Rapture Shop roku

24.5" Zowie by BenQ XL2536

Termékkatalógus
24.5" Zowie by BenQ XL2536
LCD monitor - 1920 × 1080 Full HD, TN, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 144 Hz képfrissítési gyakoriság, 320 cd/m2 fényerő, kontraszt: 1000:1, HDMI 1.4 és régebbi, DisplayPort, HDMI 2.0 és DVI, Pivot, állítható magasság, fül/fejhallgató kimenet, Kék fény szűrő, VESA
Kód:  WTZ015d Termékszám:  9H.LGALB.QBE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24.5" Zowie by BenQ XL2536

A BenQ XL2536 professzionális 24,5 hüvelykes Full HD képernyője 1,920x1080 felbontással, 144Hz-es magas frissítési sebességgel, rendkívül alacsony 1ms-es válaszadással és számos játékfunkcióval. Ez egy nagyon népszerű monitor a profi játékosok és csapatok számára.

Speciális Black EQualizer képszerkesztési funkciókat kínál a sötét és világos kontraszt, a megjelenítési mód, az intelligens skálázás és egyebek számára. A modell sajátossága a DyAc a simább megjelenítéshez. Különösen a játék során a fegyverek használatánál élesebb képet nyújt, és így jobban irányíthatja a lövést. A menüben könnyedén navigálhatsz, és a kiválasztott módok a mellékelt S kapcsolót elérhetővé teszik.

A Zowie by BenQ XL2536 monitor legfontosabb jellemzői

  • Csúcsminőségű játékmonitor Full HD felbontással és 1 ms válaszidővel
  • A 144 Hz-es frissítési sebesség, amellyel maximálisan sima képet biztosít
  • Színes vibráció a könnyű színoptimalizáláshoz
  • Ergonomikus állvány az optimális pozicionáláshoz
  • A villanásmentes kivitelezés és az alacsony kék fény védi a szemét

Dynamic Accuracy technológia

A 144 Hz-es ZOWIE monitor magas frissítési sebessége a BenQ által a DyAc technológiával kombinálva növeli a játékélményt. Sima képet biztosít anélkül, hogy elmosódna, a "szellemek" bármilyen játékban érződnek, és különösen akkor, ha gyors játékokat játszanak az FPS játékokban.

Natív refresh rate 144 Hz

A 144 Hz-es monitor hardveres frissítési frekvenciája növeli a játékélményt.Sima képet biztosít anélkül, hogy elmosódna, a "szellemek" bármilyen játékban érződnének, és különösen a gyors FPS játékokban.

A BenQ XL2536 Zowie monitor színeinek optimalizálása

A Color Vibrance funkció rugalmasságot biztosít a színteljesítmény kiválasztásakor. A 20 színes Vibrance beállítással mindenfajta játék különféle megjelenítési- és preferencia rendszerekkel találkozhatsz.

Fekete eQualizer - Fedezd fel a rejtett ellenségeket

Soha ne legyél áldozata a sötétben megbújó ellenségnek. A fekete eQualizer a sötét jelenetek láthatóságát javítja a világos területek túlzott megvilágítása nélkül.

Játékmódok a továbbfejlesztett játékélményért

Minden játéknak megvan a maga optimális beállítása. Minden XL monitor sok beállítással rendelkezik. Ezeket a játékmódokat egyszerűen átkapcsolhatja a gyorstárcsázó gomb megérintésével .

A vizuális interferencia minimalizálása

A koncentráció kulcsfontosságú tényező a professzionális e-Sport számára, de a hobby játékosok számára is.Az XL sorozatú LCD-t kifejezetten arra tervezték, hogy csökkentse a fényt a képernyőn, így könnyebbe a játékra összpontosíthatsz.

Villanásmentes - kényelem hosszú játékra

Most akár órákon át is edzhetsz, hogy a legjobb játékosok között legyél.

A BenQ Flicker-mentes technológiája kiküszöböli a kép villogását a fényerő minden szintjén, és hatékonyan csökkenti a szem fáradását. A normál LCD kijelzők LED-es háttérvilágítással 200x-on másodpercenként villognak.

BenQ Alacsony kék fény

Alacsony kék fény

Minden monitor kék fényt hoz létre, ami a szemkárosodás, a szemfáradás, a fejfájás és az alvászavarok egyik fő oka. Az egyedülálló BenQ Alacsony kék fény technológia kiküszöböli a hagyományos számítógépes képernyők által közvetített színek káros kék fény spektrumát, és lehetővé teszi számodra, hogy egészségesebb körülmények között időt takaríts meg a számítógép előtt. Használd 4 előre beállított típus valamelyikét a tevékenységtől függően.

Testre szabhatod Zowieby a BenQ XL2536 monitort

A magasságban állítható állvány egyetlen ujjal működtethető, így a BenQ XL2536 Zowie monitor magassága könnyedén beállíthatja a kívánt látószöget.

Könnyen elérheted a különböző forgatókönyvek beállításait

A különböző felhasználási forgatókönyvek különböző megjelenítési beállításokat igényelnek. Az S kapcsoló a beállításokhoz való könnyű hozzáféréshez és az elmentett üzemmódok közötti váltáshoz lett tervezve. Akár videofelvételt nézel, szöveget olvasol, szörfözöl a neten vagy játékokat játszol, a presetek és a menü navigáció közötti váltás mindig elengedhetetlen.


Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Szürke Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24.5" Zowie by BenQ XL2536 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24.5" Zowie by BenQ XL2536. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24.5" Zowie by BenQ XL2536. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24.5" Zowie by BenQ XL2536. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24.5" Zowie by BenQ XL2536.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ