Rapture Rapture

19.5" ASUS VX207DE

Termékkatalógus
19.5" ASUS VX207DE
4,0 1 értékelés
LCD monitor - fekete, TN, 100M:1, 200cd/m2, 5ms GTG, 1366x768, D-Sub, Flicker free, Ultra-low Blue Light
Kód:  WA023v3 Termékszám:  90LM00Y1-B01370 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

19.5" ASUS VX207DE

Keresi monitor normál irodai munka, filmek és pihentető számítógépes szórakoztató? A monitoron egy neves gyártó Asus már értékelik a kompakt és ultra vékony 19,5 "kijelző, ami könnyen elfér bármilyen térben. 16: 9, nagy kontraszt és rendkívül gyors válaszidő 5 ms monitor is hivatott, hogy nagy filmes élmények. Nem csak fekete és fehér meglátja tökéletes formában, dinamikusan beállítja a háttérvilágítás fényerejét a monitor egy nagyon élénk és telített színeket. Azonban a hosszú munka vele még kellemesebb lesz, mint máskor, mert megvédi a szemet kiszűrje a káros kék fényt és megakadályozza a villódzó monitor. 

Legfontosabb jellemzők

  • Szélesvásznú kijelző a kényelmes megtekintéshez filmek
  • Pontos színek köszönhetően a magas dinamikus kontraszt 100000000: 1
  • Alacsony Blue Light technológia gondoskodik a szemét
  • Megjelenítési mód választása a tökéletes képek minden helyzetben
  • Villódzásmentes aktívan csökkenti monitor vibrálást
  • Ultra vékony kialakítás stabil alapot

Védje egészség

Fáj a hosszú után néz egy monitort szeme, vagy akár fej? Kerülje el a negatív hatásokat okozott villogó LCD fényerejét kiegyensúlyozás. A technológia, hogy megvédjük magunkat Flicker Free szemed a fáradtságot, irritáció és bőrpír. Az egyedülálló négyszintű szűrő kék fény Low Light Blue is megvédi a szemet a károsodástól és fenntartja a pontos színt. Élvezze a nagyszerű képet, de a monitor biztosítja, hogy a látás volt biztonságos. 

További információk:

Statikus kontraszt:
600: 1

Dinamikus kontraszt:
ASUS Smart Contrast Ratio 100000000: 1

Előre megjelenítési módok:
8 mód (sRGB mód, Tájkép üzemmód, Theater Mode, Standard üzemmód, felhasználói mód, Éjszakai üzemmód, Játék mód, olvasás közben Darkkamra mód)

Látószög:
90 ° vízszintesen
65 ° függőlegesen

Paraméterek

Pontos felbontás
1366 × 768 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1366 × 768 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 19.5" ASUS VX207DE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 19.5" ASUS VX207DE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 19.5 "ASUS VX207DE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 19.5 "ASUS VX207DE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 19.5 "ASUS VX207DE.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ