A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

24" Acer S241HLCbid

Termékkatalógus
24" Acer S241HLCbid
4,0 17 értékelés
LCD monitor - fekete, FHD (1920x1080) LED panel, 100M:1, 250cd/m2, 1ms, VGA, DVI, HDMI, ComfyView, EcoDisplay, EnergyStar 5.0, UltraSlim design
Kód:  wo095p8g Termékszám:  UM.FS1EE.C01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" Acer S241HLCbid

 Acer S241HLCbid
Vypnuto
 Acer S241HLCbid

Design gyors reakcióidővel

Lépjen be a szórakoztatás új szintjére. Ha gyors reakcióidővel, látványos designnal és tökéletes képpel rendelkező monitort keres, akkor az Acer S241HLCbid monitor a megfelelő választás. A FullHD felbontás, az 1 ms-os reakciódiő, a ComfyView matt kivitel és az Adaptive Contrast Managementnek köszönhető nagy kontraszt biztosítják, hogy minden játék és minden film tökéletes legyen.

Vypnuto
 Acer S241HLCbid

Full HD szórakoztatás

A csúcs képminőség a lenyűgöző felbontásnak köszönhető - az 1080p mellett az összes multimédia életre kel. Élvezze ki a bővebb részleteket, mint valaha, és próbálja ki a kedvenc játékait és filmjeit frissebb és világosabb bemutatásban. Az élénk LED panel minden egyes négyzetcentimétere elvarázsolja Önt.

Vypnuto
 Acer S241HLCbid

Bársonyosan sima kép

Az 1ms-os (szürkéből szürkébe) válaszidő nagyon nagy, elmosódás és szellemkép nélküli képélességet biztosít. Az Acer S241HL monitor olyan szupergyors akciókat hoz magával, amelynél nincs helye a mozgás elmosódásának.

Vypnuto
 Acer S241HLCbid

Hasznos csatlakoztatási lehetőségek

Ez a csúcsminőségű monitor számos csatlakoztatási lehetőséggel rendelkezik, mint például a DVI, a VGA és a HDMI. Az azonban csakis Öntől függ, hogy hogyan szeretné használni az Acer S241HL monitort.

Vypnuto
 Acer S241HLCbid

Lenyűgöző design

Ha olyan monitort keres, amely gyors reakcióidővel rendelkezik és amelynek az első pillantásra magával kell ragadnia, akkor az Acer S241HL a tökéletes választás. A monitor elegáns, vékony panelje és a kijelző körüli designos keret egy pillantás alatt megfűszerezi az otthonát.

Vypnuto
 Acer S241HLCbid

Rendkívüli kontraszt

Az Acer Adaptive Contrast Management (ACM) funkció a rendkívül nagy, 100 millió: 1 kontrasztról gondoskodik. A fényes színek még fényesebbek, és a sötét felvételek pedig még sötétebbek lesznek - olyan ragyogó jeleneteknek lesz a szemtanúja, mintha tényleg benne lenne.

Vypnuto
 Acer S241HLCbid

Ne nézze a tükröződéseket

Amikor mindenki alszik és a játék folytatódik, akkor az Acer ComfyView technológia lép közbe, amely segít lecsökkenteni a látás megterhelését. Kisebb tükröződést biztosít az idő kényelmesebb eltöltése érdekében a képernyő előtt. És amíg az Ön ellenfelei elfáradnak, megmutathatja a barátainak, hogy ki a szövetség vezetője.

Paraméterek

Energiaosztály
A Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Szín
Fekete Kész!
Általános fogyasztás
23 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,6 W Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fogyasztás

Energiaosztály
A Kész!
Általános fogyasztás
23 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,6 W Kész!

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" Acer S241HLCbid Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Acer S241HLCbid. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" Acer S241HLCbid. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Acer S241HLCbid. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Acer S241HLCbid.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ