Rapture AlzaBoxy Q1

22" Philips 221B7QPJEB

Termékkatalógus
22" Philips 221B7QPJEB
5 1 értékelés
LCD monitor Full HD 1920 × 1080, IPS, LED, 5ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, 2x USB, HDMI, DisplayPort, D-SUB (VGA), pivot, VESA, Repro 2W, fekete
Kód:  WC116p6 Termékszám:  221B7QPJEB/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

22" Philips 221B7QPJEB

Ez a LED Philips kijelző jövőbeli dizájnnal és modern IPS technológiával rendelkezik. Az IPS képernyők olyan továbbfejlesztett technológiát alkalmaznak, amely rendkívül széles, 178/178 fokos nézési szöget nyújt. Így a képernyőt szinte bármilyen szögből nézheti - akár 90 fokban elforgatott módban is! A kijelző másik előnye az energiatakarékosság, amelynek köszönhetően nagyon kis ökológiai lábnyomot hagy. 

Kiemelt jellemzők

  • 22" LED monitor finom Full HD felbontással
  • Éles kép részletgazdag színvilággal (20000000: 1)
  • A PowerSensor csökkenti a fényerőt, ha a felhasználó eltávolodik az asztaltól
  • A Villogásmentes technológiának köszönhetően kevésbé fárad el a szeme
  • Automatikus képjavítás tartalom szerint (SmartImage)
  • USB 3.0 interfész a gyors adatátvitelhez és töltéshez
  • Két darab kiváló minőségű sztereó hangszóró

Gazdaságos és energiatakarékos

A monitor magas minőségű megjelenítésének ellenére is nagyon alacsony energiafogyasztással rendelkezik. Ennek köszönhetően ez a kijelző biztos, hogy jó befektetés lesz, amely az áram fogyasztáson fog megmutatkozni. A monitor mindössze 15 W-ot ECO módban pedig, csak 11 W-ot fogyaszt. Teljesíti a legmagasabb Energy Star 7.0 szabványt és az EPEAT Gold szabványt is, amely a környezetkímélő anyagok használatáról tanúskodik. Teljesen higany mentes és energiatakarékos.

Alkalmazkodik

A Pivot funkció támogatásának köszönhetően dokumentumok álló lapozásához is kiválóan alkalmas. A SmartErgoBase olyan monitortalp, amely ergonomikus és kényelmes kijelzést, valamint kábelelvezetést tesz lehetővé. A talp emberre szabott magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosít, és enyhíti egy hosszú munkanap fáradalmait. A kijelző állványa 130 mm-es magasságbeállítást tesz lehetővé.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Felszerelés
Jelenlét érzékelő Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés
Jelenlét érzékelő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 22" Philips 221B7QPJEB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 22" Philips 221B7QPJEB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 22" Philips 221B7QPJEB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 22" Philips 221B7QPJEB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 22" Philips 221B7QPJEB.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ