Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

23,8" Dell P2419HC Professional

Termékkatalógus
23,8" Dell P2419HC Professional
5 6 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB-C, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1, Power Delivery akár 65 W
Kód:  ADL24p30a Termékszám:  210-AQGQ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

23,8" Dell P2419HC Professional


A 23,8"-es Dell P2419HC Professional LCD monitor egy tökéletes választás az asztalodra. Csatlakoztasd a készülékeidet a monitorba épített ultramodern USB-C csatlakozóval, amely tökéletes adat-, video- és audioátvitelt biztosít. A monitor képaránya 16:9, illetve a képmegjelenítés alapja az LCD LED technológia, amely kiváló képminőséget és széles látószöget kínál. A tükröződésmentes képernyő nem tükrözi vissza a beeső fénysugarakat. A monitor 1920 x 1080 képpontos felbontással rendelkezik. A 8 ms-os válaszidő elég gyors a kényelmes munkához és a videomegtekintéshez. A 250 cd/m2-es maximális fényerő nem okoz csalódást a normál tevékenységek során. A PC-hez való csatlakoztatáshoz használhatod a HDMI 1.4 vagy régebbi, a DisplayPort(In) és a DisplayPort(Out), valamint az USB-C csatlakozót.


A Dell P2419HC Professional monitor legfontosabb jellemzői

  • 23,8"-es panel
  • 1920 × 1080 képpontos felbontás
  • LCD LED megjelenítési technológián alapul
  • A tükröződésmentes felületű panel kiválóan olvasható
  • 8 ms-os válaszidő
  • Maximális fényerő: 250 cd/m2
  • Hasznos USB-C port a különféle eszközök csatlakoztatásához

Vékony és hatékony monitor

Az LCD monitor vékony kerete és alapja gyakorlatilag nem foglal helyet, így nagyobb aktív munkaterületet hagy az asztalon. A szélesvásznú IPS megtekintési technológiának köszönhetően minden szögből élénk színeket láthatsz.

Az eszközök gyorsan csatlakoztathatók

Csatlakoztasd a monitort egy modern USB-C kábellel egy másik monitorhoz vagy egyéb eszközökhöz és élvezd a példátlan sebességet. Most megtudhatod, milyen hatékony lehet a munka. Ehhez a monitor ultravékony kerete is hozzájárul, valamint a szemek átmenete az eszközök között tökéletesen folyamatos és sima lesz.


Dell P2419HC Professional

Munkához tervezték

Kábelek nélkül

Oldd meg egyszer és mindenkorra a kusza kábelekkel kapcsolatos problémákat. A modern, továbbfejlesztett kialakítás lehetővé teszi a kábelek közvetlen elrejtését a monitor szerkezetébe, így soha többé nem kell ide-oda igazgatnod őket az asztalodon. Ezáltal a monitor sima és tiszta megjelenésű marad.

Dell P2419HC Professional

A kényelmes megtekintés érdekében

Kíméletes a szemekhez

A TUV tanúsítvánnyal bíró monitor ComfortView funkcióval rendelkezik, amely megakadályozza a monitor villogását és csökkenti a kék fény kibocsátását. Ez még akkor is védi a szemeidet, ha hosszú ideig nézed a képernyőt.

Dell P2419HC Professional

Minden irányban rugalmas

A kényelem az első helyen áll

A monitort pontosan testreszabhatod az igényeid szerint - elforgathatod, megdöntheted, beállíthatod a magasságát, sőt még a falra is felszerelheted. Mindezt úgy, ahogyan a legjobban megfelel számodra. Ennek hála kényelmesen összpontosíthatsz a munkádra.


A monitor felszereltsége és felépítése

Az állványon kívül a monitort a falra is felszerelheted egy VESA tartóval. A maximális kényelem érdekében a monitor USB hubként is használható. Az USB-C porton keresztüli csatlakoztathatóság tökéletes. Biztosan hasznát veszed majd az USB Upstream és az USB kimeneti portnak. A 23,8"-es Dell P2419HC Professional monitor 1.4-es és korábbi verziókkal kompatibilis HDMI, illetve DisplayPort(In) és DisplayPort(Out) csatlakozókat is kínál.


Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Next Business Day (NBD) szolgáltatás Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Képátló
23,8" (60,45 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Next Business Day (NBD) szolgáltatás Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
23,8" (60,45 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, USB-C, DisplayPort Kész!
Csatlakozás típusa
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 Kész!
HDMI
1 × Kész!
DisplayPort
2 × Kész!
USB-C
1 × Kész!
USB
4 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Állítható magasság, Pivot, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
Funkciók
Flicker-free, Kék fény szűrő Kész!
Maximális Power Delivery teljesítmény
65 W Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
53,78 cm Kész!
Magasság
35,61 cm Kész!
Mélység
16,6 cm Kész!
Tömeg
3,52 kg Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Energiacímke 2021

Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
14 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály SDR esetén
D Kész!
Több paraméter

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 23,8" Dell P2419HC Professional Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23.8" Dell P2419HC Professional. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 23,8" Dell P2419HC Professional. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23,8" Dell P2419HC Professional. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23,8" Dell P2419HC Professional.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ