Rapture Shop roku

21.5" LG UltraFine 4K

Termékkatalógus
21.5" LG UltraFine 4K
4,7 3 értékelés
LCD monitor WFHD 4096x2304, IPS, LED, 500cd / m2, 1200: 1, 4x USB-C, VESA, Repro 5W, fekete
Kód:  WK010m8 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

21.5" LG UltraFine 4K

Az Apple az LG-vel együttműködve megalkotta ezt a prémium minőségű monitort kifejezetten MacBook és MacBook Pro-k számára. Az LG UltraFine 4K monitor 4096 × 2304 pixel felbontással rendelkezik. Nagy képátlójának és magas felbontásának kombinációjának köszönhetően csodákat művel a kép minden képkockáján. A fotók és a videók a szó szoros értelmében véve életre kelnek a monitoron. Szeretsz filmeket nézni vagy foglalkozásszerűen fényképeket szerkesztesz? A legmagasabb képminőségben teheted meg mindezt a legapróbb részletekig lebontva.

Legfontosabb jellemzők

  • 4096 × 2304 pixel felbontás
  • USB-C típusú csatlakozás
  • 9.4 millió pixel
  • Beépített hangszórók
  • 3 x USB-C perifériák számára
  • Állítható állvány

Kivételes képminőség

Az UltraFine 4K-s kijelző 21,5 hüvelykes IPS-panele 500 cd/m2 fényerővel jeleníti meg a széles színskálát (P3). Több mint 9,4 millió képpontja, amely négy és félszerese a szokványos 1080p-s HD-kijelzők képpontszámának, olyan élességet biztosít a monitor számára, amelynél az emberi szem már nem képes elkülöníteni a különálló pixeleket egymástól. Ezért mondhatjuk nyugodt szívvel, hogy a monitort kifejezetten fotókkal vagy videókkal dolgozók számára tervezték. Több munkaterületen is lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést akár több ablakban is.

A nagyszerű képminőség azonban nem minden, amit az LG UltraFine 4K kínál. Rendelkezik egy kiváló hangzást biztosító beépített sztereó hangszóróval, amellyel kedve szerint élvezheti a kedvenc filmjeit.

Kényelmes használat

A mellékelt USB-C kábelen keresztül csatlakoztathatod MacBook-hoz vagy MacBook Pro-hoz a monitort, amely nemcsak energiával látja el a gépet, hanem támogatja 4K videót, Audio-t vagy egyéb adatátvitelt is. Erre a megoldásra csak egyetlen port szükséges. Az USB-C porton keresztül képes legfeljebb 60 W energiával ellátni, fel lehet tölteni, illetve üzemeltetni is a MacBook / MacBook Pro-t. További három darab USB-C típusú port található a monitor hátulján egyéb perifériák számára. 

A lenyűgöző design illeszkedik az Apple többi termékéhez. Az LG UltraFine 4K monitor állítható magasságú és dönthető, Illetve támogatja a VESA szabványt - a VESA adapter megtalálható a csomagban, mint tartozék.

  • A monitor kompatibilis MacBook-kal (USB-C) és MacBook Pro-val (Thunderbolt 3)

A csomag tartalma

  • LG Display UltraFine 4K
  • USB-C kábel (1,8 m)
  • Tápkábel
  • Telepítési útmutató
  • VESA adapter

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Funkciók
Power Delivery Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Power Delivery Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 21.5" LG UltraFine 4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 21.5" LG UltraFine 4K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 21,5" LG Ultrafina 4K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 21,5" LG UltraFine 4K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 21,5" LG UltraFine 4K.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ