Shop roku Rapture

19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen - fekete

Termékkatalógus
19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen - fekete
3,0 1 értékelés

19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen - fekete

A magas minőségű iiyama Acoustic Wave technológiával rendelkező érintőképernyős monitorja példátlanul precíz vezérlést és kiváló képminőséget biztosít 19 hüvelykes, 1280 x 1024 pixeles képernyőjén. Az 5:4 képarányú kijelző csúcsminőségű működéssel és továbbfejlesztett strapabírással büszkélkedhet, hála a speciális üvegrétegnek, amely megvédi a készüléket a károsodástól - mindezt egy stílusos érintőképernyő formájában, amely még kesztyűben is használható. Az IP54 váz megbízható védelmet nyújt a monitornak: megvédi a készüléket a beszálló portól, valamint minden szögből vízálló. A monitor leginkább információs központokban, iskolákban és üzletekben való használatra ajánlott.


A speciálisan kialakítású állvány lehetővé teszi a monitor vízszintes helyzetből függőlegesbe való (90°) elfordítását. A képernyő előlapján elhelyezett gombok segítségével az alap képbeállításokat lehet vezérelni, valamint lehetővé teszik az érintőképernyős mód kikapcsolását, amely megkönnyíti a képernyő tisztítását. Az üveg felületnek köszönhetően a panel ellenáll a tisztítószerek okozta károsodásoknak. A SAW (Surface Acoustic Wave) technológia rendkívüli vezérlési pontosságot és magas fényáteresztést biztosít, s emellett biztosítja, hogy a kijelzőn esetleges kialakult karcolás nem befolyásolja az érintőképernyő működését. 


A monitor hátoldalán a csatlakoztatásra alkalmas bemenetek találhatóak. Lehetőség van a hagyományos analóg VGA vagy a digitális DVI-D csatlakozó használatára, ugyanakkor a készülék USB interfésszel és RS232 szériás porttal is fel lett szerelve az érintő vezérlés használata érdekében. A két 1 W-ot beépített hangszóró előnye, hogy nincs szükség asztali hangszórók használatára.

Paraméterek

Pontos felbontás
1280 × 1024 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1280 × 1024 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ