Shop roku Akvizice ApF HU

21,5" Fujitsu B22T-7 Pro

Termékkatalógus
21,5" Fujitsu B22T-7 Pro
LCD monitor 1000: 1 (20 mil: 1), 250 cd / m2, 5ms, 1920x1080, DVI-D, HDMI, USB, hangszóró, pivot
Kód:  WF058b4d Termékszám:  S26361-K1578-V160 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

21,5" Fujitsu B22T-7 Pro

Húzós munkához kiváló választás lehet a Fujitsu ezen irodai monitorja. Az ergonomikus kialakítás és a nagy nézőszögek azt eredményezik, hogy fáradtság nélkül dolgozhatsz akár órákig. Megbízható csatlakozást garantál a DVI, HDMI és az USB portokon keresztül. Az energiatakarékos működés és a LED hátsóvilágításos technológia dinamikus kontrasztarányt biztosít, amely kiválóan megfelel az irodai körülményeknek. Az állványt széles fokban lehet forgatni, valamint akár függőlegesen is el lehet mozdítani (pivot). Ennek köszönhetően akármivel is dolgozol, pont optimálisan fog állni. 

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy nézőszög
  • Energiamegtakarítás - ECO üzemmód
  • LED-technológia
  • Sokoldalú mozgathatási lehetőség 
  • Ergonomikus kialakítás

Gazdaságos munka

Az előre beállított ECO mód annak köszönhetően, hogy az iroda megvilágításához állítja a fényerőt, gazdaságossá teszi a működést. Ha mégis úgy gondolod, hogy erre neked nincs szükséges, csak nyomd meg a gombot, és visszatérsz a hagyományos beállításokhoz. A nyomtatóhoz, szkennerhez, billentyűzethez, vagy egérhez való csatlakozás érdekében négy darab USB 2.0 bemenet található rajta, valamint beépített hangszórók, amik kiválóan megfelelnek a munkahelyi környezetnek. 

 

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Felszerelés
Webkamera Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés
Webkamera Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 21,5" Fujitsu B22T-7 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 21.5" Fujitsu B22T-7 Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 21.5" Fujitsu B22T-7 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 21.5" Fujitsu B22T-7 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 21.5" Fujitsu B22T-7 Pro.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ