30 dnů na vrácení Shop roku

23.8" Acer KA241Ybidx

Termékkatalógus
23.8" Acer KA241Ybidx
4,3 4 értékelés
LCD monitor - Fekete, FHD (1920x1080) LED panel, 100M:1, 250cd/m2, 4ms, VGA, DVI, HDMI, VESA
Kód:  WO092u1p Termékszám:  UM.QX1EE.005 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

23.8" Acer KA241Ybidx

A VA panellel rendelkező monitorok ideálisak a színvonalas képminőséget igénylő felhasználók számára. A csúcsminőségű VA képalkotó technológia garantálja a kiváló színeket és a fekete színek mélységét. Széles betekintési szöggel rendelkezik, így bármilyen szögből nézve ugyanolyan minőséget élvezhetsz, mint szemből. Az elegánsan külsejű Acer KA241Ybidx monitor fantasztikus választás a multimédiák rajongóinak. FullHD felbontással (1920x1080) és kiváló válaszidővel (4 ms GTG) rendelkezik, amely tökéletes a filmezéshez és játékhoz a szokványos 16:9-es képarányon.

Az legfontosabb jellemzők

  • LED panel Full HD felbontással
  • Élethű színek és mély, fekete szín megjelenítés
  • Széles betekintési szög
  • 4 ms GTG válaszidő, éles kép
  • Hatalmas kontrasztarány, extrán skálázható színek
  • Rendelkezik a leggyakrabban használt videó bemenetekkel

Univerzális HDMI, DVI és VGA csatlakozók

A HDMI-csatlakozó tökéletes digitális kapcsolatot biztosít jelminőség romlás nélkül, Az Acer KA241Ybidx monitort nem csak a számítógéphez, hanem játékkonzolokhoz, multimédiás lejátszókhoz vagy bármely egyéb alkalmas kimenettel eszközhöz is csatlakoztatható. Természetesen a digitális DVI bemenet sem maradt le, amely még mindig egy igen népszerű csatlakozó az asztali számítógépeknél.

 

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 23.8" Acer KA241Ybidx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23.8" Acer KA241Ybidx. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 23.8" Acer KA241Ybidx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23.8" Acer KA241Ybidx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23.8" Acer KA241Ybidx.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ