Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

2.0 Beats Studio by Dr. Dre White

Termékkatalógus
2.0 Beats Studio by Dr. Dre White
4,6 10 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Wire, aktív megszüntetése környezeti zaj, Li-Ion akkumulátor, 260 g, 3,5 mm-es jack
Kód:  MON301c2 Termékszám:  MH7E2ZM/A

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

2.0 Beats Studio by Dr. Dre White

Az új Beats Studio teljesen újratervezett még jobb hangzás. Ők könnyebb, tartósabb és kényelmesebb. Beats Acoustic Engine együtt tökéletesen hangolt digitális jelfeldolgozó processzor (DSP) mutatja be zenei kimeneti követelményei Dr. Dre, Jimmy "Iovine" és más világhírű gyártók műfajok, mint a rock, a hip-hop, pop, elektronikus és az R & B
 
Fejhallgató adaptív funkciókat, hogy megszüntesse a környezeti zaj (ANC). Amikor a zene sokszorosítására, akkor garantáltan zavartalan zenehallgatást. Ezen felül, akkor gyengítik a környezeti zaj használt hangtompító nélkül a környezetbe lejátszást a fejhallgatót, pihenhet békében. Součástí balení je samozřejmě i kabel RemoteTalk s dálkovým ovladačem a mikrofonem pro obsluhu hovorů a přehrávání hudby mobilních telefonů.
 
Fejhallgató használni egy erős akkumulátor, amely elegendő energiát akár 20 órán át, hogy megszüntesse a háttérzajt. Ha megszakad a jelforrás funkció automatikusan kikapcsol, hogy ne pazarolja az energiát. A headset is töltöttségjelző, hogy mindig van egy tökéletes kilátás az állapotáról. A töltés történik a klasszikus USB kábel a töltéshez, és ezért elegendő fejhallgató csatlakoztatható bármely számítógéphez. 
További információk:
 
Kompatibilitás kábel RemoteTalk:
iPod, iPhone és iPad: hangerőszabályzó, lejátszás / szünet Lejátszás Válasz / vége hívásokat, hagyja zeneszámok között, hangvezérlés
Android, BlackBerry, Windows: start / szünet lejátszás Válasz / hívás vége

Standard tartozékok:
Töltés USB 2.0 kábel
USB töltés adapter
Kábel szabványos 3,5 mm-es csatlakozóval
RemoteTalk kábel távvezérlővel és mikrofonnal
Tok tárolás és szállítás
törlőkendő

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 2.0 Beats Studio by Dr. Dre White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Studio 2.0 by Dr. Dre bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats Studio 2.0 by Dr. Dre biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Studio by Dr. Dre 2.0 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Studio by Dr. Dre 2.0 weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ