)
  • Por-, víz- és szennyeződésálló szigetelés
  • Vékony és energiatakarékos (LED háttérvilágítás)

Minden helyzetben helytáll

Különféle érintés-technológiák és beállítások közül választhatod ki a neked megfelelőt. A Multitouch model a legújabb, 10 pontos kapacitív PCAP 2GS technológiával operál, amely a tabletek kezelésének élményfaktorával kecsegtet. Ezenfelül textil vagy latex anyagú kesztyűben is használható marad. A minőséget az IntelliTouch felszíni érzékelése vagy az AccuTouch rezisztív érzékelése garantálja, amelyek tökéletes pontossággal regisztrálják a műanyag eszközökkel való érintéseket is.

 

Paraméterek

Pontos felbontás
1024 × 768 px Kész!
Szín
Fekete Kész!
Általános fogyasztás
12 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1024 × 768 px Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
12 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 15" ELO 1590L IntelliTouch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 15" ELO 1590L IntelliTouch pro kiosky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 15" ELO 1590L IntelliTouch pre kiosky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 15" ELO 1590L IntelliTouch für Informationsstände. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 15" ELO 1590L IntelliTouch für Informationsstände.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ