Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

23" ASUS BE239QLB

Termékkatalógus
23" ASUS BE239QLB
LCD monitor Full HD 1920x1080, IPS, LED, 5ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, 2x USB, D-SUB (VGA), DVI-D DisplayPort Pivot Flicker szabad alacsony kék fény VESA Repro 4W, fekete
Kód:  WA034d Termékszám:  90LM01W0-B01370 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

23" ASUS BE239QLB

Az ASUS BE239QLB monitor ideális feltételeket biztosít többórás munkamenethez, köszönhetően az ergonómiai beállításainak és szemvédő tulajdonságainak. Az IPS technológia segítségével széles betekintési szögben nyújt tökéletes minőségű képet, a Full HB pedig az éles képekért felel remek felbontásban. A csupán 5 ms válaszidejével nem okoz majd próblémát játékok futtatása vagy akciófilmek nézése.

Legfontosabb jellemzői

  • Ergonomikus kialakítás, amely lehetővé teszi a magasság, döntés, forgatás és pivot beállítást
  • IPS panel széles betekintési szöggel és LED háttérvilágítás a minőségi képért
  • Asus Eye Care káros kék fények elleni és Flicker Free (villódzásmentesség) technológia kíméli a szemet
  • Széleskörű csatlakoztatási lehetőség, beleértve az USB 2.0 elosztót
  • Kompatibilis falra szerelhető VESA 100 x 100 mm
  • KENSINGTON biztonsági zár

Szemápolás az ASUS Eye Care segítségével

Az ASUS BE239QLB monitor Flicker Free technológiával felszerelt, amelyet a TÜV Rheinland laboratúrium tanúsított. Speciálisan úgy tervezték, hogy a képernyő villódzásának csökkentésével megelőzzék a szemfáradtságot, így Önnek kényelmes, felhasználói igényeket maximálisan kielégítő élményben lehessen része.  A monitor emellett  ASUS Blue Light szűrővel is felszerelt (TÜV Rheinland tanúsítvány), így megóvja a szemét a káros kék fénytől. 

Lenyűgöző ergonómia és csatlakoztathatóság

A monitor DVI és DisplayPort lehetőségeket is kínál különböző játékkonzolok vagy Blu-ray lejátszók problémamentes csatlakoztatásához, mindezt a legtökéletesebb képi minőség megőrzése mellett. Jelen van egy klasszikus VGA csatlakozó is régebbi PC-k vagy projektorok számára, emellet pedig beépített USB elosztóval és hangszórókkal is felszerelt. A magassága, dőlésszöge és forgatása állítható. Kompatibilis a VESA 100×100mm szabvánnyal is. 

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 23" ASUS BE239QLB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23" ASUS BE239QLB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 23" ASUS BE239QLB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23" ASUS BE239QLB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23" ASUS BE239QLB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ