Rapture 30 dnů na vrácení

17" ELO 1790L AccuTouch kioszkokhoz

Termékkatalógus
17" ELO 1790L AccuTouch kioszkokhoz
LCD monitor - 5:4, 220cd/m2, 5ms, 1280x1024, USB/RS232, DisplaPort, VESA 100x100 tartó, tápegység nélkül, fekete
Kód:  EL100b1sa Termékszám:  E177920 Gyártó honlapja:

17" ELO 1790L AccuTouch kioszkokhoz

Az Openframe ELO kijelző kiváló eszköze lesz különböző cégek kioszkjainak. A kivételes képminőség rendkívül figyelemre méltó és az érintések pontos érzékelése biztosítja a kényelmes használatot. Ez a kiváló minőségű kijelző lehetővé teszi, hogy megmutasd a céged kreativitását és hogy megjelenítsd a számodra lényeges információkat. Mindennapi, hosszútávú használatra tervezték, így a gyártó gondoskodott az eszköz por- és vízálló képességéről.

Legfontosabb jellemzők

  • Érintőképernyő egy információs kioszk kialakításához
  • Élénk színek a magas fényáteresztésnek köszönhetően
  • Az alacsony válaszidő biztosítja az éles képet
  • One-touch rezisztív AccuTouch kisebb tárgyakhoz
  • Hosszú élettartamra tervezték (a meghibásodások között átlagosan eltelt idő(MTBF): 50 000 óra)
  • Ellenáll a pornak, szennyeződéseknek és folyadékoknak
  • Vékony és energiatakarékos (LED háttérvilágítású)

Modell minden helyzetben

Többféle érintőmód közül választhatsz az érintőképernyők számától és erejüktől függően. A Multitouch technológia a legújabb PCAP 2GS 10 érintőpontos pontos tabletszerű eszközök csúcsa, amely ideális interaktív környezetben minden korosztály számára. Az eszköz szövet- és gumikesztyűvel is használható. Ha maximális biztonságot szeretnél, akkor válaszd a SecureTouch strapabíró kivitelezést a nemkívánatos behatolások ellen. A kiváló minőségű, szabványos IntelliTouch vagy a rezisztív AccuTouch technológiának köszönhetően az eszköz zökkenőmentesen érzékeli a gumikesztyűs érintést is.

Paraméterek

Pontos felbontás
1280 × 1024 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1280 × 1024 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó estét! Lenne pár kérdésem a fenti típusú érintőképernyős monitorral kapcsolatban: Alkalmas ez a monitor önállóan állni - mondjuk egy gyorsétterem pultján? Miért kell hozzá a tápegységet külön megvenni, miért nincs beépítve az árba? Talán fogyóeszköz? Mielőbbi gyors válaszuk megkönnyíti döntésemet, mely elsősorban nem a vásároljam-e vagy nem témában mozog, hanem, hogy melyik típust válasszam ebben az árkategóriában. Üdvözlettel Tóth Györgyi 30/438 6069

Kérdések és válaszok: 17" ELO 1790L AccuTouch kioszkokhoz
Kiegészítők: 17" ELO 1790L AccuTouch kioszkokhoz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 17" ELO 1790L AccuTouch pro kiosky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 17" ELO 1790L AccuTouch pre kiosky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 17" ELO 1790L AccuTouch für Kioske. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 17" ELO 1790L AccuTouch für Kioske.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ