Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

21,5" ViewSonic VX2276SMHD fekete és ezüst

Termékkatalógus
21,5" ViewSonic VX2276SMHD fekete és ezüst
LCD monitor - IPS, 16: 9, 1000: 1, 250 cd, 4 ms GTG, Full HD 1920x1080, VGA, HDMI, DisplayPort, fejhallgató kimenet, 2x 3W hangszóró
Kód:  WV248j1 Termékszám:  VX2276SMHD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

21,5" ViewSonic VX2276SMHD fekete és ezüst

Csúcsminőségű monitor bármilyen alkalomra számos kivételes tulajdonsággal. Nevezhetjük akár a szuperlatívuszok kirakatának is. Első ránézésre szemedbe ötlik a fényűzően vékony kialakítás, ez a letisztult és elegáns képernyő minden asztal díszévé válhat. Tökéletesen illeszkedik a modern otthoni és irodai környezetbe. A paraméterei szerint univerzális rendeltetésű, minden használati móddal megbirkózik. Ideális munkához, hosszas, internetes böngészéshez, de ugyanolyan megfelel a hardcore játékosoknak és tökéletes színvisszaadást kínál filmnézés közben.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyedülállóan elegáns kialakítás
  • Minimális keret, vékony kijelző
  • Látást kímélő technológia 
  • Erőteljes hangszórók tiszta hangzással
  • Ideális képbeállítás különféle használati módokhoz
  • Gazdag csatlakoztatási lehetőségek
  • Nagy betekintési szög

Minden téren komfortos

A képernyő vastagsága nem haladja meg a 7 millimétert, és a csak minimális kerettel a képernyő elegáns dekoráció a szobában. Amellett, hogy az esztétikai minőségekkel is büszkélkedhet, nagy hangsúlyt fektet a kényelmes munkára. Nagy betekintési szöggel rendelkezik, ami veszteség nélkül színhűséget jelent, a finomabb felbontás és a szemet védő, a számítógépes képalkotás negatív hatásait elnyomó technológia pedig segít egészséged megőrzésében. Nagyon praktikus az a képessége, hogy egy adott megjelenítési módot kínál attól függően, mire használod a monitort.

A monitor külső tulajdonságainál meg kell említeni a csatlakozókat, amelyekből gazdag választékkal rendelkezik a számítógéphez való csatlakozáshoz, de van egy pár kristálytiszta hangzást ´biztosító hangszóró is.

 

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete, Ezüst Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 21,5" ViewSonic VX2276SMHD fekete és ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 21.5" ViewSonic VX2276SMHD černo-stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 21.5" ViewSonic VX2276SMHD čierno-strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 21,5" ViewSonic VX2276SMHD schwarz/silbern. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 21,5" ViewSonic VX2276SMHD schwarz/silbern.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ