Shop roku 30 dnů na vrácení

21.5" AOC i2269vwm

Termékkatalógus
21.5" AOC i2269vwm
4,9 7 értékelés
LCD monitor
34 750 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WK214e Termékszám:  i2269vwm
21.5" AOC i2269vwm 34 750 Ft Felbontott raktáron

21.5" AOC i2269vwm

olcsó
21.5" AOC i2269vwm egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A megfizethető áron elérhető 21,5 inches AOC kijelző az általános irodai munka mellett kiválóan alkalmas filmnézésre, valamint játékra is. A monitor számos előnyei közé tartozik a Full HD felbontás, az 5ms GTG (gray to gray) válaszidő, az alacsony energiafelhasználás, valamint a Kensington biztonsági zárnak a megléte. Ezenfelül nem elhanyagolandó a képernyő különböző részekre való felosztásának a lehetősége sem. (Screen+)

Mint minden IPS panel, így ez is nagy, 178 fokos betekintési szögekkel, élethű színvisszaadással, valamint kiváló, 1000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik. A monitoron megtalálható két HDMI és egy VGA (D-Sub) port, valamint helyet kapott az egyre népszerűbb DisplayPort csatlakozó is, biztosítva a tömörítetlen jelátadást. A panel fényereje 250cd/m2, amit - a kontraszttal együtt - egy felhasználóbarát felületen keresztül tudsz beállítani. 

Az MHL (Mobile High-Definition Link) technológia lehetővé teszi egy Android alapú okostelefon vagy tablet egyszerű csatlakoztatását. A monitor energiafelhasználása mindössze 23W, környezet- és pénztárcabaráttá téve az eszközt. Ezenfelül a szemet gyönyörködtető designnak köszönhetően az eszköz mind otthoni, mind irodai környezetben remekül mutat. Mindezek mellett a kijelző a VESA 75 mm szabványnak megfelelően a falra is rögzíthető. 

Paraméterek

Összehasonlít
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 21.5" AOC i2269vwm
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ