Rapture Rapture

21.5" ASUS VE228TL

Termékkatalógus
21.5" ASUS VE228TL
5 4 értékelés
LCD monitor - fekete, 80000000:1, 250 cd / m2, 5 ms, 1920 x 1080, Full HD, 2 x 1 W-os hangszóró, DVI, TCO5.2, Pivot, állítható magasság, VESA
Kód:  WA033f4 Termékszám:  90LMB4101Q02221C- Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

21.5" ASUS VE228TL

 

Ez az irodai monitor számos olyan előnnyel rendelkezik, amely egyaránt tökéletes megoldást nyújt a vállalati és az otthoni használat során. A készülék beállításai széles választékának köszönhetően rendkívüli kényelemben részesít a munkád során. Minden bizonnyal élvezni fogod az inteligens kontraszt arányt, valamint az igazán gazdaságot működést. A kiváló Full HD felbontás részletgazdag képet eredményez. A magas 80,000,000:1 kontraszt arány még inkább elhatárolja egymástól a fehéret és a feketét, a gyors 5 ms-os válaszidő pedig rendkívül éles képet garantál, különösen az akció jeleneteknél.

6 intelligens módok

 
Az exkluzív Splendid Video Intelligence technológia a videolejátszás teljesítményét és a képek hűségét optimalizálja a szín, fényerő, kontraszt és élesség finomszabályozásával. A hat előre beállított videomód (tájkép, mozi, játék, éjszakai, sRGB és normál) egy gyorsbillentyűvel választható ki. A két darab 1 wattos hangszóró alap hangrendszert biztosít a monitor számára.

Pivot funkció

 
Az ASUS VE228TL monitornak köszönhetően mindig kényelmes és hatékony munkát végezhetsz, függetlenül az éppen aktuális ülőhelyzetedtől. A készülék magassága állítható, elfordítható és a pivot funkciónak hála 90 fokban függőlegesen elforgatható, amely megkönnyíti a hosszú szövegek olvasását.

Energiahatékony és bolygó-kímélő működés

 
A monitor mindössze 33 wattos energiafogyasztása a bizonyíték rá, hogy a készülék fejlesztésekor a gazdaságos működést tartották szem előtt. A képernyő Kensington biztonsági zárral, gubancolódásmentes kábelrendszerrel és többnyelvű OSD beállítással lett felszerelve. A VESA 100 x 100 mm-es szabványú fali konzolnak köszönhetően a monitort akár a falra is felszerelheted. A számítógépekhez, játék konzolokhoz és más forrásokhoz való csatlakoztatásról a DVI bemenet gondoskodik.

A csomag tartalma:
  • DVI kábel
  • VGA kábel
  • Audio kábel
  • Tápkábel
  • Kézikönyv
  • Garancialevelet

Műszaki adatok:
 
 
 
A monitor gombjai:
SPLENDID Video Mode
Automatikus beállítás
Fényerő beállítás
Kontraszt arány beállítása
Hangerő-szabályozás
Bemenet kiválasztása
 
 

Felépítés:
A monitor színe: Fekete
Elforgatás: + 20 ° ~ -5 °
Elfordítás
Pivot funkció
Állítható magasság
Falra szerelhető VESA szabvány: 100 x 100 mm
 
 

Minősítések:
Energy Star ®, CB, CE, CEL 2-es szint, C-Tick, CU, (EPEAT) régiónként, FCC, ISO-9241-307, J-MOSS, RoHS, TCO5.2, UkrSEPRO, UL / ULC, WEEE, WHQL (Windows 7)

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 21.5" ASUS VE228TL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 21.5" ASUS VE228TL . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 21.5" ASUS VE228TL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 21,5" ASUS VE228TL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 21,5" ASUS VE228TL.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ