Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

23" EIZO ColorEdge CS230-BK

Termékkatalógus
23" EIZO ColorEdge CS230-BK
4,7 11 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 11ms válaszidő, 300cd/m2 fényerő, HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, DisplayPort 1.3, DVI, VGA, USB, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1
Kód:  WL570y8 Termékszám:  CS230B-BK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

23" EIZO ColorEdge CS230-BK

Az EIZO CS230 a ColorEdge professzionális fotómonitorok körébe tartozik. Az IEC61966-2.1 sRGB szabványhoz hasonló, precíziós képernyőt kínál, amely az integrált hőmérsékletérzékelőknek köszönhetően hosszú távú színvisszaadási stabilitást és integrált automatikus korrekciós szenzort kínál, amely a legutóbbi kalibrálástól kezdve automatikusan felügyeli a monitor állapotát.

A ColorEdge CS / CX modellek integrált érzékelővel rendelkeznek a monitor utolsó kalibrálásakor beállított képparaméterekhez viszonyított automatikus korrekciójához (fényerő, fehér pont, képarány). Az EIZO ColorNavigator Elements (ingyenes) kalibrálási programjával vagy frissített ColorNavigator 6 változatával ez az érzékelő aktiválható és programozható, hogy rendszeresen mérje és esetleg igazítsa a képparamétereket a monitor utolsó kalibrálásakor beállítotthoz.

Két kalibrációs szint: "hobbi" szint


A CS / CX sorozatú monitorok kalibrálása és a monitor-operációs rendszer színprofiljának vagy a színkezelésnek a fényképeknézegető programok további használatához történő automatikus beállítása érdekében a kezdők használhatják az EIZO ColorNavigator Elements egyszerű kalibrációs szoftverét, amely ingyenes, és további külső kalibrációs szondákat nem igényel.

 "Professzionális" kalibrációs szint


A CS230 monitor professzionális használatában és kalibrálásában külső kalibrációs szondák segítenek. Például a professzionális EIZO ColorNavigator 6 kalibrációs szoftver, amely felár ellenében aktiválható. A kalibrációs szoftver professzionális verziója lehetővé teszi számtalan kalibrációs profil létrehozását, és egyszerűen szerkesztheted vagy lépkedhetsz köztük egyetlen kattintással.

EIZO-ASIC (Application Specific Integrated Circuit)


Az EIZO ColorEdge (CS / CX és CG) minden modellje speciális EIZO képfeldolgozókkal van felszerelve, amelyek hosszú távú és gondos fejlesztése az elért kép precíz színes / fekete-fehér reprodukciójának titka a nagyon közel álló színárnyalatok megkülönböztetésére. Különleges matematikai algoritmusok megoldása Special Mathematical Algorithms tesznek arról, hogy az EIZEM nagy felbontású processzorai által (16 bites LUT a képadatok korrekciójához) eljuthassunk a színes kép bemeneti szakaszából (3x8 vagy 3x10 bites RGB videojel) a saját képernyőjén történő megjelenítéshez LCD- panel).

Homogén kép a fényerő és a színváltozások automatikus korrekciójának köszönhetően

Az egyes képpontok fényessége és kromatikus eltérése a kép "úgynevezett" inhomogenitását okozza, ami a környezeti hőmérsékletnek, valamint a monitor fényességének és fehér pontjának megfelelően is változik. Ennek eredményeképpen a kép különböző részeiben megjelenített képek különböző színvisszaadással rendelkeznek. Az EIZEM szabadalmaztatott, elektronikusan korrigált fénysűrűség- és színeltolódás-technikája az egyes pixelek számára, amelyet a monitor fényerejének és fehér pontjának optimalizálására terveztek, és amelyhez az EIZO a DUE = Digital Uniformity Equalizer-et használatos.

Minden egyes ColorEdge monitor egyedi kalibrálása

A ColorEdge (CS / CX és CG) modellsor minden egyes darabját egyedi kalibrálási szondák segítségével kalibrálták, mielőtt elhagyták az EIZO gyártósort.

Ez garantálja az egyes gyártott darabok közötti minimális gyártási eltéréseket, és ezért az egyes modellek úgynevezett "generikus" (= gyárilag átlagolt) színprofiljait könnyű használni.

10 bites DP (DisplayPort)

A CS / CX és CG modellek eredetileg felszereltek egy modern DP Video Display (DisplayPort) technológiával, amely kiegészíto támogató bemeneti elektronikával is rendelkeznek modern grafikus kártyákhoz, mind a 8 bites, mind a 10 bites video bemenetek feldolgozásához. A monitor így akár 1 milliárd színárnyalatot is képes megjeleníteni. A nagyon közeli színárnyalatok közötti átmenetek sokkal pontosabban észrevehetőek, mint valaha.


Kapcsolódási lehetőségek különböző perifériákhoz


A modern számítógépekhez 10 bites DP (DisplayPort), 8 bites DVI-D bemenetekkel és amodern HDMI-vel zökkenőmentesen csatlakoztathatók, amely nemcsak kódolt RGB, hanem YCbCr adatokat is akár 1920x1080 felbontásig is képes feldolgozni!


A monitor fel van szerelve két USB-porttal is, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes váltást akár két videó bemenet között is, vagy két USB periféria csatlakoztatását (pl. billentyűzet és egér).


A megfelelő video bemenethez való csatlakoztatás automatikusan hozzárendeli az USB billentyűzetet és egeret az aktuálisan aktív videó bemenethez csatlakoztatott számítógéphez, így a billentyűzet és az egér két számítógépen osztható meg anélkül, hogy át kellene őket dugnia.

Gyors válaszidő és kiváló élesség


Azok a felhasználók, akik videofelvételhez szeretnék használni ezt a modellt, örülni fognak a nagyon gyors válaszidőnek - 10 ms (GG), valamint a manuális képélesség szabályozónak, ami kitágítja a "lassú" IPS-monitorok határait.

Kiváló ergonómia - Új, rugalmas állvány


Az új állvány könnyű kezelhetősége által a 23 "panel mindenkor és minden felhasználó számára ideálisan beállítható. Az állvány magassága 20-174 mm tartományban szabályozható, dönthető akár 30 °-ban, és tudod forgatni is a képernyőt 90- 344 ° fokban -  de a panel magasságának szabályozása is lehetséges a könnyebb láthatóság érdekében (pivot funkció). Nagyon vonzó a csupán 17 mm vékony keret, amely lehetővé teszi több monitor egymás melletti esztétikus elhelyezését (kettős képernyő módban).

Professzionális fotópajzs!


CS230 professzionális fotópajzsot is tartalmaz, amely megakadályozza a környezeti fény nemkívánatos mellékhatásait a kijelzőn.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
23" (58,42 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
23" (58,42 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
DisplayPort 1.3, HDMI 1.4 Kész!
Adatinterfész szabványok
USB 2.0 Kész!
HDMI
1 × Kész!
DVI
1 × Kész!
DisplayPort
1 × Kész!
VGA
1 × Kész!
További bemenetek
USB 2.0 Kész!
USB
4 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Állítható magasság, Pivot Kész!
Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
54,4 cm Kész!
Magasság
37,3 cm Kész!
Mélység
24,6 cm Kész!
Tömeg
7,5 kg Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 23" EIZO ColorEdge CS230-BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23" EIZO ColorEdge CS230-BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 23" EIZO ColorEdge CS230-BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23" EIZO ColorEdge CS230-BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23" EIZO ColorEdge CS230-BK.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ