Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETES kódot a kosárba minimum 25 000 Ft vásárlási érték felett. További információk itt

Výměna nevhodného dárku MAXI Drogéria
Termékkatalógus

15 millió kiszállított megrendelés

 
 •  

  Kiváló vevőszolgálat

  Az Alza sikere a kiemelekedően színvonalas vevőszolgálatban rejlik. A vállalat kiváló és átfogó vevőszolgáltatást nyújt, amely lehetővé teszi a legmagasabb szintű vásárlói elvárások kielégítését is. Az évek során az Alza több, mint 15 millió megrendelést dolgozott fel, és több millió elégedett vásárló választotta a webáruházat.
 •  

  Rangos díjak és elismerések

  Ügyfeleink több, mint 20 éve élvezik az Alza minőségi szolgáltatásait. Ezt tükrözi az a számos rangos díj is, amit az Alza a vásárlók elégedettségi felmérései alapján kapott. Az Alza vásárlók 97%-a ajánlotta a webáruházunkat, és 66%-uk rendszeresen látogatja az online boltunkat és az értékesítési fiókjainkat. 
 •  

  Gyorsaság és kényelem

  Az Alza folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait, egyre magasabb színvonalat határozva meg a megrendelés ügyintézésében és a kiszállítás sebességében. Egyre több lehetőség és szolgáltatás; a vásárlók gyorsan, egyszerűen és kényelmesen vásárolhatnak; a vásárlók többféle szállítási mód közül választhatnak, és napra pontosan leellenőrizhetik a megrendeléseik állapotát. 
0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB10
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon