A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

24" Acer Predator XB240HBbmjdpr

Termékkatalógus
24" Acer Predator XB240HBbmjdpr
4,9 15 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920x1080, TN, 1 ms, 144Hz, 350cd/m2 100M:1, VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Pivot, Nvidia 3D Flickerless, LowDimming, ComfyView, ErgoStand, EcoDisplay, VESA, 2x2 W hangszóró
Kód:  WO097h4e3e Termékszám:  UM.FX0EE.B01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" Acer Predator XB240HBbmjdpr

Az Acer Predator  az igazán komoly gamerek  számára készült, s  kompromisszumokat nem ismerve egyesíti azokat a tulajdonságokat, amelyek jóvoltából villámgyorsan és kíméletlen pontossággal összevadászhatsz rengeteg trófeát a harcmezőn. Támadj elsőként, így behozhatatlan lesz az előnyöd! A 144Hz frissítési képfrissítési sebesség még a legprörgőbb akciójelenetek közben is  tökéletes gördülékenységet  biztosít. Ez időmegtakarítást is jelent, s így a legváratanabb szituációkban is nagyon pontos reakciókat tesz lehetővé. Márpedig ezen múlhat a győzelmed. Végül az Acer Predator monitor ergonómilailag is kiemelkedő: forgatható, dönthető és függőleges irányban állítható, így mindig maximálisan ráláthatsz a a csatatérre.

Főbb termékjellemzők

  • Az Acer Predator sorozatba tartozó gémer monitor
  • Full HD képminőség, 1 ms válaszidő
  • 144Hz képrissítési sebesség
  • NVIDIA 3D view ready
  • A Flicker-Less, a kékfényszűrő, a Low Dimming és a ComfyView technológiák gondoskodnak szemed világának megőrzéséről
  • Very Low Brightness opció (LowDimming)

Szemkímélő technológiák: Low Dimming és  ComfyView

Az Acer Low Dimming a szem gyors elfáradásának megelőzésére szolgál minden körülmények között. Ezz az opciót választva az Acer Predator XB240HBbmjdpr monitor fényereje akár 15%-ra is csökkenthető a szem megerőltetésének az elkerülésére. A szokványos monitoroknál legfeljebb 30%-ra csökkenthető a fényerő. ComfyView technológia a becsillanás kiküszöbölésére szolgál. A panel matt felület csökkenti a környezetből érkező fények visszatükröződését.

Paraméterek

Energiaosztály
C Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Funkciók
3D támogatás Kész!
Szín
Fekete Kész!
Általános fogyasztás
23 W Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
3D támogatás Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fogyasztás

Energiaosztály
C Kész!
Általános fogyasztás
23 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Több paraméter

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" Acer Predator XB240HBbmjdpr Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Acer Predator XB240HBbmjdpr. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" Acer Predator XB240HBbmjdpr. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Acer Predator XB240HBbmjdpr. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Acer Predator XB240HBbmjdpr.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ