A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Erősítő gumiszalagok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szélesség
0,5 cm
50,8 cm
-
Hossz
13 cm
260 cm
-
Anyag
Pamut
(1)
Poliészter
(9)
Gumi
(74)
Textil
(2)
Latex
(21)
Polipropilén
(1)
Szín
Fekete
(16)
Piros
(21)
Lila
(12)
Kék
(24)
Narancssárga
(3)
Lila
(1)
Rózsaszín
(5)
Szürke
(2)
Türkizkék
(4)
Többszínű
(6)
Zöld
(24)
Arany
(1)
Sárga
(18)

Az erősítő gumiszalag praktikus segítség a hatékony edzéshez. Külső terhelésként szolgál a gyakorlat intenzitásának növeléséhez vagy nyújtáshoz. De segíthet olyan gyakorlatokban is, amelyekhez még nem vagy elég edzett. Válassz fitness gumiszalagot az ellenállás mértékének, erőnlétednek, és testsúlyodnak megfelelően. Érdekelnek a részletek? Olvass tovább.

Tovább

Az edzőszalag többféle célt szolgálhat

Az erősítő gumiszalag, edzőszalag vagy fitness szalag egyszerű, de nagyon hatékony segítség erősítéshez. Alkalmas kezdőknek és haladóknak egyaránt, és sokoldalúan használható. Az edzőszalag népszerű otthoni és szabadtéri testmozgáshoz, edzéshez és fogyáshoz. Stabilizálásra és ellenállásként egyaránt használható.

  • Ideális segítség saját testsúlyos edzéshez.
  • Remek kiegészítő a jógához, pilateshez, aerobikhoz vagy vízben végzett fizikai gyakorlatokhoz.
  • Az edzőszalag könnyű és kompakt, bárhová magaddal viheted.
  • Alkalmas az egész test erősítésére.
  • Alacsony vételár.

A fitness szalag használata

A kivitelezéstől függően megkülönböztetünk zárt gumi pántokat vagy egyszerű gumiszalagokat.

  • A gumiszalagok általában 2 m hosszúak, és főleg a karok vagy a vállak nyújtására alkalmasak, mert a fitness szalag végeit tartani kell edzés közben. Alternatív megoldásként a gumiszalag rögzíthető húzódzkodóhoz vagy fogantyúhoz is.
  • Kis átmérőjű erősítő gumiszalag - ez általában keskeny és körülbelül 5-7 cm széles kör alakú gumipánt. Alkalmas az altest gyakorlatainak nehezítésére, például ellenállásként a fenék tornáztatására vagy guggoláshoz. Ez a kategória az ún. booty band, anyaga inkább textil, így rövidnadrágban is kényelmes a használata
  • Nagyobb átmérőjű erősítő gumiszalag - a leggyakoribb változat, többféle vastagságú létezik. Számos felhasználási lehetősége van, alkalmas ellenállásként és támaszként különböző gyakorlatokhoz, például a felülés könnyítésére vagy a fekvőtámasz nehezítésére, és fel is akasztható.
  • A fogantyúval ellátott edzőszalag különösen alkalmas a karok, a mellkas és a hát erősítésére. A fogantyúknak köszönhetően nem vágódik be a tenyérbe, ennek köszönhetően hosszabb ideig tornázhatsz. A hurkokkal ellátott fit band nyújtás során is nagyon hasznos segédeszköz.
gumiszalag

i

Ugrálógumi - szórakozás gyerekeknek és felnőtteknek

Az ugrálógumis játék szórakoztató mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. Használható otthon, játszótéren, erdőben vagy strandon. Emlékszel még a gyakorlatokra?

Az edzőszalag ellenállását a tervezett használatának megfelelően válaszd ki

Az edzőszalagok elsősorban az ellenállás mértékében különböznek egymástól. A választás az erőnlétedtől, testsúlyodtól és az edzés típusától függ, amelyben a gumit használni fogod. Ha olyan segédeszközt keresel, amely megkönnyíti a fogyást, válassz erősebb ellenállást. Rehabilitációs gyakorlatokhoz és nyújtáshoz alacsonyabb ellenállású edzőszalag az ideális.

  1. A könnyű erősítő gumiszalag (ellenállása 2-22 kg) alkalmas rehabilitációra, nyújtásra és könnyű erősítésre.
  2. A közepes erősítő gumiszalag (ellenállása 22–45 kg) ideális a normál erősítéshez.
  3. A nagy ellenállású, nagy szilárdságú gumiszalagok (ellenállás 45 kg felett) a túlsúllyal küzdő harcosoknak is lehetőséget ad húzódzkodó-tolódzkodó edzésekre.

Gyakran a gumiszalag angolul van említve: a resistance band vagy a resistance trainer megnevezések alatt is ez a sporteszköz lapul.

Az edzéshez használt gumiszalagok és az erőnlét

Az ellenállás mértékének kiválasztásakor vedd figyelembe az erőnlétedet is. Kezdőként vastag, nagy ellenállású gumiszalagra van szükséged, amely nagyban tehermentesít pédául a húzódzkodás során. Ahogy megerősödsz, egyre vékonyabb gumira lesz szükséged. Ezáltal a gumiszalag lehetőséget ad rá, hogy kitartó edzéssel elérd akár az első jól kivitelezett muscle-up-ot is. Mindez persze a testsúlyodtól is függ - a nagyobb súlyhoz nagyobb ellenállású edzőszalag való.

Általában minél vékonyabb és gyengébb az erősítő gumiszalag, annál kisebb az ellenállása az edzés során. Másrészt a vastag, masszív erősítő szalag alig nyúlik.

gumiszalag

Fitness szalagok és színűek

A kínálatban látni fogod, hogy minden erősségi szintnek megvan a maga színe az ellenállás mértékétől függően. A jelölés azonban gyártónként kissé eltérhet, ezért mindig vedd figyelembe az ellenállás kilogrammban megjelölt értékét is. A sárga, a narancssárga és a vörös általában a kisebb ellenállású fitneszszalag-kategóriát jelölik. A zöld leggyakrabban a közepes terhelésű, a kék, lila, fekete és a szürke a nehéz és rendkívül nagy ellenállású fitness szalagot jelenti.

Milyen anyagokból készül a gumiszalag?

A gumiszalag legtöbbször latexből vagy textilből készül.

  • A latex gumiszalag a leggyakoribb változat. Jó rugalmassággal rendelkezik, és a textil gumiszalaghoz képest kevésbé van kitéve a mikroorganizmusok támadásának. De előfordulhat, hogy valaki nem bírja a gumi jellegzetes szagát.
  • A textil gumiszalagok alkalmasak latexallergiások számára, és további előnyük, hogy kellemesebb tapintásúak. Alternatív megoldásként a textil gumipánt ideális mindazok számára, akiket zavar vagy éget a latex gumi. A már említett booty band is a textil fitness szalagok táborába tartozik.

A latex gumiszalagot nem szabad erős napfényben hagyni, mert ez deformációt okozhat. Továbbá a latexre allergiás embereknek teljesen kerülniük kell a használatát.

Gumiszalag szett - különféle gyakorlatokhoz

Ha nem tudsz dönteni az ellenállás fokozatának kiválasztásakor, akkor a teljes készlet az ideális választás a számodra. A gyakorlatok széles köréhez használhatod a különböző ellenállású erősítő fitness szalagokat. Így hasznosak lesznek mind kezdőként, mind haladóként, rehabilitációs és fitnesz edzésekhez egyaránt.

gumiszalag

Gumiszalag edzés otthon - gyakorlatok és tippek

Kíváncsi vagy, mire használhatod a gumiszalagot? Olvasd el az alábbi tippeket.

  1. Haladók számára hasznos lehet a sportszalag fekvőtámaszokhoz is - segít megemelni saját testsúlyodat, ha már gond nélkül megy a 20 ismétlés.
  2. A fitness szalag használata hasznos lehet a gyakorlatok nehezítésére olyan esetekben is, amikor nincs lehetőség súlyzó használatára.
  3. A mini gumiszalagok vagy láberősítő gumiszalagok kiválóan alkalmasak a lábak, a combok és a fenék edzésére.
  4. A gumiszalag húzódzkodáshoz is kiváló - kombinálható akár a hagyományos húzódzkodással. Ha elfogy az erő, hurkold át a rúdon, lépj bele és tovább folytatódhat az edzés.
  5. Az erősítő szalag új lendületet ad minden egyes következő edzésnek.

Gumiszalag gyakorlatok

A fitneszszalag segítségével egy pici kreativitással bármely gyakorlat elvégezhető, lássuk a legfontosabbakat:

  1. Felhúzás - széles terpeszben állj a gumipántba, középen ragadd meg két kézzel a gumiszalagot és máris sumo elemelés pozícióba kerültél
  2. Evezés - ha szűken rálépsz a fitness szalagra, úgy, hogy a két oldalon kialakul egy hurok, picit döntsd előre a törzsed, térdek behajlít, hátat stabilizálni és mehet az evezés.
  3. Guggoláshoz a gumipántot hozd fel egész a nyakadba, alul lépj bele, ezzel meg is teremtetted az ellenállást a guggoláshoz.
  4. Álló helyzetben, ha belelépsz és a gumiszalag elöl helyezkedik el, fej fölé kinyomással a vállakat erősíted.
  5. Az erősítő szalag új lendületet ad minden egyes következő edzésnek.

A gumiszalagok ára

A gumiszalagok ára nagyon széles skálán mozog, ezért nagyon fontos, hogy tisztában legyél az igényeiddel. A legolcsóbb termékek már 2000Ft alatti áron elérhetők, míg a profi fit band szettek a 20 000 Ft-os árat is meghaladhatják.

i

Nem tudod eldönteni, melyik a megfelelő edzőszalag a számodra? A fitness szalag vásárlói vélemények sokat fognak segíteni. Meg akarod kezdeni a felsőtested erősítését, de nem a gumiszalag tűnik az ideális megoldásnak? Tekintsd meg expander kínálatunkat! Ebben a katégóriában vannak a gumikötelek is, amelyek kombinálhatóak akár BOSU labdákkal is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Gumiszalag szett - pilates, anyaga gumi, többszínű
6 190 Ft

2.
Gumiszalag szett - rendeltetése láb gyakorlatokhoz, ellenállás 1 - 12 kg, 5 expander, zsák a csomag része, anyaga gumi, többszínű
2 790 Ft

3.
GymBeam DuoBand Szállításra kész > 5 db
Erősítő gumiszalag - rendeltetése láb gyakorlatokhoz, pilates és húzódzkodáshoz, ellenállás 9 - 54 kg, 4 expander a csomag része, anyaga gumi,
10 890 Ft

Még több
99 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Stormred Fitness gumi 32x8 cm lila - Erősítő gumiszalag
Típusok
5,0
Stormred Fitness gumi 32x8 cm lila
Erősítő gumiszalag - anyaga poliészter és latex, lila kivitel
Szuper ár
1 790 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTliv025
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 81×
Kine-MAX Professional Mini Loop Resistance Band Kit
Gumiszalag szett - rendeltetése láb gyakorlatokhoz, ellenállás 1 - 12 kg, 5 expander, zsák a csomag része, anyaga gumi, többszínű
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTknx0028
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 35×
Kine-MAX Pro-Resistance Band Kit - Fitness Band készlet - 1-4. szint
Gumiszalag szett - pilates, anyaga gumi, többszínű
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTkm0001
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
GymBeam DuoBand
Erősítő gumiszalag - rendeltetése láb gyakorlatokhoz, pilates és húzódzkodáshoz, ellenállás 9 - 54 kg, 4 expander a csomag része, anyaga gumi,
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym483
4,9 97×
Kine-MAX Professional Super Loop Resistance Band Kit
Gumiszalag szett - húzódzkodáshoz, ellenállás 1 - 55 kg, anyaga gumi, fekete, piros, kék, zöld és sárga kivitel
13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTknx0027
4,8 75×
Thera-Band 2m zöld
Erősítő gumiszalag - pilates, anyaga gumi, zöld kivitel
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTif1266
4,7 45×
Sharp Shape Resistance band (21 mm)
Erősítő gumiszalag - húzódzkodáshoz, ellenállás 10 - 16 kg, anyaga gumi, fekete kivitel
4 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0049
4,9 25×
Sharp Shape Resistance band 19 mm
Erősítő gumiszalag - húzódzkodáshoz, ellenállás 8 - 13 kg, anyaga gumi, fekete kivitel
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0048
4,8 75×
Thera-Band 2 m piros
Erősítő gumiszalag - pilates, anyaga gumi, piros kivitel
3 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTif1265
4,6 28×
Sharp Shape Resistance (29 mm)
Erősítő gumiszalag - húzódzkodáshoz, ellenállás 15 - 20 kg, anyaga gumi, lila kivitel
4 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0050
Kine-MAX Pro-Resistance Band - Level 3 - Zöld (Erős) - Erősítő gumiszalag
Típusok
4,5 35×
Kine-MAX Pro-Resistance Band - Level 3 - Zöld (Erős)
Erősítő gumiszalag - pilates, ellenállás 15 - 30 kg, anyaga gumi, zöld kivitel
3 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTkm0004
4,4 11×
Stormred Resistance Loop Set
Gumiszalag szett -
Szuper ár
1 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTliv008
4,8 75×
Thera-Band 2 m sárga
Erősítő gumiszalag - pilates, anyaga gumi, sárga kivitel
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTif1264
5,0 18×
Sharp Shape Resistance band 6,4 mm
Erősítő gumiszalag - húzódzkodáshoz,, anyaga gumi, sárga kivitel
1 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0046
Blackroll fitness szalag, gyenge - Erősítő gumiszalag
Típusok
4,8 47×
Blackroll fitness szalag, gyenge
Erősítő gumiszalag - rendeltetése láb gyakorlatokhoz, max. ellenállás 2,9 kg, hossza 32 cm, szélessége 6 cm, 1 expander a csomag része, anyaga gumi és textil, narancssárga kivitel
6 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0736
4,6 101×
LifeFit Flexband fitneszgumi 0,35, rózsaszín
Erősítő gumiszalag - rendeltetése láb gyakorlatokhoz, 4 expander a csomag része, anyaga gumi,
1 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTms0139
Stormred Gumiszalag 37x8 cm Mint - Erősítő gumiszalag Típusok
5,0
Stormred Gumiszalag 37x8 cm Mint
Erősítő gumiszalag - anyaga poliészter és latex, türkizkék kivitel
Szuper ár
2 190 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTliv026
4,7
Stormred Ellenállásos gumiszalag - piros
Erősítő gumiszalag - ellenállás 22 - 57 kg, anyaga latex, piros kivitel
Szuper ár
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTliv007
Stormred Gumiszalag 37x8 cm Kék - Erősítő gumiszalag Típusok
5,0
Stormred Gumiszalag 37x8 cm Kék
Erősítő gumiszalag - anyaga poliészter és latex, kék kivitel
Szuper ár
2 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTliv027
5,0
KINE-MAX Professional Mini Loop Resistance Band 3 Medium
Erősítő gumiszalag - rendeltetése láb gyakorlatokhoz, ellenállás 5 - 8 kg, anyaga gumi, zöld kivitel
1 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT16159
Blackroll fitness szalag kategória: KÖZEPESEN ERŐS - Erősítő gumiszalag
Típusok
4,8 47×
Blackroll fitness szalag kategória: KÖZEPESEN ERŐS
Erősítő gumiszalag - rendeltetése láb gyakorlatokhoz, max. ellenállás 4,9 kg, anyaga gumi és textil,
8 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0737
3,4
Sharp Shape Resistance Loop band 0,7mm
Erősítő gumiszalag - rendeltetése láb gyakorlatokhoz, pilates és húzódzkodáshoz, max. ellenállás 6,9 kg, anyaga latex, sárga kivitel
1 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0215
4,8
GymBeam Resistance 5 gumiszalag szett
Gumiszalag szett - rendeltetése láb gyakorlatokhoz, ellenállás 2,27 - 11,3 kg, anyaga gumi, többszínű
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym205
4,5 24×
Sharp Shape Expander készlet
Expander - 4,5 kg minimális ellenállás × 13,5 kg maximális ellenállás, hossza: 120 cm,
9 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0053

Erősítő gumiszalagok

cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Erősítő gumiszalagok

A Erősítő gumiszalagok kategóriában összesen 99 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó erősítő gumiszalagok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább erősítő gumiszalagok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb erősítő gumiszalagok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: erősítő gumiszalagok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ