Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

23.6" Philips 246E7QDSW

Termékkatalógus
23.6" Philips 246E7QDSW
5 2 értékelés
LCD monitor Full HD 1920x1080, PLS, LED, 5ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, HDMI, DVI-D, D-SUB (VGA)
Kód:  WC118b28 Termékszám:  246E7QDSW/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

23.6" Philips 246E7QDSW


le
 Philips 246E7QDSW

PLS-LED széles látószögű technológia

A PLS kijelzők technológiája 178/178 fokos extra széles látószöget biztosít. A hagyományos TN panelekkel szemben a PLS képernyő rendkívül éles képeket és élénk színeket tesz lehetővé, így ideális nem csupán fényképezéshez, hanem filmnézéshez és interntezéshez is, úgy mint professzionális alkalmazásokhoz. 


Széles színskála

A színskála leírja azokat a színeket, melyeket a monitor meg tud jeleníteni. Ez a Philips monitor az NTSC színskála 82%-át és az sRGB színskála 99%-át képes megjeleníteni.

le
 Philips 246E7QDSW

SmartContrast a részletgazdag fekete színért

A Philips SmartContrast technológiája analizálja a megjelenített tartalmat, automatikusan beállítja a színeket és a háttérvilágítás intenzitását a kontraszt dinamikus kiigazításával a legjobb minőségű fotó, videó vagy játékmegjelenítésért. A Gazdaságos mód bekapcsolásával a kontraszt beállított, a háttérvilágítás pedig finoman hangolt a mindennapos irodai alkalmazások tökéletesen pontos megjelenítés és alacsonyabb energiafogyasztás érdekében.


le
Kevesebb szem fáradtság köszönhetően villódzásmentes

A szemfáradtság kiküszöbölése a villogásmentes technológiával

A LED háttérvilágítással rendelkező monitorok fényerőszabályozása során a felhasználók gyakran tapasztalnak villogást, ami szemkárosodáshoz vezethet. A Philips villogásmentes technológia megújult fényerőszabályozási megoldást alkalmaz és csökkenti a képernyő vibrálását, így a felhasználók számára jelentősen kényelmesebb. 


EasySelect gomb

A diszkréten elhelyezett EasySelect váltógomb lehetővé teszi hogy gyorsan és egyszerűen módosítsa a monitor beállításait a képernyőn megjelenő menüben.

le
 Philips 246E7QDSW

MHL technológiával telefonja tartalmát nagy képernyőn élvezheti

Az MHL egy mobil audio és videó felület, mellyel közvetlen kapcsolatot teremthet mobiltelefonok és egyéb hordozható eszközök és magas felbontású képernyők között. Az  mellyel a közvetlen kapcsolat a mobiltelefonok és egyéb hordozható eszközök kijelzők nagy felbontású. Az opcionális MHL kábel segítségével könnyen csatlakoztatható mobiltelefonja a nagy képernyővel, majd élvezze ahogy magas felbontású videói életre kelnek a digitális hanggal.


Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül elegáns design
  • Részletes PLS kijelző technológia
  • A szemfáradtság kiküszöbölése a villogásmentes funkcióval
  • SmartContrast a részletgazdag fekete színekért
  • 99% -os sRGB színskála megjelenítés
  • EasySelect gomb a könnyű kezelhetőségért

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 23.6" Philips 246E7QDSW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23.6" Philips 246E7QDSW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 23.6" Philips 246E7QDSW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23.6" Philips 246E7QDSW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23.6" Philips 246E7QDSW.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ