A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

24" Zowie BenQ RL2455

Termékkatalógus
24" Zowie BenQ RL2455
4,7 6 értékelés
LCD monitor
Kód:  WTZ011d Termékszám:  9H.LF4LB.DBE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" Zowie BenQ RL2455

A 24" Zowie BenQ RL2455 Full HD monitor ultra alacsony, 1 ms válaszidővel, a kivételes játékélmények szerzésére lett tervezve, akár PC-n, vagy konzolokon. A profi eSport versenyeken már széles körben elterjedtek a Zowie monitorok. 

Olyan különleges kiegészítőkkel van felszerelve, mint a Black eQualizer, a sötét és világos foltok kontrasztjának kiemelése érdekében, valamint különlegesre tervezett keret.

A BenQ a hagyományos villodzásmentes, valamint kékfényszűrő technológiákat sem felejtette ki, szemeid védelmének érdekében.

A monitort HDMI, DVI, valamint VGA kábelekkel lehet csatlakoztatni  


Játék módok a fokozott élményért

Minden játéknak megvan a maga optimális beállítása. Ezért minden RL monitor számos beállítási lehetősséggel van ellátva, mint például FPS és FTG, így váltogathatod az érintési sebességet és tárcsázó gombokat. 

Black eQualizer - hogy az ellenség ne bújkállhasson

Soha többé nem kell aggódnod, hogy egy sunyin rejtőzködő gyáva alak áldozata leszel a sötét sikátorban. A Black eQualizer javítja a láthatóságot sötét jeleneteknél, anélkül, hogy a világos helyek elvakítanának. 

Zavaró elemek minimalizálása

E-sport játékosok számára a koncentráció kulcsfontosságú, ám ez ugyanúgy igaz lehet átlagos gamerekre is. A Frame Series RL monitor úgy van megtervezve, hogy minimalizálja a monitorról történő visszatükröződést, így figyelmed csak a játékra kell irányítanod. 

Villódzásmentesen

Most már nem lehet probléma a hosszú gyakorlások sorozata, amik a világelső játékossá való válás útjához szükségesek. .

A BenQ Flicker-free technológia kiiktatja a kép villogását minden fényszinten, így csökkentve a szemfáradtságot is. A hagyományos LCD képernyők akár 200 alkalommal villanhatnak fel másodpercenként. Ezt te lehet nem látod, de biztosan megérzed.

le
BenQ Alacsony Blue Light

Alacsony kékfény

Minden monitor bocsát ki kék fényt, amely oka lehet látásromlásnak, szemfáradtságnak, fejfájásnak és alvási rendellenességek fellépésének. A BenQ egyedi technológiája, a Low Blue Light, kiiktatja eme ártó fényt amit az átlagos képernyők árasztanak magukból, így több időt tölthetsz a gép előtt egészséged romlása nélkül. 


Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Szín
Szürke Kész!
Általános fogyasztás
45 W Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
45 W Kész!

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" Zowie BenQ RL2455 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Zowie by BenQ RL2455 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" Zowie by BenQ RL2455. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Zowie by BenQ RL2455. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Zowie by BenQ RL2455.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ