Rapture Shop roku

23.8" Lenovo ThinkVision X24 fekete

Termékkatalógus
23.8" Lenovo ThinkVision X24 fekete
5 6 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920x1080, 16:9, AH-IPS, 7ms, 250cd/m2, 1000:1, HDMI, DisplayPort, TCO 6.0
Kód:  WM232e5s Termékszám:  60CFGAT1EU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

23.8" Lenovo ThinkVision X24 fekete

Lenyűgöző megjelenés

A Lenovo új mércét állít fel az ultravékony monitorok számára. A Lenovo ThinkVision X24 széles, 23,8"-os Full HD kijelzővel és IPS technológiával rendelkezik, amelyet a Lenovo "Neo Blade"-nek nevezett el. A dominanciáját viszont a vékony keret képezi, amely csupán 7,5 mm. A hátoldalát szokatlan módon bevonták, amely prémium megjelenést kölcsönöz a monitornak. Ugyanez mondható el a praktikus kábeltartóval ellátott krómozott állványról is.

Legfontosabb jellemzői

  • Ultravékony keret - 7,5 mm
  • Prémium megjelenés
  • Modern IPS képalkotó technológia
  • Finom Full HD felbontás
  • Alacsony energiafogyasztás

Kiváló megjelenítés

A fent említett IPS technológia fantasztikus színeket és nagy kontrasztot biztosít. Ezenfelül a 178°-os vízszintes és függőleges látószögnek köszönhetően bármely oldalról nézheted a kijelzőt. A monitor kontrasztaránya 1000:1-hez és a válaszideje pedig 7 ms. Ez tiszta képminőséget és elegendő teljesítményt kínál a mindennapi munkához, játékhoz és filmnézéshez.

Tökéletes választás

A monitor csatlakoztatható az összes olyan számítógéphez, amely HDMI vagy a népszerű DisplayPorttal rendelkezik. A vékony keret egy nagyszerű választás azok számára, akik több monitort szeretnének egymás mellé elhelyezni. A monitor egy sor környezetvédelmi tanúsítvánnyal is rendelkezik - Energy Star 6.0, TCO Display 6.0, EPEAT-Silver, CEL Tier 1. Az alacsony energiafogyasztásának köszönhetően pedig a pénztárcád is megkíméli.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 23.8" Lenovo ThinkVision X24 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23.8" Lenovo ThinkVision X24 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 23.8" Lenovo ThinkVision X24 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LED-Monitor 23.8" Lenovo ThinkVision X24 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LED-Monitor 23.8" Lenovo ThinkVision X24 Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ