Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

24" Acer XB241Hbmipr PREDATOR

Termékkatalógus
24" Acer XB241Hbmipr PREDATOR
5 1 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync, 8bit színmélység, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 100M:1
Kód:  WO097h4e5 Termékszám:  UM.FX1EE.001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" Acer XB241Hbmipr PREDATOR


Az új Acer Predator XB1 gaming monitor vonzó, futurisztikus kialakítással és alumínium vázzal, matt felülettel, valamint keskeny kerettel rendelkezik. A beállítására ergonomikus lehetőségek széles választéka áll rendelkezésre: dönthető és elforgatható, amely ideális, kényelmes játékélményt nyújt. A kijelző kiváló jellegzetességeinek és gyors válaszidejének hála ez a monitor tökéletes választás az igényesebb gamerek számára, akik a legjobb játékélményre vágynak.


le
NVIDIA G-SYNC

G-SYNC és Full HD

 

A Predator monitorok ötvözik  az NVIDIA G-SYNC technológiát és a Full HD felbontást. A kép gyönyörűen sima és akadozásmentes, amely elsősorban az akciójátékok esetében nyújt tökéletes élményt. Emellett a LED panel élénk és természetes színekkel jeleníti meg a játékok világát.

le
Ultra Low Motion Blur

Rendkívül sima mozdulatok

Az átlagon felüli 144 Hz-es frissítési rátának köszönhetően lélegzetelállítóan gyors jelenetekre számíthatsz, a képek eléletlenedése nélkül. Az Ultra Low Motion Blur technológia a gyorsan mozgó tárgyak élességét és folyamatosan gondoskodik a kép élességének és részleteinek megőrzéséről. Ezáltal élvezheted a gyors mozdulatokat és biztos lehetsz benne, hogy semmiről sem maradsz le.

le
Technológia szemvédő

Szemvédő technológia

A Predator XB monitor számos továbbfejlesztett technológiával gondoskodik a látásod védelméről és maximális kényelmet nyújt a hosszan tartó játékidők során. A Flicker-less technológia kiküszöböli a monitor vibrálását, míg a Blue-Light Filter hatékonyan csökkenti a kék fény kibocsátást mértékét.

le
Predator GameView

Predator GameView

Ezzel a funkcióval gyorsan beállíthatod a kontrasztarány erősségét, illetve a színeket és a frissítési sebességet. Emellett a lövést segítő célzópontok segítik a pontosabb találatok elérését. A testre szabható beállításokat három különböző profilba mentheted, amelyek között bármikor váltogathatsz.

le
WQHD rozlišení

Full HD

Az FHD (1920 x 1080) felbontással hihetetlenül tiszta képekben, valamint éles vonalakban gyönyörködhetsz. Többé nem maradsz le egyetlen részletről sem és nyugodtan elmerülhetsz a játékok világában.

le
agresszív tervezés

Erőteljes design

Emeld az asztalod színvonalát a dinamikus látószögekkel, az apró hangsugárzókkal és a  futurisztikus alumínium váztal ellátott monitorral. A ZeroFrame kialakítás lehetővé teszi a zökkenőmentes multi-monitor konfigurációt. A gaming felépítésed még sosem nézett ki ilyen jól.

 
 

Paraméterek

Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!
Panel
TN Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
TN Kész!
Képfrissítési gyakoriság
144 Hz Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!
Maximális fényerő
350 cd/m2 Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!
Képfrissítési technológia
G-Sync Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Háttérvilágítás és szín

Színmélység
8 bit Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, DisplayPort Kész!
Grafikus interfész szabványok
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!
HDMI
1 × Kész!
DisplayPort
1 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Állítható magasság, Pivot Kész!
Funkciók
Kék fény szűrő, Flicker-free Kész!
Felszerelés
Hangszórók Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
56,7 cm Kész!
Magasság
54,2 cm Kész!
Mélység
26,8 cm Kész!
Tömeg
6,31 kg Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!
Több paraméter

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Elérhető Gamer monitorok (240 Hz-es monitorok, 120 Hz-es monitorok, G-Sync monitorok)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" Acer XB241Hbmipr PREDATOR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Acer Predator XB241H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" Acer XB241Hbmipr PREDATOR.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ