Rapture Shop roku

21.5" Philips 227E6LDAD

Termékkatalógus
21.5" Philips 227E6LDAD
5 2 értékelés
LCD monitor Teljes HD 1920 × 1080, TN, LED, 1ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, HDMI, DVI-D, D-SUB (VGA)
Kód:  WC116o41 Termékszám:  227E6LDAD/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

21.5" Philips 227E6LDAD

A 21,5"-os kecses kialakítású Philips 227E6LDAD monitor tökéletesen megfelel multimédiás célokra, mivel kontrasztos színeket, élességet és akadásmentes képet biztosít. A SmartResponse technológiának köszönhetően a hagyományos 5 másodperces válaszidő 1 másodpercre csökkent. Ez azt jelenti, hogy még a legújabb játékok és filmek akciódús jelentei sem fognak soha elmosódni, így semmiről nem fogsz lemaradni. A monitor full HD felbontásával nem lehet betelni.

Legfontosabb jellemzők

  • Szép, nagy Full HD kijelző a multimédiás élményekért
  • Képoptimalizálás a kiválasztott forgatókönyv alapján (SmartImage Lite)
  • Éles képek még gyorsan mozgó jelenetek esetén is (SmartResponse 1 másodperces válaszidő)
  • Növelt dinamikus kontraszt a még részletesebb képekért és mélyebb fekete színért (SmartContrast)
  • LED a ragyogó színek és az energiahatékonyság érdekében
  • A eggyakrabban használt bemenetek teljes készlete (VGA, DVI-D, HDMI-KTM)

Még több előnnyel

A fejlett SmartImage Lite technológia elemzi a megjelenített tartalmat és a kiválasztott forgatókönyv alapján dinamikusan beállítja a színtelítettséget és az élességet. A SmartContrast viszont optimalizálja a kontrasztot és mély fekete színt biztosít pontos színbeállítással, így tiszta, élénk színű képeket élvezhetsz.  A SmartResponse az aktuálisan megjelenített jelenethez igazítja a válaszidőt, így biztosítja a maximális élességet és megszűnteti a homályos és szellemképes képet. 

Használd ki az MHL-t

A Philips 227E6LDAD  támogatja a fejlett MHL-t (Mobile High-Definition Link), amellyel mobiltelefonok és egyéb hordozható eszközök csatlakoztathatók nagy felbontású kijelzőkhöz. Így digitális hanggal élvezheted nagy képernyőn a videókat és a játékokat. Eközben feltöltheted mobilkészüléked, hogy az soha ne merüljön le használat közben

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 21.5" Philips 227E6LDAD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 21.5" Philips 227E6LDAD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 21,5" Philips 227E6LDAD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 21.5" Philips 227E6LDAD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 21.5" Philips 227E6LDAD.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ