Shop roku Rapture

19" ELO 1991L SecureTouch

Termékkatalógus
19" ELO 1991L SecureTouch
Érintőképernyős LCD monitor - 5:4, 200cd/m2, 14ms, 1280x1024, USB / RS232, DisplayPort, VGA, 100x100 VESA tartó, áram nélkül, fekete
Kód:  EL100f21d Termékszám:  E178862 Gyártó honlapja:

19" ELO 1991L SecureTouch

Az ELO openframe kijelzője különböző intézményekben használható. A rendkívül tisztán látható kép mindenki figyelmét magához vonzza a környezetben, a kezelését pedig megkönnyíti a pontos érintésérzékenysége. E csúcsminőségű kijelző segítségével kreatív módon mutathatja be a cégét, a célhoz illő képi megoldást választva. Hogy ellenálljon a nagyobb igénybevételnek, a gyártó folyadék és por elleni véédelemmel látta el a mindennap hosszú órákon át megbízható működésre tervezett eszközt.

Legfontosabb jellemzők

  • Érintőképernyő információs kijelző céljára
  • Élénk kép a nagy fényáteresztő képességnek köszönhetően
  • A lehető legnagyobb látószög (178°)
  • Egy érintést azonosító, SecureTouch vandálbiztos képernyő
  • Kiemelkedően hosszú élettartamra tervezett  (a meghibásodások között átlagosan eltelt idő (MTBF): 50.000)
  • Gyári védelem, por, szennyeződés és folyadék ellen
  • Vékony és energiatakarékos (LED háttérvilágítás)

Minden helyzethez

 

A sok, fejlett technológiai megoldást tartalmazó készülék egy-, két és sokérintéses változatban is kapható. Mindegyik változat el van látva IntelliTouch Plus kétérintéses felület hullámszűrővel (SAW) és az Elo legújabb fejlesztésű "projected capacitive" (PCAP) 2GS (kétüveges megoldás), sokérintéses, káva nélküli technológiájával: így 10 pontos érintési technológiát alkalmazó táblagépen tapasztalhatóhoz hasonló interaktív élményben lehet részünk, miközben a "thru-glass2 funkcionalitás előnyeit is élvezhetjük. Mindkét mód támogatja az egy- vagy kétrétegű latex és a textilkesztyűs használatot is. Mindezek a tulajdonságok minden korosztály számára megfelelő interaktív eszközzé teszik. 

Paraméterek

Pontos felbontás
1280 × 1024 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1280 × 1024 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 19" ELO 1991L SecureTouch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 19" ELO 1991L SecureTouch pro kiosky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 19 "ELO 1991L SecureTouch pre kiosky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 19" ELO 1991L SecureTouch für Kioske. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 19" ELO 1991L SecureTouch für Kioske.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ