A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

21,3" NEC MultiSync P212, fehér

Termékkatalógus
21,3" NEC MultiSync P212, fehér
LCD monitor - IPS, LED, 1600x1200, 14bit, 4:3, 1500:1, 440cd/m2, 8ms, HDMI, D-Sub, DVI, Display Port, VESA
Kód:  WN268d Termékszám:  60003989 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

21,3" NEC MultiSync P212, fehér

21.3" NEC MultiSync P212, fehér

A professzionális IPS paneles monitor kiváló képminőségű, miközben minimálisan terheli a környezetet.  A kiváló színvisszaadás és a magas minőségű ergonómia az alapjai a modell sikerének. Ezt a monitort különösen azok fogják értékelni, akik a CAD-CAM igazi szakértői és akik ipari alkalmazásra szánják, úgymint NDT-re.

Legfontosabb jellemzői

  • Profi 21,3"-os kijelző
  • Ideális felbontás 1600 × 1200
  • Az iparág vezető, 10 bites IPS technológiájával
  • Környezeti fényérzékelő
  • Széleskörű beállítási lehetőség
  • Moduláris állvány pivot funkcióval

Kiváló képminőség

A kiváló képminőség alatt a teljes színvezérlés értendő köszönhetően az IPSAjax Loading Iconnak, a digitális vezérlésnek, a 14-bites LUT hardvernek, a SpectraView Engine teljesítményvezérlőnek, valamint a SpectraView II kalibráló szabályzónak. A monitor lefedi az Adobe RGD színskála 78,8%-át és az sRGB 106,3%-át. 

Nagyobb teljesítmény

A több forrás támogatásnak és az USB elosztónak köszönhetően hatékonyan dolgozhatsz egyszerre több forrással. Könnyedén válthatsz a csatlakoztatott eszközök között miközben az egész rendszert egyben tartod a képtől egészen a perifériás eszközök ellenőrzéséig. A csatlakozók között találsz D-SUB és DVI csatlakozókat, valamint HDMI-t és DisplayPortot is.

Sajátosságok

Különleges funkciók - Szabályozható LED (szín és fényerő); AmbiBright; Auto Black Level; AutoBright; Auto COntrast; Stabil színvisszaadást köszönhetően az IPS technológiának; DDC / CI kompatibilitás; Digital Uniformity Control; Közvetlen fényerőt és a kontraszt; Eco mód; GammaComp (14 bites Look Up Table); Beépített USB Hub (1 up, 3 down); LED Backlight Technology; NaViSet Administrator 2; Overdrive; programozható 3D LUT; Gyorsan állítható állvány tartóval; Rapid Response Technology; Self Diagnostics; TileComp; TileMatrix; TORO ™ Design; Kompatibilis Windows 7-el; sRGB és 6-Axis-Colour Control; Carbon Footprint Meter / Carbon Savings Meter

Paraméterek

Energiaosztály
B Kész!
Pontos felbontás
1600 × 1200 px Kész!
Egyéb funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Szín
Fehér Kész!
Általános fogyasztás
24 W Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1600 × 1200 px Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Egyéb funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Fogyasztás

Energiaosztály
B Kész!
Általános fogyasztás
24 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Maximális fogyasztás
57 W Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 21,3" NEC MultiSync P212, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 21.3" NEC MultiSync P212 bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 21.3" NEC MultiSync P212 biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NEC MultiSync P212 21.3 Zoll Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NEC MultiSync P212 21.3 Zoll Weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ