Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

22" BenQ BL2205PT

Termékkatalógus
22" BenQ BL2205PT
4,4 7 értékelés
LCD monitor
Kód:  WT112b1r Termékszám:  9H.LE9LA.TBE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

22" BenQ BL2205PT

A Full HD felbontású BenQ monitor társa lesz munkájában és egyéb időtöltéseiben az irodában és otthon. Széleskörű beépített funkciók védik a szemét és csökkentik a szemfáradtságot sok órányi munka során. Rugalmas állványa lehetővé teszi az Ön igényeinek megfelelő beállítást. Az alacsony energiafogyasztás már csak hab a tortán. 

Főbb jellemzők:

  • Full HD
  • Pivot-rendszer - kapcsolja olvasó módba
  • Szemfáradtság csökkentő funkciók
  • Alacsony fogyasztás
  • Beépített hangszórók

Valósághű színek

A monitor Full HD felbontását biztosan értékelni fogja akár munka, akár multimédiás tevékenységek közben. A LED technológia biztosítja az éles képminőséget és a 16,7 millió színt. A monitor rengeteg új funkciót tartalmaz.  A vibrálást teljes mértékben kiküszöbölő BenQ villogásmentes technológiától nem fárad el a szem, a BenQ villogásmentes technológia csökkenti a látásromlás esélyét. A hagyományos LCD képernyők LED háttérvilágítással 200-szor villannak másodpercenként. Bár a szemeid talán nem látják ezt, ennek ellenére érzik. Minden monitorból kék fény árad, ami az egyik fő oka a látásromlásnak, a szem fáradtságnak, fejfájásnak és alvászavarnak. A BenQ egyedülálló technológia megszünteti a káros kékfény sugarakat, melyeket a hagyományos képernyők nagy mértékben kibocsátanak, így a számítógépnél töltött ideje sokkal egészségesebb.

Rugalmas állvány

22''-es képernyő éppen megfelelő méret munkához, szórakozáshoz vagy akár filmnézéshez. A rugalmas magasságbeállító rendszerének köszönhetően könnyedén elérheti a legkényelmesebb pozíciót. A képernyő olvasás módba forgatható, 45°-al balra vagy jobbra dönthető és -5°-20° között hajlítható, magasságát pedig akár 110 mm magasságig szabályozhatja. A hangrendszert a beépített hangszórók biztosítják. A D-Sub és DVI bemeneteknek köszönhetően a készülék tökéletesen illeszkedik otthoni digitális rendszerébe. Az LCD monitort akár a falra függesztheti a VESA rendszernek köszönhetően.

További információk:

Képpont-méret:
0.248 mm

Kontrasztarány:
Hagyományos: 1000: 1

Fényerő:
250 cd/m2

Színek száma:
16,7 millió

Színskála:
72% sRGB

Jellemzők:
Hangszórók: 2 x 1 W

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 22" BenQ BL2205PT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 21.5" BenQ BL2205PT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 22" BenQ BL2205PT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 22" BenQ BL2205PT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 22" BenQ BL2205PT.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ