A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

23" Philips 234E5QHAW/00

Termékkatalógus
23" Philips 234E5QHAW/00
4,3 7 értékelés
LCD monitor Full HD 1920 × 1080, IPS, LED, 5ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, HDMI, D-SUB (VGA), VESA, Repro, fehér
Kód:  WC116n417 Termékszám:  234E5QHAW/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

23" Philips 234E5QHAW/00

Ez a remek Philips monitor ultravékony foglalattal és AHIPS képernyővel elképesztően élettelteli színes képeket varázsol a szemed elé. A Mobile HD technológiával csatlakoztathatod okostelefonodhoz is.

MHL technológia - élvezd a mobilos tartalmakat nagy képernyőn is

A Mobile High-Definition Link (MHL) egy mobil audio/video interfész, amely lehetővé teszi a mobiltelefonok és más hordozható készülékek összekapcsolását a nagyfelbontású képernyőkkel. A választható MHL kábellel egyszerűen összekötheted mobil készülékedet ezzel a hatalmas Philips MHL képernyővel, és élvezheted, ahogy FULL HD videóid életre kelnek a kiváló digitális hangzás kíséretében. Ráadásul nem csak telefonos játékaidat, fotóidat, filmjeidet vagy más alkalmazásaidat élvezheted nagy képernyőn, de eközben a telefont tölteni is tudod, így sohasem kell amiatt aggódnod, hogy mikor merülsz le.

Az AH-IPS képernyő hihetetlen képminőséget nyújt, széles betekintési szöggel

Az AH-IPS képernyő fejlett technológiát használ, amelynek köszönhetően a betekintési szög 178/178 fokra emelkedik, így gyakorlatilag bármilyen szögből nézhető. A hagyományos TN panelekkel ellentétben, az AH-IPS képernyő elképesztően éles képeket és élénk színeket biztosít, így nem csak fotókhoz, de filmekhez és internetes böngészéshez, sőt olyan professzionális alkalmazásokhoz is kiváló választás, amelyekhez egyszerre van szükség pontos színárnyalatokra, és állandó fényerőre.

Minimalista design - ultravékony kivitel

A legújabb technológás paneleknek hála az új Philips képernyők minimalista tervezésűek: a külső foglalat vastagsága mindössze 2,5mm. A panelben lévő, 9mm-es fekete mátixxal együtt ez jelentősen csökkenti a keret méretét, ezzel minimalizálva a zavaró tényezőket, és maximalizálva valóban a hasznos képernyőfelületet. Ez különösen hasznos osztott képernyős megjelenítéshez: játékok, grafikus tervezők és professzionális alkalmazások esetében. Az ultravékony foglalat olyan érzést nyújt, mintha egyetlen nagy képernyőt néznél.

SmartImage Lite a még teljesebb LCD élményért

A SmartImage Lite egy exkluzív, modern Philips technológia, amely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat. Az általad kiválasztott beállításokra alapozva a SmartImage Lite dinamikusan változtatja a kontrasztot, a színtelítettséget és a képek és videók élességét a lehető legjobb képminőség érdekében - mindezt valós időben, egyetlen gombnyomásra.

Paraméterek

Energiaosztály
B Kész!
Szín
Fehér Kész!
Általános fogyasztás
26 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!

Kijelző

Szín

Szín
Fehér Kész!

Fogyasztás

Energiaosztály
B Kész!
Általános fogyasztás
26 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 23" Philips 234E5QHAW/00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23" Philips 234E5QHAW/00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 23" Philips 234E5QHAW/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23" Philips 234E5QHAW/00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23" Philips 234E5QHAW/00.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ