Rapture 30 dnů na vrácení

23.6" ASUS VN247HA

Termékkatalógus
23.6" ASUS VN247HA
4,8 9 értékelés
LCD monitor Full HD 1920x1080, VA, LED, 5ms, 60Hz, 250cd / m2, 3000: 1, 2x HDMI, D-SUB (VGA), Flickermentes, alacsony kék fény, Repro 4W, VESA, fekete
Kód:  WA034l9b Termékszám:  90LMGF101T02271C- Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

23.6" ASUS VN247HA

Az Asus VN247HA LED monitor kitűnő képi paramétereket nyújt, melyek remek multimédia élményt tesznek lehetővé, széleskörű csatlakoztathatósággal. Hála a LED-es megvilágításnak, a monitor hihetetlenül magas és dinamikus kontrasztaránnyal bír, amely pontosabban 80milló az egyhez. Az 5ms válaszidő, Full HD kép, ind kiváló perifériává teszik ezt a monitort játékok és filmek számára

Funkciók mindenkinek


Exkluzív ASUS QuickFit funkció van beépítve a monitorba, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználó valós méretben tekintsen meg dokumentumokat és képeket. A funkció segítségével aktiválható egy gombot a képernyőn, és használja, mint a sablon pontos megtekintés és szerkesztés fotókat. Jelen vannak a legfontosabb funkciók SPLENDID Video hat mód és még sokan mások, amelyek a képminőséget és kényelmes használatot biztosít.
 

PC-hez és konzolhoz


A monitor egy tökéletes külsejű fekete vázhoz van rögzítve, melynek álványa hajlítható, dönthető. A jelforrás csatlakoztatására egy hagyományos BGA csatlakozó és 2 modern HDMI csatlakozó áll rendelkezésre. Ha szeretne, a HDMI kábelen is küldhet hangot a monitorba, de ezen kívül rendelkezésre áll még a fejhallgató kimenet a beépített hangszórókon. Ha különböző felületekbe szeretne hangot vinni, arra külön audio bement van.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 23.6" ASUS VN247HA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23.6" ASUS VN247HA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 23.6" ASUS VN247HA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23.6" ASUS VN247HA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23.6" ASUS VN247HA.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ