Rapture 30 dnů na vrácení

24" Acer B246HLymdpr

Termékkatalógus
24" Acer B246HLymdpr
LCD monitor - fekete, FHD (1920 x 1080) tükröződésmentes LED panel, 100M:1, 250 cd / m2, 5 ms, VGA, DVI, DisplayPort, ComfyView, EnergyStar 6.0, EcoDisplay, 2 x 2 W-os hangszóró, állítható magasság, Pivot, VESA
Kód:  WO024k2 Termékszám:  UM.FB6EE.011 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" Acer B246HLymdpr

Az Acer B246HL szélesvásznú monitorát azoknak a professzionális felhasználóknak fejlesztették ki, akiknek a maximális munkahatékonyság érdekében a kivételes képminőség és a kiváló ergonomikus kialakítás alapfeltétel. A panel elegáns sötétszürke kerettel rendelkezik, amely kiegészíti az elegáns, tartós fekete állványt, és a panel közepén intuitívan elhelyezett gombokat. Emellett a készülék széles körű pozícionálási lehetőségekkel, sztereó hangszórókkal és modern digitális inputokkal rendelkezik.

 



Kényelem a munkahelyen


A kényelmes munkavégzéshez megfelelően kivitelezett monitorra van szükséged. Ez a készülék állítható magasságú, valamint az optimális pozíció beállítása érdekében dönthető és elforgatható, hogy a hosszantartó munkavégzés alatt is megfelelő kényelmet biztosítson. A pivot funciónak köszönhetően pedig 90°-ban függőlegesen is elforgatható. A hatalmas, szélesvásznú képernyő ideális választás a többablakos multitaskinghoz.
 

Digitális bemenetek


A videokártya és a monitor csatlakoztatását a modern DisplayPort teszi lehetővé, a DVI használatakor pedig a HDCP védelmi rendszer gondoskodik a tartalom biztonságos átviteléről. A készülék beépített sztereó hangszórókkal rendelkezik, amelynek köszönhetően helyet takarít meg az asztalodon.

 



Ökológiai működés


A maximális munkahatékonyság elérése érdekében az Asus monitorok gazdaságos LED háttérvilágítással lettek felszerelve. Ezáltal a fogyasztásuk sokkal alacsonyabb a hagyományos monitorokhoz képest, amely természetesen meglátszik a villanyszámlán, valamint a környezetvédelemben is fontos szerepet játszik.


Műszaki adatok:

Képpont méret:
0,282 mm

Kontrasztarány:
Dinamikus: 100 000 000: 1

Fényerő:
250 cd / m2

Színek száma:
16700000

Látószögek:
Vízszintes: 170 °
Függőleges: 160 °

Egyéb:
Pivot: 90 °
2 x 1 Wattos hangszórók

Minősítések:
TCO 6.0, Energy Star 6.0, EPEAT Gold

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Szürke Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" Acer B246HLymdpr Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Acer B246HLymdpr. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" Acer B246HLymdpr. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Acer B246HLymdpr. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Acer B246HLymdpr.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ