30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

23.6" Philips 246E7QDAB

Termékkatalógus
23.6" Philips 246E7QDAB
5 4 értékelés
LCD monitor - 1920 × 1080 Full HD, IPS, 16:9 képarány, LCD LED, 5 ms válaszidő, 60 Hz képfrissítési gyakoriság, 8 bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, HDMI 1.4 és régebbi, D-SUB (VGA) és DVI, fül/fejhallgató kimenet, Flicker-free, VESA, beépített hangszóró
Kód:  WC118b29a Termékszám:  246E7QDAB/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

23.6" Philips 246E7QDAB

Ez a fantasztikus Philips monitor olyan kecses kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen megfelel a multimédiás használat elvárásainak. Kontrasztja, részletei, és képélessége minden használóját rabul ejti. Reakcióideje a SmartResponse technológiának köszönhetően villámgyors, olyannyira, hogy az akciódús jelenetek sosem mosódnak el, így nem maradsz le semmiről! A képernyő Full HD képminősége igazi kényeztetés lesz a szemednek. 

Legfontosabb jellemzői

  • Szép, nagy Full HD kijelző a multimédiás tartalmakhoz
  • Kép optimalizálása a kiválasztott beállítások alapján (SmartImage Lite)
  • A dinamikus kontraszt automatikus növelése (SmartContrast)
  • LED a ragyogó színekért és energiatakarékosságért
  • A leggyakrabban használt bemenetek egész sora (VGA, DVI-D, HDMI-KTM)

Még több előny

A fejlett SmartImage Lite technológia elemzi a megjelenített tartalmat, és automatikusan változtatja a színtelítettséget és az élességet a Te beállításaid alapján. A sötét színek mélységét és a kontrasztot is optimalizálja, hogy élvezhesd a világos képkockákat is. A reakcióidőt is a lejátszott média alapján változtatja, hogy elkerülje a kép elmosódását.

Élvezd az MHL előnyeit

A monitor támogatja az MHL technológiát, így könnyedén csatlakoztathatsz hozzá mobiltelefont vagy tabletet is. Így élvezheted rajta videóidat, fotóidat, vagy akár zenéidet is. Természetesen a játékok világának szerelmesei is értékelni fogják a nagy felbontású képernyőt. A monitorhoz csatlakoztatott eszközöd pedig használat közben töltődik.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 23.6" Philips 246E7QDAB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23.6" Philips 246E7QDAB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 23,6" Philips 246E7QDAB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ