Akvizice ApF HU Shop roku

19" Conteg 4X SZERVER RACK 42U

Termékkatalógus
19" Conteg 4X SZERVER RACK 42U
Szerver szekrény - 1 db. szélesség 600mm, mélység 1200 mm
Kód:  XR0101 Termékszám:  4S-4262

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

19" Conteg 4X SZERVER RACK 42U

Európai minőséget a távol-keleti importból származó árért? Ez a kapcsolóberendezés kifejezetten professzionális berendezésekhez (HPC és szerverekhez) készült, és biztonságos szerverszobákba alkalmas. Masszív 1200 mm-es mélysége megfelelő választás a mai legerősebb technika számára.

A szekrény elülső és hátsó része jelentősen perforált, így a kondicionált levegő ideális ellátása lehetséges. Bent két pár csúszó 19"-os sín található, amelyek pontosan beállíthatók a mindenkori igényekhez. Eltávolítható és reteszelhető oldalsó panelek is rendelkezésre állnak. Biztonsági okokból nem szabad megfeledkezni a kapcsolószekrény egyes részeinek teljes földeléséről.

Professzionális rack szekrények meglepő áron

A kényelmes kábelvezető hozzáférést biztosít a felső, alsó és hátsó részhez. A helyes légáramlás érdekében a tetején négy lyuk található, ahol könnyen csatlakoztatható a szellőzőberendezés. Összességében a 19" 4X RACK 42U rack rendkívüli arányt kínál a minőség, a funkciók és az ár tekintetében.

Fő jellemzők

  • 2 pár csúszó függőleges 19"-os sín
  • Perforált első és hátsó ajtók (perforáció 70%), 180° -os szögben nyitva, lehetőség van a jobb vagy bal oldali nyílásra
  • Kivehető zárható oldalfalak
  • Kivehető hátsó panel
  • 4 vagy 6 állítható láb
  • Szerelési készlet 7U-hoz
  • Földelési készlet

Paraméterek és specifikációk:

Védelem:
IP30

Méretek:
1 978 × 600 × 1 200 mm

Terhelhetőség:
500 kg

Szín:
Fekete


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 19" Conteg 4X SZERVER RACK 42U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 19" Conteg 4X SERVEROVÝ RACK 42U. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 19" 4X serverový RACK 42U.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ