AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

23" ASUS VP239H

Termékkatalógus
23" ASUS VP239H
4,6 8 értékelés
LCD monitor Full HD 1920x1080, IPS, LED, 5ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, HDMI, D-SUB (VGA), Flicker-Free,
Kód:  WA034l5a Termékszám:  90LM01U0-B01670 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

23" ASUS VP239H

Az elegáns ASUS VP239H monitor az IPS technológiának köszönhetően széles betekintési látószögeket, kivételes színmegjelenítést, gyors válaszidőt és széles körű csatlakoztatási lehetőséget biztosít akár többféle eszközhöz is. A LED háttérvilágítás hihetetlenül magas 80,000,000:1 dinamikus kontrasztarányt nyújt, amely kihangsúlyozza a rendkívüli fekete és fehér színeket, és az árnyalatok közötti finomhangolást biztosít. Az ASUS VO239H a tökéletesség érdekében technológiák egész tárházával lett felszerelve, amely a munka és a szórakozás területén is segítséget nyújt.

A monitor főbb jellemzői 

  • Kivételes színmegjelenítés és széles betekintési szög (IPS panel 178 °-os betekintési szöggel)
  • Gyors válaszidő (5 ms GTG)
  • Extra kontrasztarány a finom színárnyalatokhoz
  • Flicker Free technológia a villódzás kiküszöböléséhez
  • Blue Light Filter a kék fény kibocsátás csökkentése érdekében, amely megelőzi a szemfáradtság kialakulását
  • A VividPixel technológia feljavítja a képek és videók körvonalait, élességét és színtelítettségét
  • QuickFit a képek eredeti méretének megjelenítéséért

Az ASUS VP239H funkciói mindenki számára

Az ASUS exkluzív QuickFit funkciójának segítségével a fényképek és dokumentumok nyomtatás előtt tényleges méretükben tekinthetők meg a képernyőn. A funkció a monitor egy gyorsbillentyűjével hívható elő, és remekül használható a fényképek eredeti méretben történő, pontos megjelenítéséhez és szerkesztéséhez. Az ASUS VP239H a GamePlus technológiával is el lett látva, amellyel négyféle célkeresztből választhatod ki a játékhoz legjobban illeszkedőt, az időzítőnek hála pedig figyelemmel kísérheted az eltelt időt. Az Asus VividPixel technológiája feljavítja a képek és videók körvonalait, élességét és színtelítettségét a kiváló minőségű vizuális élmény érdekében. Az ASUS VP239H modellje a SPLENDID Video Optimizer által a különböző szituációkhoz alkalmas 8 móddal rendelkezik.

ASUS VP239H PC és konzol

Az ASUS VP239H monitor egy tökéletes kivitelezésű fekete vázban rejtőzik, egy elforgatható állvánnyal az alján. A jelforrások csatlakoztatásáról a hagyományos analóg VGA, a digitális DVI-D és a HDMI csatlakozó gondoskodik. A HDMI kábelen keresztül a beépített hangszórókba is továbbíthatsz audio-fájlokat.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 23" ASUS VP239H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23" ASUS VP239H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 23" ASUS VP239H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23" ASUS VP239H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23" ASUS VP239H.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ