A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

24" Zowie by BenQ XL2430

Termékkatalógus
24" Zowie by BenQ XL2430
4,9 15 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, VGA, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1
Kód:  WTZ012h Termékszám:  9H.LF1LB.QBE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" Zowie by BenQ XL2430

A BenQ Zowie XL2430 egy professzionális, 24 hüvelykes Full HD monitor magas 144 Hz-es frissítési rátával, ultraalacsony 1 ms-os válaszidővel, és rengeteg játék funkcióval, valamint technológiával. Ez a készülék a világ legnagyobb eSport bajnokságának hivatalos monitora, így rendkívül népszerű a professzionális játékosok és csapatok körében.

A monitor speciális funkciókkal rendelkezik a képmegjelenítés javításához: a Black eQualizer megnöveli a láthatóságot a sötét jelenetekben, a speciális kialakítású keret, a Motion Blur Reduction, a Display Mode, a Smart Scaling és még sok más funkció pedig mind a készülék kiváló minőségének bizonyítékai. Az S kapcsoló segítésével könnyedén kezelheted a menüt és válogathatsz az előre elmentett módok között.

A játékban megjelenített kép túl telítettnek tűnik, vagy épp, hogy nem az? Az egyes játékok színhőmérsékletei különböznek egymástól? Egy pár kattintás és a Colour Vibrance megoldja a problémát.

A monitor modern kialakítása ergonomikus és speciális tartozékokkal is fel lett szerelve. A készülék magassága 14 szintig állítható, elfordítható és elforgatható. A monitor továbbá egy praktikus visszahúzó kampóval is rendelkezik a fejhallgatók vezetékének egyszerű és biztonságos tárolásához.


A játékosok látását a megszokott BenQ technológiák - Flivker-free és Low Blue Light - védik, valamint csökkentik a szemfáradtságot és maximalizálják a figyelmet.

A BenQ Zowie XL2430 monitor csatlakoztatásáról a DisplayPort, a HDMI, a DVI és a VGA csatlakozók gondoskodnak.


144 Hz a maximálisan sima képmegjelenítésért

A BenQ Zowie monitor magas 144 Hz-es frissítési rátája segít a játékélmény növelésében. Élvezd a sima, zökkenőmentes képmegjelenítést szellemképek nélkül, különösen a gyors FPS akciójátékok közben.

Optimalizált színpontosság

A Colour Vibrance technológia rugalmasságot biztosít, ha a színmegjelenítési teljesítményről van szó. Minden típusú játékhoz, valamint igényhez kialakíthatóak a monitor színeinek beállításai a 20 szintű finom hangolási lehetőséggel.


Color Vibrance

Black eQualizer - Fedezd fel a rejtőző ellenségeket

Soha többé nem leszel egy sötét sarokban bujkáló gyáva ellenfél áldozata. A Black eQualizer technológia anélkül növeli a láthatóságot a sötét jelenetekben, hogy túlexponálná a világos képrészleteket.

Játék módok a még jobb játékélmény érdekében

Minden játékhoz megtalálhatod a legjobb beállításokat. Az XL-sorozatú monitorok számos játékmóddal rendelkeznek, amely között egyszerűen váltogathatsz a gyorsbillentyűk segítségével.

Minimális vizuális zavarok

A koncentráció alapvető fontosságú a professzionális eSport játékosoknak, de ez lesz kulcs az egyéb játékosok számára is. Az XL-sorozatú monitorok LCD keretének speciális kialakításával csökken a fényvisszaverődés, így a hangúly a játékokon maradhat.

Flicker Free - kényelem a hosszan tartó játék során

Most már akár hosszú órákon át is kényelmesen gyakorolhatsz, hogy a legjobb játékos váljon belőled.

A BenQ Flicker Free technológiája kiküszöböli a monitor vibrálását minden fénysűrűségi szinten és hatékonyan csökkenti a szemfáradtságot. A hagyományos LCD képernyők esetében a LED villódzásának aránya 200 villanás másodpercenként. A szemed talán nem látja a vibrálást, de minden bizonnyal érzékeli azt.

Low Blue Light

Minden monitor bocsát ki kék fényt, amely a látásromlás, a szemfáradtság, a fejfájás és az alvászavarok egyik fő kiváltója. A BenQ egyedülálló technológiája, a Low Blue Light megszünteti az átlagos monitorok által kibocsátott káros kék fény színspektrumát, ezáltal lehetővé teszi, hogy egészségesebb feltételek között töltsd az idődet a monitorod előtt. Használd ki a tevékenységtől függő négy előre beállított üzemmódot.

Tedd egyedivé a monitorodat

A magasságában állítható állvány egy ujjal kezelhető, így könnyedén beállíthatod a monitor magasságát a kényelmes szintre, a maximális komfortérzet elérése érdekében.

Könnyű beállítás bármilyen forgatókönyvhöz

A különböző felhasználási területek különböző beállításokat igényelnek. Az S kapcsoló segítésével könnyedén válogathatsz az elmentett üzemmódok között, legyen szó akár film nézésről, olvasásról, web böngészésről vagy játékról - az üzemmódok közötti átkapcsolás gyerekjáték.

A világ legjobb és legprofesszionálisabb eSport bajnokai és játékosai segítségével tervezve

Paraméterek

Energiaosztály
B Kész!
Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Kijelző

Panel
TN Kész!
Képfrissítési gyakoriság
144 Hz Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!
Maximális fényerő
350 cd/m2 Kész!
Kontraszt
1000:1 Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, VGA Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Kábelek a csomagban
DVI, DisplayPort, USB Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Állítható magasság, Pivot, Flicker-free, Kékfény szűrő, 3D támogatás Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
56,8 cm Kész!
Magasság
52 cm Kész!
Mélység
19,9 cm Kész!

Fogyasztás

Energiaosztály
B Kész!
Általános fogyasztás
50 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" Zowie by BenQ XL2430 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Zowie by BenQ XL2430. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" Zowie by BenQ XL2430. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Zowie by BenQ XL2430. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Zowie by BenQ XL2430.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ